przez Żabnik » 10 cze 2022, o 11:46
Każdy kucharz wie, że w kuchni pośpiech nie jest wskazany. Zazwyczaj w kuchni staramy się nie spieszyć, gdyż nasze doświadczenie nie pozostawia wątpliwości. Zawsze coś się stłucze, rozsypie lub rozleje. No i jeszcze to nieszczęsne przypalenie. Nie zmienia to faktu, że czasem w kuchni czy nie po prostu w życiu nam się spieszy. Dlatego moja receptą stał się szybkowar. Jest to idealne rozwiązanie do ugotowania zupy, dań mięsnych, ale też fasolki po bretońsku, bigosu, gołąbków, a nawet dżemów. Najważniejsze dla tych, którzy cenią zdrowe jedzenie, ważną informacją będzie, że gotowanie w szybkowarze jest zdrowsze niż to w tradycyjnych garnkach.
-
- Żabnik
- Fajna Kobietka
-
- Posty: 120
- Dołączył(a): 27 paź 2020, o 12:38