Ja chodzę na zabiegi medycyny estetycznej do kliniki Unident Union Dental Spa. Bardzo polecamJoannaWu napisał(a):Znacie jakieś małoinwazyjne zabiegi na zmarszczki? Jestem z okolic Wrocławia może wiecie do jakiej kosmetyczki lub kliniki udać się najlepiej? Ja nie mam żadnego doświadczenia
werka napisał(a):Ja ostatnio korzystałam z "wampirzego" liftingupozwoliłam się ostrzyknąć w https://bienkowscyclinic.pl/ osoczem bogatopłytkowym i efekt jest sto razy lepszy niż botoks. Na pewno dłużej się trzyma. Osobiście jestem bardzo zadowolona, bo zmarszczki z twarzy zniknęły i wyglądam dużo młodziej. Trzeba korzystać z takich zabiegów, warto sobie poprawić humor oraz wygląd.
JoannaWu napisał(a):Znacie jakieś małoinwazyjne zabiegi na zmarszczki? Jestem z okolic Wrocławia może wiecie do jakiej kosmetyczki lub kliniki udać się najlepiej? Ja nie mam żadnego doświadczenia
jadźkax napisał(a):Dziewczyny a mnie zastanawia, czy warto zrobić dolinę łez i czy to w ogóle działa, czy lepiej się wstrzymać? Niektóre laski na forum piszą, że efekt jest niezadowalający i wyglądają gorzej. No, ale to chyba zależy od indywidualnych preferencji.
madona napisał(a):JoannaWu napisał(a):Znacie jakieś małoinwazyjne zabiegi na zmarszczki? Jestem z okolic Wrocławia może wiecie do jakiej kosmetyczki lub kliniki udać się najlepiej? Ja nie mam żadnego doświadczenia
Jeżeli chodzi o Wrocław to zajrzyj do magicznej kliniki, oni przyjmują przy ul. Kamieńskiego 61A, gabinet nazywa się perfect glamour. Myślę, że warto. Robią tam różne zabiegi nie tylko botoks i kwas, także na pewno będą w stanie Ci coś doradzić.
Zidentyfikowani użytkownicy: Google [Bot], tqwe