Srodki na potencję

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.

Srodki na potencję

Postprzez Soseto » 18 sie 2023, o 15:15

Niestety i mnie zaczęły dotykać problemy z potencją. Jak możecie podpowiedzieć jakieś tabletki, które można na to stosować to dawajcie znać. Czy w sieci będzie można coś takiego bezpiecznie kupić czy raczej tylko apteki wchodzą w grę?
Soseto
Jestem tu nowa :)

Re: Srodki na potencję

Postprzez Hivaa » 21 sie 2023, o 09:03

Jak w wielu przypadkach Google przychodzi z pomocą i spotkać się można z tabletkami, które dostępne są np. w sklepie potencja . net . pl/
Hivaa
Miła Kobietka

Postprzez Gater444 » 11 paź 2023, o 21:41

W tabletkach nowej generacji na potencję potencja-net-pl/tadapox pojawiają się już dwa składniki aktywne, w tym jeden wpływający na ogólne zadowolenie, na energię. Jeżeli jeden nie zadziała to drugi tak. I w tym właśnie polega przewaga takich preparatów nad innymi.
Gater444

Postprzez brohnsoon » 26 paź 2023, o 14:18

takie co by stał ponad godzinę i zeby koszta nie dobiły to według mnie najlepsze to Prosent 600. Opakowanie 90 sztuk około 130zł z przesyłką ja biore dwie piguły tego jednorazowo godzinę przed seksem. Działają miód
brohnsoon

Pani Reklama

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot]