Gdzie kupujecie ubrania?

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.

Gdzie kupujecie ubrania?

Postprzez Gater444 » 20 cze 2023, o 06:16

Hej dziewczyny, szukam nowych inspiracji jeśli chodzi o stroje, więc jak jesteście w stanie polecić ciekawy butik, gdzie będzie można coś ładnego kupić to napiszcie. Zależy mi przede wszystkim na dobrych zestawieniach, by trafić jakieś komplety ubrań.
Gater444
Jestem tu nowa :)

Re: Gdzie kupujecie ubrania?

Postprzez GoodLook » 21 cze 2023, o 07:10

Przez to, że na rynku jest coraz więcej sklepów odzieżowych, to masz dużo różnych propozycji i coraz ciężej coś ciekawego wybrać. Zobacz sobie na ofertę facebook com/lilyatelierfashion, bo jako nieliczni stawiają na pomoc w doradztwie stylistycznym :)
GoodLook

Postprzez Kasixx_ » 27 cze 2023, o 12:09

Ja jakiś czas temu trafiłam na sklep dstreet.pl
Kupuje zarówno dla siebie jak i swojego męża. Duży wybór na wiele okazji.
Kasixx_

Postprzez Tama » 8 sie 2023, o 06:57

Męski ubrania to na Ombre.pl. Sprawdzony sklep - często tam kupuje rzeczy dla męża - właściwie jest wszystko co potrzebne - i ciuchy po domu, czy do pracy, a takze eleganckie ubrania na jakieś wyjścia. Jakość świetna, dobrze się noszą, a ceny nie kosmiczne.
Tama
Miła Kobietka

Postprzez zamszowa » 20 sie 2023, o 20:58

Robienie zakupów zawsze zabierało sporo czasu, dopóki nie zmienił tego rozwój technologii. W dzisiejszych czasach możemy w parę minut znaleźć praktycznie wszystko czego szukamy. Dlatego musimy się w pierwszej kolejności zastanowić nad tym jakie są nasze aktualne potrzeby. Nie ma chyba nic gorszego niż kupowanie z przyzwyczajenia, a przecież wiele osób tak robi. Później znajduje się w sytuacji gdzie ma mnóstwo ubrań w swojej garderobie, a jednak nadal nie ma na siebie co włożyć. Dlatego trzeba być bardziej wybiórczym i nastawiać na jakościowe produkty. Jeżeli chodzi o jeden ze sprawdzonych sklepów to warto zajrzeć na - https://fruties.pl/ gdzie znajdziemy pełen asortyment ubrań. Kwestia by wybrać coś co wpadnie nam w oko, będąc przy tym praktycznym.
zamszowa

Postprzez OlaMola » 29 sie 2023, o 22:26

Mój mąż zawsze sobie kupi coś fajnego i dobrej jakości, muszę przyznać, że potrafi ze sobą połączyć różne rzeczy. A kupuje w polskim sklepie internetowym Ombre https://ombre.pl/. Mają kolekcje na każdą kieszeń, dobre ceny i szybko realizują zamówienia
OlaMola
Miła Kobietka

Postprzez Beata111 » 31 sie 2023, o 20:50

Sporo ciuszków zamawiam na zalando i w sklepie luxusowi.pl. Kiedyś jeździłam po centrach handlowych i miałam ulubione sklepy, ale wydaje mi się, że sie w ostatnim czasie zepsuły ich kolekcje, a także materiały. Właśnie dlatego zamawiam przez internet i to w sprawdzonych miejscach.
Beata111
Miła Kobietka

Postprzez Kaśka99 » 13 wrz 2023, o 08:50

Ja kupuje ubrania na zalando i sklepie pradlo.pl właśnie ostatnio taką perełką jest koszula do spania z flaneli
W kratę flanela jest bardzo miła i ciepła w chłodne noce.
Kaśka99
Miła Kobietka

Pani Reklama

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]