Z mojego egoistycznego punktu widzenia najlepiej byłoby, żeby wszyscy faceci byli gejami. Wyobrażasz sobie jakie to otwierałoby przede mną możliwości ?
Autor ostatniego postu wygrywa ;)
Re: Autor ostatniego postu wygrywa ;)
Nie ma swoich.
Z mojego egoistycznego punktu widzenia najlepiej byłoby, żeby wszyscy faceci byli gejami. Wyobrażasz sobie jakie to otwierałoby przede mną możliwości ?
-
G****
No co TY Snajperku , naprawde wiesz co to by oznaczalo? 
To by oznaczało raj
Jak to było w seksmisji ?
Same kobiety? zero konkurencji ? A wypłata to potem, razem z tą za hibernację
Jak to było w seksmisji ?
Same kobiety? zero konkurencji ? A wypłata to potem, razem z tą za hibernację
-
G****
I ciekawa jestem ile byś wytrzymał z samymi kobietami
A poza tym i tak znalazłbyś tą swoją jedyną i już reszta by się nie liczyła
A poza tym i tak znalazłbyś tą swoją jedyną i już reszta by się nie liczyła
No nie !
Jak już idziemy w chłopięce fantazje to byłbym dwudziestoletnim wysokim atrakcyjnym blondynem o niespożytej energii i każdego dnia uszczęśliwiałbym inną kobietę.
To by wychodziło 365 rocznie, 3650 na 10 lat... kurczę mało, nie dałbym rady, potrzebowałbym chyba wsparcia
Jak już idziemy w chłopięce fantazje to byłbym dwudziestoletnim wysokim atrakcyjnym blondynem o niespożytej energii i każdego dnia uszczęśliwiałbym inną kobietę.
To by wychodziło 365 rocznie, 3650 na 10 lat... kurczę mało, nie dałbym rady, potrzebowałbym chyba wsparcia
-
G****
Czyli jednak dobrze, że większość facetów nie jest gejami 
Ale pomarzyć zawsze można 
-
G****
Całe szczęscie, że można. Życie bez marzeń było by straaaaasznie nudne 
A wiesz, że już tak na poważnie istnieją państwa w których jest odwrotnie ? Na jedną kobietę przypada kilku mężczyzn ? Na przykład w Indiach czy Chinach. Bo tam jak rodzi się chłopak , to prestiż dla rodziny, a jak dziewczynka to problem. Chodzi o zwyczaj dawania wiana dla dziewczyny która wychodzi za mąż. Do dziś nie rozumiem jak może utrzymywać się taki system 
Które ?
Teraz jestem w transie bo piszę nowe
a to które czytałaś wysłałem do wydawcy. Ma pół roku według umowy na decyzję.
Teraz jestem w transie bo piszę nowe
ooo mam nadzieję że wyda
bo jest super 
a jakie teraz ? o czym ?? i kiedy mi dasz do czytania
a jakie teraz ? o czym ?? i kiedy mi dasz do czytania
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Had jak tylko skończę zacznę cię molestować żebyś przeczytała 
Nowe opowiadanie zahacza trochę o ezoterykę, a jej główną bohaterką jest kobieta, plastyczka, prowadząca dość rozwiązłe życie, ale w sumie mam nadzieję że sympatyczna, na która wszyscy mówią Luna, bo to skrót jej nazwiska.
Nowe opowiadanie zahacza trochę o ezoterykę, a jej główną bohaterką jest kobieta, plastyczka, prowadząca dość rozwiązłe życie, ale w sumie mam nadzieję że sympatyczna, na która wszyscy mówią Luna, bo to skrót jej nazwiska.
Hmmm ciekawe.. podoba mi się pomysł 
-
G****
Snajper mam nadzieję, że mnie nie udusisz
Zaczęłam czytać Twoje opowiadanie ale nie skończyłam bo jakoś nie było kiedy ale po takiej ilości jakiej przeczytałam to powiem, że mnie wciągnęło. Nie wiem jak dalej ale pewnie interesujące.
Guśka - po pierwsze ja nie duszę swoich czytelników, tylko jestem im wdzięczny
A po drugie to wiem, że do czytania potrzebny jest czas, a tego nikt nie ma w nadmiarze.
Had - jestem na 70 stronie a planuję ponad 200 więc jeszcze sporo pracy przede mną. A bardziej przyjemności, bo to lubię
Had - jestem na 70 stronie a planuję ponad 200 więc jeszcze sporo pracy przede mną. A bardziej przyjemności, bo to lubię
Ooo Snajper, to ju tak sensownie..
Muszę dorwać Twoje wcześniejsze książki
Muszę dorwać Twoje wcześniejsze książki
-
G****
O widzę że ja muszę pilnować miejsca
Nikogo nie ma...