BUTY i buciki -wasze opinie

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.

Re: BUTY i buciki -wasze opinie

Postprzez Hadassa » 26 maja 2015, o 09:23

Kwota niezła... na dłuższą metę ok, ale jak masz je ubierać raz na jakiś czas to chyba nie warto

.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Avatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka
 
Posty: 22153
Dołączył(a): 14 mar 2013, o 11:43

Re: BUTY i buciki -wasze opinie

Postprzez BlackWolf » 26 maja 2015, o 09:48

No właśnie, po dłuższym namyśle stwierdziłam, że nie ma co. Zaokrąglając 50zł + przesyłka + nie mierzenie ich wcześniej odpada... Lepiej nie szarpać się w ciemno tym bardziej, że wydaje mi się zawyżona cena jak na takie baleriny.
Adaśki też odpuszczam, myślałam, że będą tu tańsze. Na pewno znajdzie się coś podobnego krojem i za rozsądną cenę.

Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Obrazek
Avatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka
 
Posty: 2986
Dołączył(a): 13 mar 2015, o 20:52

Re: BUTY i buciki -wasze opinie

Postprzez Hadassa » 26 maja 2015, o 10:32

Znajdziesz na pewno..
Hmm to ja za moje dałam 70, ale przymierzałam :D

.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Avatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka
 
Posty: 22153
Dołączył(a): 14 mar 2013, o 11:43

Re: BUTY i buciki -wasze opinie

Postprzez envelop » 27 maja 2015, o 10:37

Te czwarte rzeczywiście super, ale cena powala...

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą!
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,
a potem pokona doświadczeniem..."


Obrazek
Obrazek
envelop
Extra Kobietka
 
Posty: 389
Dołączył(a): 20 maja 2015, o 18:32

Re: BUTY i buciki -wasze opinie

Postprzez ruti » 27 maja 2015, o 20:56

z czasem na moich biednych stopach przekonałam się, że niekiedy warto więcej zapłacić, właśnie jeśli chodzi o buty, niż potem cierpieć albo po miesiącu szukać nowych:( ale to już kwestia indywidualna, ale jednak 1 i 4 to faworyci:) daj znać na które w końcu się zdecydowałaś:)
Avatar użytkownika
ruti
Miła Kobietka
 
Posty: 92
Dołączył(a): 22 maja 2015, o 19:20

Re: BUTY i buciki -wasze opinie

Postprzez BlackWolf » 11 lip 2015, o 01:21

Co sądzicie o butach tego typu? :

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Cieszą się coraz większą popularnością. Przekonuje was tego typu obuwie? Czy któraś z was zdecydowałaby się na zakup takich butów?
Mnie one jakoś nie przekonują...

Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Obrazek
Avatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka
 
Posty: 2986
Dołączył(a): 13 mar 2015, o 20:52

Re: BUTY i buciki -wasze opinie

Postprzez Hadassa » 11 lip 2015, o 12:29

Nie wiem jak miala bym w takich chodzic

.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Avatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka
 
Posty: 22153
Dołączył(a): 14 mar 2013, o 11:43

Re: BUTY i buciki -wasze opinie

Postprzez babyblue » 13 lip 2015, o 14:37

Jak dla mnie koszmar. Wolę buty Casadei albo Baldinini, bo w nich przynajmniej stopa prezentuje się seksownie, a w tych, które podałaś to chyba jak jakieś kopyto. Nie wyobrażam sobie też, jak mogłyby one być stabilne. A ich ceny? Już wolę za te pieniądze kupić znaną markę na luxusowych niż wydawać tyle kasy na kopytko xD
babyblue
Miła Kobietka
 
Posty: 62
Dołączył(a): 1 sie 2014, o 11:21

Re: BUTY i buciki -wasze opinie

Postprzez envelop » 30 lip 2015, o 19:15

Niestety nie moja bajka... nie podobają mi się , a jakbym miała założyć to pewnie od razu bym się "wykopyrtła" :D

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą!
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,
a potem pokona doświadczeniem..."


Obrazek
Obrazek
envelop
Extra Kobietka
 
Posty: 389
Dołączył(a): 20 maja 2015, o 18:32

Re: BUTY i buciki -wasze opinie

Postprzez Hadassa » 24 mar 2016, o 09:10

One dalej są w modzie ??

Obrazek

.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Avatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka
 
Posty: 22153
Dołączył(a): 14 mar 2013, o 11:43

Re: BUTY i buciki -wasze opinie

Postprzez Monique1 » 24 mar 2016, o 12:07

Hej, czy któraś z was kupowała buty z wojasa? Byłam ostatnio w ich salonie i spodobała mi się jedna para bucików. Może mi któraś powiedzieć jak wygląda kwestia ich jakości, są wytrzymałe? Bo czasem cena wcale nie idzie w parze z jakością. Macie jakieś doświadczenia z tą marką?
Avatar użytkownika
Monique1
Miła Kobietka
 
Posty: 33
Dołączył(a): 22 paź 2013, o 14:40

Re: BUTY i buciki -wasze opinie

Postprzez clementaine » 24 mar 2016, o 14:04

buty mają śliczne, rzeczywiście ale nigdy żadnych nie miałam. moja mama kupuje od nich co kilka sezonów czarne klasyczne czółenka i jest zadowolona
clementaine
Miła Kobietka
 
Posty: 45
Dołączył(a): 9 lip 2014, o 17:19

Re: BUTY i buciki -wasze opinie

Postprzez Hadassa » 24 mar 2016, o 14:06

Ja tam u nich nic dla siebie nigdy nie znalazłam.
Siostra chyba coś miała od Wojasa, nawet zadowolona była...

.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Avatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka
 
Posty: 22153
Dołączył(a): 14 mar 2013, o 11:43

Re: BUTY i buciki -wasze opinie

Postprzez Kardamon » 24 mar 2016, o 15:34

Właśnie przeglądam sobie ich nową kolekcję i zamarzyły mi się srebrne szpilki, które są w tym sezonie podobno bardzo modne:) Tak ogólnie mam z tej firmy kilka par butów i nigdy nie narzekałam :)
Avatar użytkownika
Kardamon
Jestem tu nowa :)
 
Posty: 20
Dołączył(a): 29 lis 2013, o 13:00

Re: BUTY i buciki -wasze opinie

Postprzez lena38 » 24 mar 2016, o 17:42

Miałam baleriny od nich nawet wygodne były, ale wolę jednak adidasy. Dzisiaj zamówiłam sobie w Sneakr New Balance Air Max Women, dla mnie NB to chyba najwygodniejsze buty jakie do tej pory miałam.
lena38
Jestem tu nowa :)
 
Posty: 17
Dołączył(a): 30 sty 2016, o 19:42

Re: BUTY i buciki -wasze opinie

Postprzez L... » 25 mar 2016, o 01:40

ruti napisał(a):a wygodne one są? bo się zastanawiam, ale boję się, że latem gdy stopa się spoci mogą obcierać?:)

Stopa sie poci, wiadomo materiał jest inny i nie przewiewny ale nie obrały mnie żadne a mam kilk par
L...
 

Re: BUTY i buciki -wasze opinie

Postprzez Monique1 » 25 mar 2016, o 16:24

szpilki to akurat nie moja bajka, tym bardziej srebrne, ale poluję na lordsy
Avatar użytkownika
Monique1
Miła Kobietka
 
Posty: 33
Dołączył(a): 22 paź 2013, o 14:40

Re: BUTY i buciki -wasze opinie

Postprzez Hadassa » 26 mar 2016, o 13:12

Aż musiałam wygooglować co to ;)
Czyli takie balerinkowate ;)

.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Avatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka
 
Posty: 22153
Dołączył(a): 14 mar 2013, o 11:43

Re: BUTY i buciki -wasze opinie

Postprzez Rejczella » 29 mar 2016, o 11:00

Ja akurat nie mogę patrzeć na lordsy. Moim zdaniem są zupełnie niekobiece:)
Rejczella
Miła Kobietka
 
Posty: 37
Dołączył(a): 25 sie 2014, o 09:20

Re: BUTY i buciki -wasze opinie

Postprzez Monique1 » 31 mar 2016, o 13:30

a co jest w tych butach niekobiecego? nie można przecież biegać całe życie na szpilkach. mnie akurat podobają się te Obrazek
Avatar użytkownika
Monique1
Miła Kobietka
 
Posty: 33
Dołączył(a): 22 paź 2013, o 14:40

Re: BUTY i buciki -wasze opinie

Postprzez L... » 31 mar 2016, o 14:00

Jedyne niekobiece to sa crocsy
L...
 

Re: BUTY i buciki -wasze opinie

Postprzez Hadassa » 31 mar 2016, o 14:10

Nie do końca mam pewność czy crocsy nadają się w ogóle do "biegania" jak dla mnie to one raczej koło domu :P

.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Avatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka
 
Posty: 22153
Dołączył(a): 14 mar 2013, o 11:43

Re: BUTY i buciki -wasze opinie

Postprzez milenka-buziaczek » 1 kwi 2016, o 11:30

ładniutkie :) brałabym :)
milenka-buziaczek
Miła Kobietka
 
Posty: 26
Dołączył(a): 29 lip 2014, o 21:08

Re: BUTY i buciki -wasze opinie

Postprzez Lilia » 4 kwi 2016, o 13:19

Jakośc dalej nie jestem przekonana:). Nie moja estetyka:)
Avatar użytkownika
Lilia
Jestem tu nowa :)
 
Posty: 18
Dołączył(a): 28 paź 2013, o 11:27

Re: BUTY i buciki -wasze opinie

Postprzez Sondrina » 6 kwi 2016, o 12:31

Wojas ma bardzo fajnej jakosci buty wiec bralabym w ciemno. Mialam juz w swoim zyciu kilka par ich czolenek i kozakow. Wszystkie bardzo ok
Avatar użytkownika
Sondrina
Jestem tu nowa :)
 
Posty: 19
Dołączył(a): 13 gru 2013, o 14:07

Poprzednia stronaNastępna strona

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]