Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
Witajcie:)
Pisze na forum ponieważ chciałabym się was poradzić co mam robić sprawa dotyczy pewnego chłopaka...
Podoba mi się już od roku chodzimy do tego samego liceum on jest w 3klasie a ja w 2.
Zawsze się patrzy na mnie rzadko spuszcza wzrok gdy na niego spojrzę patrzymy się sobie w o czy. NIGDY NIE ROZMAWIALIŚMY ;(( on miał dziewczynę niedawno z nią zerwał podobno ciągle się kłócili i to nie była miłość. Teraz zerka na mnie on wie ze mi się podoba ale nic się nie dzieje od tygodnia mi się śni dzień w dzień co to znaczy ?? .dlaczego nie może po prostu podejść do mnie byłoby łatwiej dodam ze on jest bardzo śmiały w stosunku do dziewczyn ale do mnie nie nie wiem czy mnie nie lubi (tak naprawdę się nie znamy) nie wiem co myśleć myślałam ze przestałam coś czuć do niego a to nie prawda. Jak on ma okazje to zawsze zerka na mnie nawet jak idzie to zahaczy ramieniem nie wiem czy robi to świadomie czy nie
Zwróć uwagę czy na Ciebie się tak patrzy.
Te sytuacje z kategorii "nie znamy się ale chyba na siebie lecimy" zawsze są bardzo trudne do rozwiązania i nieprzewidywalne w skutkach.
Zawsze możesz podejść pierwsza, pokaż mu, że Ty tez jesteś śmiała i jak Ci się facet podoba to jesteś wstanie zacząć znajomość, a nuż się okaże, że właśnie na to czeka
zwykła, licealna miłość platoniczna jak masz odwagę to sama pierwsza do niego zagadaj a jak nie to nie zawracaj sobie nim głowy bo nic z tego nie będzie
Zgadzam się,to nic innego jak zwykłe zauroczenie. Mam nadzieję,że nie potraktujesz jej bardzo poważnie (tej miłości) bo nie ma większego sensu. A jeśli chłopak Ci się podoba,to po prostu do niego zagadaj i zobaczysz jak zareaguje.
na twojim miescu ja bym do niego zagadała pierwsza np hej jesteś w 3 klasie moze mogła by o ciebie ksiazki odkupić do ... albo słyszałam ze masz dobre oceny z chemi moze mi pomozesz
Myślę, że najlepiej samemu podejść i jakoś zagadać, nawet o byle pierdołę...
Może to jest akurat typ faceta, który jest trochę nieśmiały i może zrobisz na nim wrażenie pierwsza startując i wykazując inicjatywę. Imponuje to większej liczbie chłopaków niż można by pomyśleć
A nie możesz do niego się uśmiechnąć i powiedzieć normalnie cześć?:) przecież to nic strasznego
Ten pomysł z książkami też jest dobry
Odwagi:D Więcej odwagi
Wpisz, dokąd i kiedy chcesz jechać, a wyszukiwarka porówna gotowe pakiety z przelotem i noclegiem.
Nie masz jeszcze planu? Zostaw „Dowolny kierunek” i sprawdź, gdzie w wybranym terminie jest najtaniej.