Czy mogę być w ciąży ?? Pytania i odpowiedzi

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
mycha25
Gadatliwa Kobietka

Re: Czy mogę być w ciąży? Pomocy!

Post autor: mycha25 »

Ja się zaczęłam kłócić?Wypowiedziałam swoje zdanie a po to chyba jest forum.Każdy ma prawo pisać co myśli a jeśli ci to nie odpowiada to znajdz sobie takie miejsce gdzie każdy będzie się z tobą zgadzał.
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
nina19

Post autor: nina19 »

mycha25 pisze:Ja się zaczęłam kłócić?Wypowiedziałam swoje zdanie a po to chyba jest forum.Każdy ma prawo pisać co myśli a jeśli ci to nie odpowiada to znajdz sobie takie miejsce gdzie każdy będzie się z tobą zgadzał.
Nikt nie mówił ,że masz się ze mna zgadzać ,ty wszystko rozumiesz tak jednoznacznie?Chodzi o to,że zamiast odpowiedzieć na pytanie to musiałaś wepchnąć swój wścipski nos w moją odpowiedź chociaż sama nie umiałaś porządnie odpowiedzieć.Nie powinnaś tak lekceważyć ptających każdy ma prawo do zadawania pytań i nie każdy musi mieć takie doświadczenie jak ty.Ty od początku wiedziałaś jak to jest z tymi sprawami?Wątpie.Lepiej już nie pisz w mojej sprawie
aga78
Jestem tu nowa :)

Czy istnieje ryzyko żę zaszłam w ciąże?

Post autor: aga78 »

Witam...dwa tygodnie temu kochałam sie z partnerem,nie dość żę był to mój dzien płodny to zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne nie tak jak trzeba o czym ja durna dowiedziałam sie po fakcie.No ale teraz może być musztarda po obiedzie...tydzien po stosunku dostałam okres tyle że był krótki bo tylko 2 dni gdzie zawsze było 5 no i dostałam go dziewięć dni za wcześnie...dodam że był on również skromniejszy...w panice poleciałam do apteki po test ciązowy ale obawiam się żę zrobiłam go za wcześnie,wieczorem i w dniu kiedy miałam jeszcze lekkie krwawienie.jejku nawet napisać tego po ludzku nie moge z tych nerwów...Panikuje i nie moge sobie darować bezmyślności...Czy jest możliwość abym była w ciąży?
mycha25
Gadatliwa Kobietka

Nie martw się,nie mam zamiaru!
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
nina19

mycha25 pisze:Nie martw się,nie mam zamiaru!
No i vice versa:)
on89

Post autor: on89 »

Ehhh kobitki.. :)
nina19

on89 pisze:Ehhh kobitki.. :)
To chyba w naszej naturze:)Ale ja nie lubie jak ktoś włazi buciorami w nie swoje sprawy i krytykuje chociaż nie zna całej prawdy;/I jak z twoją dziewczyną?Poszła do tego ginekologa?:)
mycha25
Gadatliwa Kobietka

Haha,a ta dalej swoje.Jak nie chcesz żeby ktoś ci właził z buciorami to po co piszesz na publicznym forum :) ?
on89

Post autor: on89 »

Nina: z testem 1krecha. jutro idzie sie zarejestrowac, bo miala wieczorem bole typowo a miesiaczki dalej brak :(

Sorry za offtop.
nina19

on89 pisze:Nina: z testem 1krecha. jutro idzie sie zarejestrowac, bo miala wieczorem bole typowo a miesiaczki dalej brak :(

Sorry za offtop.
No i dobrze że pójdzie.Myśle ,że bedzie ok to tylko 3 tygodnie spóźnienia.Ja mam dwa miesiące:(
nina19

mycha25 pisze:Haha,a ta dalej swoje.Jak nie chcesz żeby ktoś ci właził z buciorami to po co piszesz na publicznym forum :) ?
Hahahahahha :lol: :lol: :lol:
nina19

Re: Czy mogę być w ciąży ?? Pytania i odpowiedzi

Już Ci lepiej?
O ile dobrze pamiętam ,to miałaś nie pisać...
:shock:
dzo

Post autor: dzo »

nina19 pisze:Już Ci lepiej?
cytuj post do którego się odnosisz bo teraz to wygląda jakbyś rozmawiała sama ze sobą
Awatar użytkownika
MalutkaKobietka

Post autor: MalutkaKobietka »

Jesli mialas dni plodne to jest mozliwe .
Diankaaa

Strasznie sie boje pomóżcie

Post autor: Diankaaa »

Hej dziewczyny mam do was takie pytanie jakieś 3 tyg temu pieściłam sie z moim chłopakiem i masowałam mu i miał wytrysk i on nie pamięta czy na palec czy gdzie i włożył mi palca do pochwy . Niby nic mi nie było jak mi o tym powiedział to po kilku dniach zaczął mnie lekko boleć brzuch i nie wiem czy nie jestem w ciąży boje się ostatni okres miałam 24 czerwca a skończył się29 pomóżcie mi proszę żadnych objaw ciąży nie mam ale i tak sie boje :/
sun979

Re: Strasznie sie boje pomóżcie

Post autor: sun979 »

Okres może się spóźniać z różnych powodów. A przede wszystkim przez to, że teraz myślisz o ciąży. ;) Nie warto ciągle się zamartwiać, tylko zrobić test ciążowy, nawet x2. Dla 100% pewności lepiej iść do ginekologa. Zależy jakie miałaś dni, czy płodne czy niepłodne. W wytrysku są plemniki, więc jeśli miał brudne palce to mogłaś zajść w ciąże. Ja radzę po prostu to sprawdzić. Miejmy nadzieję, że nie jesteś, ale tak na przyszłość życzę trochę więcej rozumu i odpowiedzialności. ;) Szkoda by było, żebyś była nieszczęśliwa z tego powodu. Nie chcesz ciąży to zadbaj lepiej o swoje zabezpieczenie. Po pieszczotach najlepiej się umyć, a nie gdybać czy jest się w ciąży... Nie wiem ile masz lat. :) Czuję, że jesteś niedoświadczoną nastolatką. Ja obecnego partnera poznałam w wieku 16 lat i też zaczynało sie od takich rzeczy. Też bałam się o każdy szczegół. Dlatego Cię rozumiem. Jeśli nie wiesz wszystkiego o seksie to porozmawiaj z kimś zaufanym, a będzie Ci lżej! ;) Po co się tak stresować? :)
nina19

dzo pisze:
cytuj post do którego się odnosisz bo teraz to wygląda jakbyś rozmawiała sama ze sobą
yyyy..;/
Cały czas byłam tylko ja i ta druga dziewczyna,więc bez sensu żebym ciągle cytowała.Poza tym nie tylko ja tak robię
dzo

nina19 pisze:
dzo pisze:
yyyy..;/
Cały czas byłam tylko ja i ta druga dziewczyna,więc bez sensu żebym ciągle cytowała.Poza tym nie tylko ja tak robię
nie jest bez sensu

hasło, które strzeliłaś: "O ile dobrze pamiętam ,to miałaś nie pisać..." napisałaś pod swoim postem więc skąd mam wiedzieć do kogo piszesz ??
nina19

A po co Ci wiedzieć do kogo piszę.Ważne że ona wiedziała,bo do niej to pisałam nie do Ciebie;/
mycha25
Gadatliwa Kobietka

Może i miałam nie pisać ale po cholerę w takim razie znowu do tego nawiązałaś?Zastanów się zanim coś napiszesz...
nina19

Nie tylko ja ciągnę tę rozmowę ,widzisz ty znów odpisałaś i mogę powiedzieć to samo.Dobra nara
mycha25
Gadatliwa Kobietka

nina19 pisze:Nie tylko ja ciągnę tę rozmowę ,widzisz ty znów odpisałaś i mogę powiedzieć to samo.Dobra nara
Ty już wez przestań zwalać na mnie.Od początku się kłócisz i jak widać to nie tylko ze mną ale do kilku osób masz jakiś problem.
dzo

nina19 pisze:A po co Ci wiedzieć do kogo piszę.Ważne że ona wiedziała,bo do niej to pisałam nie do Ciebie;/
jeśli chcesz napisać tylko do niej to pisz na PW

forum nie jest od tego, żebyś się dopieprzała do każdego publicznie
nina19

dzo pisze:
nina19 pisze:A po co Ci wiedzieć do kogo piszę.Ważne że ona wiedziała,bo do niej to pisałam nie do Ciebie;/
jeśli chcesz napisać tylko do niej to pisz na PW

forum nie jest od tego, żebyś się dopieprzała do każdego publicznie
To nie ja się dopiep... tylko ona.Gdybyś czytał/a od początku to byś wiedział/a ale widać leniwy/a jesteś.A poza tym skoro się tak zasad trzymasz to czemu sam/a ich nie przestrzegasz?Jak powinno byc Ci wiadomo,to przeklinać na forach także nie można.I się tak nie bulwersuj ,bo to ty się dopieprza.. a nie ja.Jak już mówiłam ona zaczęła pisać do mnie i ona się czepiała.Naucz się czytać ze zrozumieniem:)Miłego dopieprza...ia się do innych..:)Pa
nina19

mycha25 pisze:
nina19 pisze:Nie tylko ja ciągnę tę rozmowę ,widzisz ty znów odpisałaś i mogę powiedzieć to samo.Dobra nara
Ty już wez przestań zwalać na mnie.Od początku się kłócisz i jak widać to nie tylko ze mną ale do kilku osób masz jakiś problem.
Ty również dziewczynko:)Od Ciebie się zaczęło i nie próbuj na mnie winy przerzucać.Jak widać święta nie jestes,więc nie praw morałów innym:)Miłego;p
ODPOWIEDZ