Czy mogę być w ciąży ?? Pytania i odpowiedzi
Re: Czy mogę być w ciąży? Pomocy!
Ja się zaczęłam kłócić?Wypowiedziałam swoje zdanie a po to chyba jest forum.Każdy ma prawo pisać co myśli a jeśli ci to nie odpowiada to znajdz sobie takie miejsce gdzie każdy będzie się z tobą zgadzał.
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
-
nina19
Nikt nie mówił ,że masz się ze mna zgadzać ,ty wszystko rozumiesz tak jednoznacznie?Chodzi o to,że zamiast odpowiedzieć na pytanie to musiałaś wepchnąć swój wścipski nos w moją odpowiedź chociaż sama nie umiałaś porządnie odpowiedzieć.Nie powinnaś tak lekceważyć ptających każdy ma prawo do zadawania pytań i nie każdy musi mieć takie doświadczenie jak ty.Ty od początku wiedziałaś jak to jest z tymi sprawami?Wątpie.Lepiej już nie pisz w mojej sprawiemycha25 pisze:Ja się zaczęłam kłócić?Wypowiedziałam swoje zdanie a po to chyba jest forum.Każdy ma prawo pisać co myśli a jeśli ci to nie odpowiada to znajdz sobie takie miejsce gdzie każdy będzie się z tobą zgadzał.
Czy istnieje ryzyko żę zaszłam w ciąże?
Witam...dwa tygodnie temu kochałam sie z partnerem,nie dość żę był to mój dzien płodny to zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne nie tak jak trzeba o czym ja durna dowiedziałam sie po fakcie.No ale teraz może być musztarda po obiedzie...tydzien po stosunku dostałam okres tyle że był krótki bo tylko 2 dni gdzie zawsze było 5 no i dostałam go dziewięć dni za wcześnie...dodam że był on również skromniejszy...w panice poleciałam do apteki po test ciązowy ale obawiam się żę zrobiłam go za wcześnie,wieczorem i w dniu kiedy miałam jeszcze lekkie krwawienie.jejku nawet napisać tego po ludzku nie moge z tych nerwów...Panikuje i nie moge sobie darować bezmyślności...Czy jest możliwość abym była w ciąży?
Nie martw się,nie mam zamiaru!
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
-
nina19
No i vice versa:)mycha25 pisze:Nie martw się,nie mam zamiaru!
Ehhh kobitki.. 
-
nina19
To chyba w naszej naturze:)Ale ja nie lubie jak ktoś włazi buciorami w nie swoje sprawy i krytykuje chociaż nie zna całej prawdy;/I jak z twoją dziewczyną?Poszła do tego ginekologa?:)on89 pisze:Ehhh kobitki..
Haha,a ta dalej swoje.Jak nie chcesz żeby ktoś ci właził z buciorami to po co piszesz na publicznym forum
?
Nina: z testem 1krecha. jutro idzie sie zarejestrowac, bo miala wieczorem bole typowo a miesiaczki dalej brak 
Sorry za offtop.
Sorry za offtop.
-
nina19
No i dobrze że pójdzie.Myśle ,że bedzie ok to tylko 3 tygodnie spóźnienia.Ja mam dwa miesiące:(on89 pisze:Nina: z testem 1krecha. jutro idzie sie zarejestrowac, bo miala wieczorem bole typowo a miesiaczki dalej brak
Sorry za offtop.
-
nina19
Hahahahahhamycha25 pisze:Haha,a ta dalej swoje.Jak nie chcesz żeby ktoś ci właził z buciorami to po co piszesz na publicznym forum?
-
nina19
Re: Czy mogę być w ciąży ?? Pytania i odpowiedzi
Już Ci lepiej?
O ile dobrze pamiętam ,to miałaś nie pisać...

-
dzo
cytuj post do którego się odnosisz bo teraz to wygląda jakbyś rozmawiała sama ze sobąnina19 pisze:Już Ci lepiej?
- MalutkaKobietka
- Jestem tu nowa :)
Jesli mialas dni plodne to jest mozliwe .
Strasznie sie boje pomóżcie
Hej dziewczyny mam do was takie pytanie jakieś 3 tyg temu pieściłam sie z moim chłopakiem i masowałam mu i miał wytrysk i on nie pamięta czy na palec czy gdzie i włożył mi palca do pochwy . Niby nic mi nie było jak mi o tym powiedział to po kilku dniach zaczął mnie lekko boleć brzuch i nie wiem czy nie jestem w ciąży boje się ostatni okres miałam 24 czerwca a skończył się29 pomóżcie mi proszę żadnych objaw ciąży nie mam ale i tak sie boje :/
-
sun979
Re: Strasznie sie boje pomóżcie
Okres może się spóźniać z różnych powodów. A przede wszystkim przez to, że teraz myślisz o ciąży.
Nie warto ciągle się zamartwiać, tylko zrobić test ciążowy, nawet x2. Dla 100% pewności lepiej iść do ginekologa. Zależy jakie miałaś dni, czy płodne czy niepłodne. W wytrysku są plemniki, więc jeśli miał brudne palce to mogłaś zajść w ciąże. Ja radzę po prostu to sprawdzić. Miejmy nadzieję, że nie jesteś, ale tak na przyszłość życzę trochę więcej rozumu i odpowiedzialności.
Szkoda by było, żebyś była nieszczęśliwa z tego powodu. Nie chcesz ciąży to zadbaj lepiej o swoje zabezpieczenie. Po pieszczotach najlepiej się umyć, a nie gdybać czy jest się w ciąży... Nie wiem ile masz lat.
Czuję, że jesteś niedoświadczoną nastolatką. Ja obecnego partnera poznałam w wieku 16 lat i też zaczynało sie od takich rzeczy. Też bałam się o każdy szczegół. Dlatego Cię rozumiem. Jeśli nie wiesz wszystkiego o seksie to porozmawiaj z kimś zaufanym, a będzie Ci lżej!
Po co się tak stresować? 
-
nina19
yyyy..;/dzo pisze:cytuj post do którego się odnosisz bo teraz to wygląda jakbyś rozmawiała sama ze sobąnina19 pisze:Już Ci lepiej?
Cały czas byłam tylko ja i ta druga dziewczyna,więc bez sensu żebym ciągle cytowała.Poza tym nie tylko ja tak robię
-
dzo
nie jest bez sensunina19 pisze:yyyy..;/dzo pisze:cytuj post do którego się odnosisz bo teraz to wygląda jakbyś rozmawiała sama ze sobąnina19 pisze:Już Ci lepiej?
Cały czas byłam tylko ja i ta druga dziewczyna,więc bez sensu żebym ciągle cytowała.Poza tym nie tylko ja tak robię
hasło, które strzeliłaś: "O ile dobrze pamiętam ,to miałaś nie pisać..." napisałaś pod swoim postem więc skąd mam wiedzieć do kogo piszesz ??
-
nina19
A po co Ci wiedzieć do kogo piszę.Ważne że ona wiedziała,bo do niej to pisałam nie do Ciebie;/
Może i miałam nie pisać ale po cholerę w takim razie znowu do tego nawiązałaś?Zastanów się zanim coś napiszesz...nina19 pisze:Już Ci lepiej?
-
nina19
Nie tylko ja ciągnę tę rozmowę ,widzisz ty znów odpisałaś i mogę powiedzieć to samo.Dobra nara
Ty już wez przestań zwalać na mnie.Od początku się kłócisz i jak widać to nie tylko ze mną ale do kilku osób masz jakiś problem.nina19 pisze:Nie tylko ja ciągnę tę rozmowę ,widzisz ty znów odpisałaś i mogę powiedzieć to samo.Dobra nara
-
dzo
jeśli chcesz napisać tylko do niej to pisz na PWnina19 pisze:A po co Ci wiedzieć do kogo piszę.Ważne że ona wiedziała,bo do niej to pisałam nie do Ciebie;/
forum nie jest od tego, żebyś się dopieprzała do każdego publicznie
-
nina19
To nie ja się dopiep... tylko ona.Gdybyś czytał/a od początku to byś wiedział/a ale widać leniwy/a jesteś.A poza tym skoro się tak zasad trzymasz to czemu sam/a ich nie przestrzegasz?Jak powinno byc Ci wiadomo,to przeklinać na forach także nie można.I się tak nie bulwersuj ,bo to ty się dopieprza.. a nie ja.Jak już mówiłam ona zaczęła pisać do mnie i ona się czepiała.Naucz się czytać ze zrozumieniem:)Miłego dopieprza...ia się do innych..:)Padzo pisze:jeśli chcesz napisać tylko do niej to pisz na PWnina19 pisze:A po co Ci wiedzieć do kogo piszę.Ważne że ona wiedziała,bo do niej to pisałam nie do Ciebie;/
forum nie jest od tego, żebyś się dopieprzała do każdego publicznie
-
nina19
Ty również dziewczynko:)Od Ciebie się zaczęło i nie próbuj na mnie winy przerzucać.Jak widać święta nie jestes,więc nie praw morałów innym:)Miłego;pmycha25 pisze:Ty już wez przestań zwalać na mnie.Od początku się kłócisz i jak widać to nie tylko ze mną ale do kilku osób masz jakiś problem.nina19 pisze:Nie tylko ja ciągnę tę rozmowę ,widzisz ty znów odpisałaś i mogę powiedzieć to samo.Dobra nara