Czy warto usuwać tylko jedną zmarszczkę?

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
deatabig
Jestem tu nowa :)

Czy warto usuwać tylko jedną zmarszczkę?

Post autor: deatabig »

Mam jedną bardzo konkretną zmarszczkę między brwiami, która przeszkadza mi zdecydowanie bardziej niż wszystkie pozostałe oznaki starzenia. Nie chciałabym jednak od razu wykonywać zabiegów na całą twarz, skoro problem jest tak miejscowy. Zależy mi na możliwie oszczędnym podejściu i sprawdzeniu, jak moja skóra oraz mimika zareagują na pierwszą procedurę. W cenniku kliniki Neonia znalazłam osobno wymienione zmarszczki międzybrwiowe, co sugeruje, że można potraktować taki obszar jako niezależny problem. Nadal mam wątpliwości, czy pojedynczy obszar daje naturalny efekt, jeśli pozostała część twarzy nie jest poddawana żadnym zabiegom. Czy ktoś zaczynał od korekty wyłącznie jednej zmarszczki i może opisać, jak wyglądała taka zmiana?
ODPOWIEDZ