Cześć,
od jakiegoś czasu interesuje mnie temat femdom i szerzej kobiecej dominacji w relacji. Chciałabym lepiej zrozumieć, jak wygląda to w praktyce poza samymi stereotypami czy wyobrażeniami z internetu. Interesuje mnie bardziej perspektywa prawdziwej relacji, komunikacji, granic i tego, jak buduje się taką dynamikę w zdrowy sposób.
Czy według Was femdom i kobieca dominacja to tylko element fantazji i sypialni, czy może dla niektórych być też realnym stylem relacji, na przykład w klimacie FLR albo D/s? Jak to wygląda z Waszego doświadczenia? Od czego najlepiej zacząć poznawanie tego tematu, żeby nie wpaść w błędne wyobrażenia?
Chętnie poczytam opinie osób, które mają większą wiedzę albo własne doświadczenia w tym obszarze.
Femdom i kobieca dominacja — jak to wygląda w praktyce?
-
myszka2508
- Jestem tu nowa :)
- Reklama
Planujesz urlop? Znajdź wakacje z lotem i hotelem
Wpisz, dokąd i kiedy chcesz jechać, a wyszukiwarka porówna gotowe pakiety z przelotem i noclegiem.
Nie masz jeszcze planu? Zostaw „Dowolny kierunek” i sprawdź, gdzie w wybranym terminie jest najtaniej.