Fotelik dla dziecka

Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
malwina11
Miła Kobietka

Fotelik dla dziecka

Post autor: malwina11 »

Cześć wraz z partnerem stoimy przed ciężkim wyborem jakim jest zakup nowego fotelika. Zależy nam na dobrej jakości ale też cenie. Zainteresował mnie fotelik space-fix od https://eplusbaby.pl Co o nim sądzicie?
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Re: Fotelik dla dziecka

Post autor: Hadassa »

Po pierwsze w jakim wieku dziecko, jaka waga, jakie auto.
A dwa, najlepiej jechac do dorego sklepu, gdzie ludzie mają wiedzę i się przymierzyć.
Polecam 8 gwiazdek, są już w dużej ilości miast
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
AgnieszkaAga
Jestem tu nowa :)

Post autor: AgnieszkaAga »

Ja się dość długi zastanawiałam jaki fotelik kupić i znalazłam fajny sklep Mati z którego w końcu zamówiłam fotelik. Jestem bardzo zadowolona, Jest bezpieczny, ładnie wykonany i nie przepłaciłam
Monisia80
Miła Kobietka

Post autor: Monisia80 »

W razie wątpliwości lepiej skonsultować się z obsługą sklepu. Na pewno będą w stanie Ci doradzić podczas wyboru odpowiedniego fotelika. Ja kupiłam fotelik dla swojego syna w salonie Osiem Gwiazdek ze Szczecina. Doradca wziął pod uwagę m.in. wiek dziecka, rodzaj samochodu oraz moje możliwości finansowe. Sądzę, że Tobie również będą w stanie pomóc.
bojowniczka
Fajna Kobietka

Post autor: bojowniczka »

mój syn ma 7 lat i zrezygnowałam z tradycyjnego fotelika teraz wożę go w pasach Smart Kid Belt fajna sprawa bo fotelik zajmował mi duzo miejsca a przy kazdym przejezdzie innym autem było duzo przepinania teraz pasy raz dwa odpinam i do torebki chowam
Żabnik
Fajna Kobietka

Post autor: Żabnik »

Duży wybór fotelików znajdziecie na stronie https://mamaija.pl/foteliki-samochodowe ... otowe.html . Mój znajomy ma małe auto i mimo to udało mu się wybrać odpowiedni fotelik obrotowy. Trzeba przyznać, że taki fotelik znacząco ułatwia sprawę we wkładaniu i zapinaniu małego dziecka. Jeżeli poszukujecie porządnego i sprawdzonego fotelika, tam na pewno coś wybierzecie.
simona55

Post autor: simona55 »

Ja dla synka niedawno kupiłam pasy do auta Smart kid belt są genialne szybko można przepiąć z auta do auta.
OnieOnie

Post autor: OnieOnie »

Witam, a jaki fotelik polecacie dla 6 latka, który nie chce siedzieć w żadnym foteliku? Ciężko mi utrzymać syna w foteliku z oparciem. Odpina się, albo robi awanturę, że nie usiądzie i koniec. Mąż mówi, że można samą podstawkę mu dać, ale... sama nie wiem, nie do końca wydaje mi się to bezpieczne. Możecie coś polecić? Doradzić? Może ktoś był w podobnej sytuacji i podpowie, jak z niej wyjść?
marlena77
Miła Kobietka

Post autor: marlena77 »

syn już nie potrzebuje fotelika ma 10 lat ale w aucie mam dla niego pasy Smart Kid Belt, fajne i wygodne.
miniak
Miła Kobietka

Post autor: miniak »

Dla starszego dziecka warto kupić ten pas Smart Kid Belt, alternatywa fotelika i podkładki. Oj sprawdza się doskonale a jest nie drogi , bezpieczny no i wszedzie można go ze soba zabrac choćby wrzucić do torebki
Aza
Miła Kobietka

Post autor: Aza »

miniak pisze:Dla starszego dziecka warto kupić ten pas Smart Kid Belt, alternatywa fotelika i podkładki. Oj sprawdza się doskonale a jest nie drogi , bezpieczny no i wszedzie można go ze soba zabrac choćby wrzucić do torebki
Urządzenie jakim jest Smart Kid Belt przeznaczone jest dla dzieci w wieku 5-12 lat (15-36kg). Ma łatwą mobilność bo jest małego wymiaru i waży tylko 120 gramów. Dlatego taki idealny jest na wszelkiego rodzaju wyjazdach ale i w trakcie roku szkolnego gdy leży w schowku w aucie dziadków gdyż nigdy nie wiadomo kiedy będzie ich zaangażować w odbiór dziecka.
Nateczka

Post autor: Nateczka »

Też polecam Smart Kid Belt, swietny pas do przewozu dzieci. Sprawdzony mamy i my
Dagmi

Post autor: Dagmi »

Smart Kid Belt to rozwiązanie godne polecenia, które zapewnia bezpieczną podróż w aucie. Rodzicom bardzo ułatwia codzienne dowozy i odbiory dziecka ze szkoły, treningów itp.
ODPOWIEDZ