Jakie plisy na wymiar polecacie kupić?

Czyli to co kobiety "podobno" lubią najbardziej. Plotki nie tylko z życia gwiazd w tym właśnie dziale.
ODPOWIEDZ
voltcore_13
Miła Kobietka

Jakie plisy na wymiar polecacie kupić?

Post autor: voltcore_13 »

Czym się kierowaliście przy wyborze osłon okiennych? Nie chcę też za bardzo przepłacać, ale też mieć na wymiar. Nie chcę też, żeby osłona mi przeszkadzała przy otwieraniu okna i żeby materiał nie przyklejał się do szyby.
Mivon
Miła Kobietka

Re: Jakie plisy na wymiar polecacie kupić?

Post autor: Mivon »

Przy montażu inwazyjnym teraz możesz też dopasować sobie profile adaptacyjne pasujące do nietypowych listw, no ale najłatwiejszy wybór do instalacja bezinwazyjna.
protovex_88
Miła Kobietka

Re: Jakie plisy na wymiar polecacie kupić?

Post autor: protovex_88 »

To jeden z popularniejszych blogów o plisach i aspektach jakościowych ich wyboru – https://www.sun-systems.pl/blog/ Większość publikacji właśnie o roletach plisowanych, więc mocno specjalistyczny, a jeżeli chcesz złożyć zamówienie to najpierw sobie poczytaj.
Reklama

Planujesz urlop? Znajdź wakacje z lotem i hotelem

Wpisz, dokąd i kiedy chcesz jechać, a wyszukiwarka porówna gotowe pakiety z przelotem i noclegiem. Nie masz jeszcze planu? Zostaw „Dowolny kierunek” i sprawdź, gdzie w wybranym terminie jest najtaniej.
ODPOWIEDZ