Witam
Mam takie pytanie najlepiej jakby ktoś doświadczony mi odpowiedział.
Byłam wczoraj u ginekologa. Pani dała mi Gynalgin poniewaz mam małą nadżerkę i mam poczekać na wyniki cytologi.
Chodzi mi głównie o ten gynalgin ponieważ za 2 dni dostanę okresu, a ona kazała mi go zastosować przez te 3 dni przed okresem i dokończyć dopiero po okresie.. Czy można tak przerwać taką kurację na czas okresu, a potem dokończyć?
Dodam, że wczoraj stosowałam pierwszego proszka..
z góry dziękuję za odpowiedź
Nadżerka..
-
dione
Re: Nadżerka..
Może lepiej zgłosić się jeszcze do innego specjalisty? Jednak dobrze będzie potwierdzić takie leczenie u jeszcze jednego doktora. Skąd jesteś? Bo jeżeli mieszkasz w okolicach Konina, to mogę Ci polecić dr Antoniego Kubiaka. Jest naprawdę dobrym specjalista, który na pewno będzie potrafić Ci pomóc w tej sytuacji.
-
general
też miałam nadżerkę i usunęłam jednak po kilku latach znowu się mnie czepiła. poszłam do ginekologa i pani powiedziała że mam zapalenie i przepisała mi ten gynalgin. nie kupowałam go po dwóch tygodniach poszłam do kontroli i pani była zadowolona bo jej lek zadziałał (którego nie brała)wtedy zrozumiałam jaka z niej pani doktor. Pojechałam do najlepszego specjalisty na lubelszczyźnie bo tamta powiedziała że nadżerka jest do usunięcia natychmiast. U ginekologa (tego najlepszego) okazało się że nadżerka jest ale bardzo mała i nie wymaga zabiegu. Więc morał z tego taki że trzeba pochodzić do kilku specjalistów i mieć pewność w 100 % przecież chodzi o zdrowie. Ja straciłam zaufanie do lekarzy już dawno....
-
tosia
Ja kiedyś miałam jakieś zapalenie w pochwie i miałam przyjmować globulki dopochwowe, po trzech globulkach dostałam okres więc przerwałam po okresie dokończyłam opakowanie. Zrobiłam to na czuja, ale ginekolog potem potwierdził, że dobrze zrobiłam.
- Reklama
Planujesz urlop? Znajdź wakacje z lotem i hotelem
Wpisz, dokąd i kiedy chcesz jechać, a wyszukiwarka porówna gotowe pakiety z przelotem i noclegiem.
Nie masz jeszcze planu? Zostaw „Dowolny kierunek” i sprawdź, gdzie w wybranym terminie jest najtaniej.