Olejek CBD
-
protovex_88
- Miła Kobietka
Olejek CBD
Mam pytanie do osób, które mają doświadczenie z CBD albo THC. Gdzie najlepiej poczytać o tym, jak inni podchodzili do wyboru preparatów i dawkowania? Bardziej interesują mnie konkretne doświadczenia niż ogólne artykuły.
Re: Olejek CBD
Sporo ludzi korzysta z pomocy online, żeby ogarnąć temat CBD i THC. W grupach jest mnóstwo wiedzy od osób, które już przez to przeszły – to naprawdę pomaga. Takie wsparcie to często najlepszy sposób, żeby poczuć się pewniej przy terapii.
Re: Olejek CBD
Nie wiem, czy słyszałeś o tym podejściu, ale coraz więcej osób łączy leczenie onkologiczne z terapią konopną. Możesz i poczytać i zobaczyć, jak to wygląda w praktyce dzięki grupie https://www.facebook.com/groups/2073520546292917 – konkretne historie, wsparcie i zero przypadkowości. Wszystko ustalane z osobami współpracującymi z laboratoriów. Bardzo otwierające oczy miejsce.
- Reklama
Planujesz urlop? Znajdź wakacje z lotem i hotelem
Wpisz, dokąd i kiedy chcesz jechać, a wyszukiwarka porówna gotowe pakiety z przelotem i noclegiem.
Nie masz jeszcze planu? Zostaw „Dowolny kierunek” i sprawdź, gdzie w wybranym terminie jest najtaniej.