Pomocy

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Miśka
Jestem tu nowa :)

Pomocy

Post autor: Miśka »

Hej piszę tutaj bo potrzebuje porady mam 16 lat i podoba mi się kolega z klasy on ma 17 lat. Ostatnio patrzył na mnie i się uśmiechał a z koleji podobno walczy o swoją przyszłą dziewczynę jest mi mega smutno bo nie wiem jak mam się czuć wiem że to być może jest zauroczenie ale jak go widzę to serce mi przyspiesza i oddech się wstrzymuje a jak się uśmiechnie to obydwoje mamy takie dołeczki a gdy go nie ma w szkole to się martwię nawet jak ostatnio do mnie pisał to pisał mi o jakimś koledze co niby mnie kocha ale brzmiało to tak jak by to on mi to pisał proszę o pomoc bo nie chce popełnić gafy bo mam z nim spędzić jeszcze 3 lata razem w klasie.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Re: Pomocy

Post autor: Hadassa »

Może po prostu poczekaj i zobacz jak sie rozwinie sytuacja ;) a sama nic nie rób póki co..
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Miśka

Dzięki za poradę i mam nadzieję że wszystko dobrze się skończy mimo tego że to jest jego życie i to on decyduje
karpandzia11
Miła Kobietka

Post autor: karpandzia11 »

poczekaj jeszcze troszkę zobaczysz jak się rozwinie sytuacja :)
katalog pożyczek
margaret
Miła Kobietka

Post autor: margaret »

głowa do góry będzie dobrze, poczekaj jak się rozwinie wszystko a nóż chodzi mu własnie o ciebie :)
daj znać jak wszystko się rozwinęło ;)
Minikredit online ohne schufa
Mireczka

Post autor: Mireczka »

Poczekaj, pewnie jak wybada, że się do niego delikatnie uśmiechasz i nie uciekasz przed nim, to w końcu zagada i nie będzie udawał, że chodzi o kolegę. On chyba potrzebuje czasu, żeby się z Tobą oswoić :)
elwira321
Miła Kobietka

Post autor: elwira321 »

Daj jemu i sobie trochę czasu a czas pokaże co dalej
hej naturalne piekno :D
Miśka

Dzięki wielkie okazało się że z tą dziewczyną nic nie będzie bo ona kocha kogoś innego. Ale mi tak nie jest lepiej tylko gorzej bo przestał chodzić do szkoły a nie chce mi odpisywać i na dodatek on podobno ma problem z alkoholem. Boje się że przez to że nie chodzi go wyrzuca. Nie chciałabym tego bo wolę jak on jest niż jak go nie ma
Reklama

Planujesz urlop? Znajdź wakacje z lotem i hotelem

Wpisz, dokąd i kiedy chcesz jechać, a wyszukiwarka porówna gotowe pakiety z przelotem i noclegiem. Nie masz jeszcze planu? Zostaw „Dowolny kierunek” i sprawdź, gdzie w wybranym terminie jest najtaniej.
ODPOWIEDZ