Pomóżcie mi Kochane :(
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
-
oOosylwiaoOo
Re: Pomóżcie mi Kochane :(
W ogóle zastanawiam się kiedy teraz zaufam facetowi w 100 %
Znów mój były mnie nęka... i przyjeżdża bez zapowiedzi
;/
Znów mój były mnie nęka... i przyjeżdża bez zapowiedzi
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
czy on da sobie kiedys spokoj . Co on tak wogole mysli
- slodziusiaSdz
- Extra Kobietka
Sylwia az ci zazdroszcze tych rozyczek.A za sprawe trzymam kciuki i tez jestem z toba i z kazdym innym z forum kto tego potrzebuje 
Bez wzgledu na to ile razy sie zalamie i upadne zawsze jest jakas czastka mnie,ktora mowi mi,ze to nie koniec,ze trzeba wstac i poprostu pojsc dalej.
-
oOosylwiaoOo
Hmm myśli, że przez litość mnie zdobędzie? albo... że jak poczuje się winna, to wrócę? Sama nie wiem.elzbieta45 pisze:czy on da sobie kiedys spokoj . Co on tak wogole mysli
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
psychol jakis
-
oOosylwiaoOo
heh
sama już nie wiem co o tym sądzić. Nie zamierzam wracać, bo jego nachodzenie mnie bardzo męczy i denerwuje. To po co mam wracać, skoro nic do niego już nie czuje... przecież to byłoby chore.
-
oOosylwiaoOo
Dziękuję kochanaslodziusiaSdz pisze:Sylwia az ci zazdroszcze tych rozyczek.A za sprawe trzymam kciuki i tez jestem z toba i z kazdym innym z forum kto tego potrzebuje
- slodziusiaSdz
- Extra Kobietka
a my bez ciebie

Bez wzgledu na to ile razy sie zalamie i upadne zawsze jest jakas czastka mnie,ktora mowi mi,ze to nie koniec,ze trzeba wstac i poprostu pojsc dalej.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
pomysl o Adrianie na poczatku jako o przyjacielu
-
oOosylwiaoOo
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
najpierw jest przyjazn
-
oOosylwiaoOo
Oczywiście, że tak. Bo od czego trzeba zacząć, żeby się poznać 
Na razie jak jestem sama, to powiem Wam, że odżyłam
Tylko szkoda, że nie mogę pozbyć się byłego nachalności ;/
Na razie jak jestem sama, to powiem Wam, że odżyłam
Tylko szkoda, że nie mogę pozbyć się byłego nachalności ;/
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
a mowilas mu , ze jak nieda ci spokoju złozysz doniesienie moze to poskutkuje
-
oOosylwiaoOo
Mówiłam i powiedział mi, że on się nie boi, bo on wie jedno. Że albo będzie ze mną, albo z żadną inną, bo tylko mnie kocha i dla mnie żyje.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
to juz jest jego sprawa z kim on bedzie , a tobie ma dac spokoj a jak nie to niestety zdecydujesz sie na doniesienie na policje za nekanie
- slodziusiaSdz
- Extra Kobietka
moj byly mowil tak samo,jak narazie chyba nikogo nie ma z tego co kiedys gadalam z kolezanka hodz aczkolwiek swirowal do mojej kumpeli,ale jak jej po rozstaniu z tamtym debilem powiedzialam dllaczego to chyba zwatpila
To jeśli sie nie boi to złóż doniesienie o nękaniu i po sprawie. Dostanie zakaz zbliżania się do ciebie a jeśli to zrobi to dzwonisz na policje i go pakują, bo to już jest naprawde choroba i wyślą go do psychiatryka na leczenie. Z tego co słyszałem to jest tam fajnie tylko do obiadu oprócz talerza dostaje się tylko łyżkeoOosylwiaoOo pisze:Mówiłam i powiedział mi, że on się nie boi, bo on wie jedno. Że albo będzie ze mną, albo z żadną inną, bo tylko mnie kocha i dla mnie żyje.
Adrian

-
elzbieta45
- Kobietka Expert
witajcie 
- slodziusiaSdz
- Extra Kobietka
Witam,rodzynku masz swieta racje.Jak tak dalej bedzie mowil i robil to on popadnie w pranoje a ty Sylwio bedziesz sie bala w ogole z domu wyjsc a w pozniejszym czasie tez popadniesz w paranoje.Ty juz masz swoje zycie a jemu za przeproszeniem glowno do tego
-
oOosylwiaoOo
Staram się jak tylko mogę.
Teraz jeszcze zaczęła pisać do mnie jego starsza siostra, żebym do niego wróciła, bo z niego uciekło życie... i mówi tylko o mnie.
Eh....
Teraz jeszcze zaczęła pisać do mnie jego starsza siostra, żebym do niego wróciła, bo z niego uciekło życie... i mówi tylko o mnie.
Eh....
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Czy tym ludziom odbija .. Jak maja prawo wtracac sie w osoby trzecie . rodzinka jego powinna zajac sie soba a nie toba
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
witajcie... 
Witam was dziewczyny
Sylwiu to miły gest ze strony siostry że się troszczy o braciszka, ale jednego nie umie zrozumieć: skąd miała twój zastępczy numer telefonu? Chyba że to on przyczynił się do podstępu i albo kazał swojej siostrze napisać albo on sam napisał z telefonu swojej siostry.
Sylwiu to miły gest ze strony siostry że się troszczy o braciszka, ale jednego nie umie zrozumieć: skąd miała twój zastępczy numer telefonu? Chyba że to on przyczynił się do podstępu i albo kazał swojej siostrze napisać albo on sam napisał z telefonu swojej siostry.
Adrian

Cześć rodzynku. 
Wydaje mi się, że były chwyta się deski ratunkowej. Wie, że jego pseudo starania nic już nie dają to miesza w tą całą sytuację swoją siostrę. No bo kto inny będzie wiedział jak on się czuje itd. jak nie najbliżsi? Takie zagrywki są bez sensu a on ma nie po kolei w głowie. Dobrze, że jeszcze nie robi sobie krzywdy żeby ją zmusić do powrotu. Są tacy psychole... ale to już podlega pod kodeks prawny, bo jest to szantaż. Z takimi ludźmi nie ma co się cackać i ubolewać nad ich paranoicznym cierpieniem...
Sylwia ma prawo żyć po swojemu, jak chce i przede wszystkim z kim chce. Jemu nic do tego a jeśli tego nie potrafi zrozumieć to Sylwia -kochana, zastanowiłabym się czy aby na pewno nie założyć mu sprawy. To już nie jest staranie się tylko nękanie i lekka paranoja żeby tylko być z Tobą. Kto wie co później może mu strzelić do łba...
Wydaje mi się, że były chwyta się deski ratunkowej. Wie, że jego pseudo starania nic już nie dają to miesza w tą całą sytuację swoją siostrę. No bo kto inny będzie wiedział jak on się czuje itd. jak nie najbliżsi? Takie zagrywki są bez sensu a on ma nie po kolei w głowie. Dobrze, że jeszcze nie robi sobie krzywdy żeby ją zmusić do powrotu. Są tacy psychole... ale to już podlega pod kodeks prawny, bo jest to szantaż. Z takimi ludźmi nie ma co się cackać i ubolewać nad ich paranoicznym cierpieniem...
Sylwia ma prawo żyć po swojemu, jak chce i przede wszystkim z kim chce. Jemu nic do tego a jeśli tego nie potrafi zrozumieć to Sylwia -kochana, zastanowiłabym się czy aby na pewno nie założyć mu sprawy. To już nie jest staranie się tylko nękanie i lekka paranoja żeby tylko być z Tobą. Kto wie co później może mu strzelić do łba...
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."