Pomóżcie mi Kochane :(

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
oOosylwiaoOo

Re: Pomóżcie mi Kochane :(

Post autor: oOosylwiaoOo »

Spokojnie Adrian :) hehe :D Nie denerwuj się :)

Cóż koleżanka też chciała się wypowiedzieć :D
oOosylwiaoOo

Eh dziś okazało się, że musiałam znów pojechać na uczelnie, ale na szczęście tylko na egzamin, który gościu zapowiedział dopiero dziś rano... :/
Mój były wiedział, że zaliczenie projektu też mam u niego, a oprócz tego egzamin z wykładów. Widział mnie jak byłam na uczelni, bo on pracuje w pobliżu. Napisał i zapytał mnie co tam robię. Odpowiedziałam, że mam egzamin. Wiecie co on na to? Że z tego co pamięta, to zaliczeniem mojego przedmiotu miał być projekt.
Eh myślałam, że może dam mu szansę... że się zmieni... a ja widzę, że mimo wszystko wszelkie informacje kręcą się wokół jednego.
Czy ja jestem po prostu przewrażliwiona?
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

Post autor: Adix257 »

no nareście sie ktoś odezwał
Adrian
:P
oOosylwiaoOo

;) Heh :) to tylko ja :)
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

Cały dzień czekałem i odświeżałem w nadziei że sie ktoś zjawi i cokolwiek napisze a tu ani ciebie ani Eli ani zanny po prostu nikogo
Adrian
oOosylwiaoOo

Oj :( a ja byłam na egzaminie. Jeszcze się zakopałam w zaspie :D hehe :)
G****

Post autor: G**** »

Wczoraj tez sie zakopalam i to nie mial mi kto pomoc ;)
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

dziewczyny trzena wozić ze sobą łopaty :lol:
Adrian
G****

No nastepnym razem bede miala ze soba ;)
oOosylwiaoOo

Nie odpisaliście mi kochani na tą wiadomość :D

Eh dziś okazało się, że musiałam znów pojechać na uczelnie, ale na szczęście tylko na egzamin, który gościu zapowiedział dopiero dziś rano... :/
Mój były wiedział, że zaliczenie projektu też mam u niego, a oprócz tego egzamin z wykładów. Widział mnie jak byłam na uczelni, bo on pracuje w pobliżu. Napisał i zapytał mnie co tam robię. Odpowiedziałam, że mam egzamin. Wiecie co on na to? Że z tego co pamięta, to zaliczeniem mojego przedmiotu miał być projekt.
Eh myślałam, że może dam mu szansę... że się zmieni... a ja widzę, że mimo wszystko wszelkie informacje kręcą się wokół jednego.
Czy ja jestem po prostu przewrażliwiona?
oOosylwiaoOo

Adix257 pisze:dziewczyny trzena wozić ze sobą łopaty :lol:
Ja tam mam ze sobą :D Zawsze wożę :D
G****

Dla mnie jest to takie trochę dziwne, bo niby nie jestescie juz razem a on caly czas jakos dziwnie podejrzanie znajduje sie w tym samym miejscu co Ty wiec chyba raczej nie jestes przewrazliwiona.
Tak mi sie wydaje.
oOosylwiaoOo

Bo kochana on pracuje w pobliżu mojej uczelni :(

A po drugie pisze do mnie wiadomości sms. W najbliższym czasie zmieniam numer, bo to nie ma sensu. Tylko najpierw podpisze na spokojnie umowę o pracę itp. a poźniej już podejmuje się zmiany, bo nie mogę tak dłużej.
On robi sobie ciągle nadzieję. Mimo tego wszystkiego rozmawiam z nim, bo nie umiem urwać kontaktu :( taka już jestem... :(
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

Nie odpowiedziałem bo nie bardzo kapuje o co ci chodzi czytając że wszelkie informacje kręcą się wokół jednego czyli czego?? :kiss2
Adrian
G****

Jak nie zerwiesz calkiem kontaktu to moze byc coraz gorzej, musisz to wziac pod uwage.
oOosylwiaoOo

Adix257 pisze:Nie odpowiedziałem bo nie bardzo kapuje o co ci chodzi czytając że wszelkie informacje kręcą się wokół jednego czyli czego?? :kiss2

Heh, widać, że jestem chora :D hehe :D tzn. w trakcie leczenia, bo piszę niezrozumiale. Już tłumaczę :) Widzisz on ciągle myśli, że dam mu tą szansę. Spotkałam się z nim raz, później widział mnie na WOŚP jak byłam w pracy, no i ok, ale to było tylko zwykłe spotkanie. Stwierdził, że między nami jest już lepiej i że warto spróbować do siebie wrócić.
Natomiast ta dzisiejsza sytuacja z moją uczelnią i tym egzaminem z jednej strony przypomniała mi o tym, że mimo wszystko on mi nie ufa, ponieważ wiedział jakie mnie czekają egzaminy itp. A tu wszystkiemu zaprzecza i ma jeszcze pretensje, że pojechałam chora...
Możliwe, że sama czegoś wyszukuje, ale nie rozumiem właśnie tego. Niby ufa, słucha mnie, a później zaprzecza...i nie wierzy, że miałam egzamin o którym bardzo dobrze wiedział. To normalne?
G****

To nie jest normalne bo skoro niby Ci ufa to jesli powiedzialas ze mialas egzamin to powinien w to uwierzyc i zakonczyc na tym temat.
oOosylwiaoOo

Wiecie, że ja już zaczynam szukać winy w sobie... we własnej osobie? :(
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

No to Sylwia widocznie dalej cie sprawdza
Adrian
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

i sie nie obwiniaj bo to on wszystko zepsuł kurde nie wiem jak ci pomóc uwierzyć że to nie twoja wina
Adrian
oOosylwiaoOo

Powiem Ci w ten sposób... że dopóki on będzie tak pisał, to ja nigdy nie poczuje się niewinna.
Myślałam, że to mam za sobą...
Dziękuję Ci bardzo :kiss2
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

:oops: czym sobie teraz ja zasłużyłem na buziaka?
Adrian
oOosylwiaoOo

Za całokształt :)
Za to, że próbujesz mi uświadomić, że to nie z mojej winy. Tylko wiesz co mi się wydaje? że on to robi specjalnie
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

Wiesz to daj mi jego numer telefonu i sobie z nim pogadam
albo powiedz mi jaki masz model telefonu
Adrian
oOosylwiaoOo

LG KP500 (Cookie) on ma dwie nazwy.

Połączenie mogę zablokować, ale smsów już nie :( Szukałam tej opcji.
ODPOWIEDZ