Pomóżcie mi Kochane :(
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Re: Pomóżcie mi Kochane :(
Witajcie dziewczyny ....
Tak masz racje Blackfox , i dobrze ze przejzala na oczy i zerwala .
Tak masz racje Blackfox , i dobrze ze przejzala na oczy i zerwala .
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Prosic bedziemy wszyscy to udostepni Ci swoj nr tel .
-
oOosylwiaoOo
Na razie żyje bez telefonu, bo musiałam go oddać jako dowód w sprawie...
Udało mi się nagrać, jak ta sąsiadka mi groziła i wykonywała do mnie w nocy połączenia co 2 minuty.
Odzyskam go jakoś w przyszłym tygodniu
To wtedy dam Wam numer
Bo na razie nie mam żadnego startera
Udało mi się nagrać, jak ta sąsiadka mi groziła i wykonywała do mnie w nocy połączenia co 2 minuty.
To wtedy dam Wam numer
huraaaaaaaaoOosylwiaoOo pisze:Na razie żyje bez telefonu, bo musiałam go oddać jako dowód w sprawie...
To wtedy dam Wam numer![]()
Adrian

Widzę Sylwia, że u Ciebie ciekawie się dzieje... Zwłaszcza z sąsiadką. Ale głowa do góry.
Baba nic niczym nie skóra skoro takie sytuacje robi. Psychiczna jakaś. A byłego to chyba poważnie musimy pogonić. 
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Elu a wiesz jakie są przyjemne spacery gdy się chodzi po górachelzbieta45 pisze:ja tez lubie spacer
Adrian

-
oOosylwiaoOo
Kocham góryAdix257 pisze:Elu a wiesz jakie są przyjemne spacery gdy się chodzi po górachelzbieta45 pisze:ja tez lubie spacer
-
oOosylwiaoOo
No mam bardzo ciekawe życieBlackfox pisze:Widzę Sylwia, że u Ciebie ciekawie się dzieje... Zwłaszcza z sąsiadką. Ale głowa do góry.Baba nic niczym nie skóra skoro takie sytuacje robi. Psychiczna jakaś. A byłego to chyba poważnie musimy pogonić.
Przynajmniej nie narzekam na nudę
Raz jak miałem z 10 lat to tata wyrwał całą rodzinę żeby zdobyć Skrzyczne w Beskidzie Śląskim. Nikt nie chciał iść no i tata powiedział że to tylko na 2 godziny, no a jak to na 2 godziny to szło to jeszcze przeboleć, no i poszliśmy. zaczęliśmy w Szczyrku bo stamtąd jego kolega na wywiózł na szlak. z stamtąd sie szło i szło i z 2 godzin zrobiło się koło 6-7 godzin w tedy mało co i nie zdążyliśmy na wyciąg krzesełkowy żeby zjechać na dółoOosylwiaoOo pisze:Kocham góryi Spacery
Te piękne widoki
aż się rozmarzyłam
Raz pamiętam że nawet się kopałem w strumieniu
Adrian

Ostatni raz byłem w Zakopanym w Dolinie Kościeliska na wycieczce szkolnej. Wycieczka nie była całkiem udana bo było kilka incydentów z alkoholem a raczej z porannym kacem u osób które nie umią pić, no ale góry całkiem przyjemne a najlepsze były jaskinie
w niektórych miejscach dość przyciasnawe ale przeszedłem bez problemów 
Adrian

-
elzbieta45
- Kobietka Expert
witajcie wszyscy ...
ja nigdy w gorach nie byłam mam nadzieje , ze kiedys uda mi sie pojechac i zobaczyc .
ja nigdy w gorach nie byłam mam nadzieje , ze kiedys uda mi sie pojechac i zobaczyc .
Elu góry to fajna sprawa, idzie tam pooddychać takim zimnym i rześkim powietrzem tylko panuje tam mikroklimat i pogoda jest tam zdradliwa, zmieniająca się bardzo szybko.
Adrian

-
elzbieta45
- Kobietka Expert
witaj sylwia , niewiesz co mozna zrobic jak chce usunac swoj wpis
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
zapewne , moze kiedys pojade tez i wgory . Nietak dawno bylam nad Morzem poraz pierwszy to i moze uda mi sie w góry jechac
- slodziusiaSdz
- Extra Kobietka
Witajcie
ja osobiscie wole chyba morze zachody slonca nad morzem,bajka.Ale gory tez sa fantastyczne. 
Bez wzgledu na to ile razy sie zalamie i upadne zawsze jest jakas czastka mnie,ktora mowi mi,ze to nie koniec,ze trzeba wstac i poprostu pojsc dalej.
-
oOosylwiaoOo
Kochana jak masz ten swój wpis, to masz tam nad nim 3 opcje Edytuj, X i cytuj. Krzyżyk oznacza usuńelzbieta45 pisze:witaj sylwia , niewiesz co mozna zrobic jak chce usunac swoj wpis
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
np to co teraz napisałam i bym chciała ten wpis usunac co trzeba zrobic
-
oOosylwiaoOo
Ja niestety nie miałam okazji być nad morzem. Zawsze miałam wyjazdy w góry ze szkołyslodziusiaSdz pisze:Witajcieja osobiscie wole chyba morze zachody slonca nad morzem,bajka.Ale gory tez sa fantastyczne.
Kiedyś muszę to nadrobić
-
oOosylwiaoOo
naciśnij x nad wpisemelzbieta45 pisze:np to co teraz napisałam i bym chciała ten wpis usunac co trzeba zrobic
taj tylko jak ktoś już napisał pod postem to nie ma szansy na usunięcie idzie tylko edytować i usunąć cały tekst i w miejsce tekstu postawić kropke
Adrian

-
oOosylwiaoOo
Aha, tego nie zauważyłamAdix257 pisze:taj tylko jak ktoś już napisał pod postem to nie ma szansy na usunięcie idzie tylko edytować i usunąć cały tekst i w miejsce tekstu postawić kropke
To nie wiem jak usunąć