PREZENTY na Święta, Uroczystości itd.
Re: prezent dla chłopaka na walentynki
oooo fajne
ciekawe czy mojemu też by się spodobało. my na weekend dopiero świętujemy 
Bo w życiu ważne są tylko chwile...
Koniczynka ładna, ale ja wiem, czy to dobry prezent dla faceta. To ja już wolę sprawiać jakieś praktyczniejsze prezenty
Ewentualnie może być coś symbolicznego, ale bardziej spersonalizowanego.
-
glamour
Re: PREZENTY na świeta, urodziny itp
Jestem jak najbardziej ZA! zobacz co znalazłam : http://allegro.pl/show_item.php?item=3019728108 . Ten sam album, ale w obniżonej ceniekinia66 pisze:Dziewczyny co powiecie na taki prezent dla mężczyzny z okazji walentynek? Jest to Kamasutra przepięknie wydana i teraz jest ona na topie.
kurcze blade, odwieczny problem, a jutro walentynki! I co ja mam kupić? 
Re: Prezent ;)
najlepiej chyba kupić w prezencie zabawki lub taką markową odzież bo ona wiadomo jest niezbędna, a rodzice i tak maja wiele wydatków związanych z przyjściem dziecka na świat
z resztą te ciuszki są takie śliczne, że nie sposób się nawet im oprzeć i nic nie kupić 
-
BarbaraLas
- Miła Kobietka
Jaz nam coś takiego http://for-kids.com.pl/ i tu jest multum zabawek i akcesoriów albo coas innego gdzie też meble i zabawki dają (tzn sprzedają) http://baby-design.com.pl/. Milusie rzeczy więc mogę polecićbettti86 pisze:najlepiej chyba kupić w prezencie zabawki lub taką markową odzież bo ona wiadomo jest niezbędna, a rodzice i tak maja wiele wydatków związanych z przyjściem dziecka na światz resztą te ciuszki są takie śliczne, że nie sposób się nawet im oprzeć i nic nie kupić
Pomysł na prezent znajdzie się zawsze
. Wystarczy wybrać się na zakupy, albo pobuszować po internecie. Na pewno nas coś natchnie 
myślę, że dobrym rozwiązaniem jest kupienie oryginalnej koszulki. dopasować tekst do osoby i można komuś naprawdę poprawić długotrwale humor. takie propozycje ciekawych t-shirtów mają na www.megakoszulki.pl. poza tym prezent nie zmusi nas do sporych wydatków, a to jego duży plus:)
Ja dzisiaj miałam masakra normalnie! Biegałam i szukałam zabawki dla chrześniaka swojego chłopaka. heh. zabawki 160zł..100zł 90zł.. maskra..i to takie ze ani ja ani dziecko nie chcielibyśmy się tym bawić..totalna porażka. Te preznety to jednak przesada. Już woodke taniej się kupuje jak się do kogoś idzie. Dzieci to jednak złoty interes dla sprzedawców.
-
BarbaraLas
- Miła Kobietka
I co w końcu kopiłaś, co?
no nic nie kupiłam. kupie prze allego. Wiadomo standard
-
BarbaraLas
- Miła Kobietka
No co ty mówisz.... Daj spokój. allegro..fuj
Przede mną też wizja kupna prezentu. Ceny są naprawdę przerażające. Za taką samą kasę którą wydałam na ostatni prezent dla swojej chrześniaczki, kupiłam sobie ostatnio 4 bluzki. Masakara.
Btw, czemu allegro fuj?
Btw, czemu allegro fuj?
-
Amaretto
A może dobrym prezentem będzie zegarek dzieciecy: http://www.zegarek.net/zegarki-dzieciec ... 7,0,0.html Jeśli wybierzesz wesoły i kolorowy dzieciak na pewno będzie się cieszył
Ja ostatnio sprawiłam zegarek swojej chrześnicy z okazji komunii., Postawiłam na tradycję. Będzie miała pamiątkę.
Zegarek to może w przyszłości, teraz potrzeba trochę innych prezentów
Chrześnica ma pół roku 
kamasutra to świetny pomysł i prezent ewidentnie dla dwojga
w zeszłym roku taki sprezentowałam
w tym roku również prezent dla nas oboje - wyjazd za granicę
udało mi się tanio go załatwic, bo szperałam w internecie i szukałam promocji
w lutym wiele gratisów dla dwojga
np. bilety zamówiłam w niskiej cenie plus zniżka na rezerwacje biletów
możecie jeszcze skorzystac bo do końca lutego to działa 
książka jako prezent?
Witajcie,
Lubię czytać ebooki i nie chwaląc się czytam dużo.
Sama przeczytałam dość dużo książek i postanowiłam że napiszę swoją książkę (ebook)
I tak się stało.
To ebook do czytania z gatunku fantastyka/romans/science-fiction
Jak lubisz czytać takie rzeczy to ci się spodoba.
To książka dla kobiet bo jest w niej dużo o miłości ale mężczyźni też mogą ją czytać. Jest też w niej dużo fantastyki jak ktoś lubi czytać taki gatunek to na pewno mu się spodoba.
Akcja książki dzieje się współcześnie.
Dwoje młodych ludzi poznaje się i nie oczekiwanie zakochuje w sobie.
Jednak dziewczyna w której zakochuje się główny bohater nie jest zwykłą kobietą. Skrywa ona przed nim pewien sekret, który może zagrozić tej miłości.
Dodatkowo jej najlepsza koleżanka jest zazdrosna o jej ukochanego.
A co za tym idzie planuje zemstę.
Co z tego wyniknie zobaczcie sami.
W książce trochę się dzieje więc myślę że wam się spodoba
Mogę dać okładkę/ilustrację/screen książki np. 2 strony byście zobaczyli o czym jest.
Cena ebooka atrakcyjna i nie za wysoka, nie jak w sklepach 20-30 zł
tylko normalna korzystna cena tak by każdy był zadowolony
Masz pytania pisz lauralady(malpa)vp.pl

Lubię czytać ebooki i nie chwaląc się czytam dużo.
Sama przeczytałam dość dużo książek i postanowiłam że napiszę swoją książkę (ebook)
I tak się stało.
To ebook do czytania z gatunku fantastyka/romans/science-fiction
Jak lubisz czytać takie rzeczy to ci się spodoba.
To książka dla kobiet bo jest w niej dużo o miłości ale mężczyźni też mogą ją czytać. Jest też w niej dużo fantastyki jak ktoś lubi czytać taki gatunek to na pewno mu się spodoba.
Akcja książki dzieje się współcześnie.
Dwoje młodych ludzi poznaje się i nie oczekiwanie zakochuje w sobie.
Jednak dziewczyna w której zakochuje się główny bohater nie jest zwykłą kobietą. Skrywa ona przed nim pewien sekret, który może zagrozić tej miłości.
Dodatkowo jej najlepsza koleżanka jest zazdrosna o jej ukochanego.
A co za tym idzie planuje zemstę.
Co z tego wyniknie zobaczcie sami.
W książce trochę się dzieje więc myślę że wam się spodoba
Mogę dać okładkę/ilustrację/screen książki np. 2 strony byście zobaczyli o czym jest.
Cena ebooka atrakcyjna i nie za wysoka, nie jak w sklepach 20-30 zł
tylko normalna korzystna cena tak by każdy był zadowolony
Masz pytania pisz lauralady(malpa)vp.pl
Nawet się nie obrócimy i już będzie maj i kolejne komunie, a co za tym idzie szukanie prezentów. Mnie w tym roku szykują się dwie. Jestem przerażona, bo nasłuchałam się, że standardem są quady i laptopy:/
Takiemu maleńkiemu dziecku najlepiej kupić jakiś ciuszek lub zabawkę odpowiednią do wieku. Innego pomysłu nie mam 
Jaki prezent dla męża?
Zastanawiam się co kupic mężowi na 40 urodziny. Interesuje się motoryzacją, windsurfingiem, grami komputerowymi, różnymi gadżetami. Pomóżcie 
Re: Jaki prezent dla męża?
Jaki budżet przewidujesz na ten wydatek?
Auto zostaw odstaw na www.parkingokecie24.pl i możesz lecieć na wczasy.
-
paula
Re: Jaki prezent dla męża?
ja proponuję spytać męża. Bo my kobiety często kupujemy jakieś fajne prezenty (np. książki, perfumy itd) a facet nie do końca się z tego cieszy.
Ja kupiłam rok temu mojemu facetowi łańcuszek z Apartu. Prześliczny, bardzo ładny splot, nie za długi, nie za krótki. Ale cóż z tego jak on go nosi tylko na specjalnie okazje?! Dałam za łańcuszek 200zł a on zamiast do pracy go nosić (pracuje w skarbówce więc spokojnie mógłby go nosić dziennie) to mówi że go szkoda..
także w tym roku zapytałam go co by chciał. Prócz tego co chciał to dokupiłam mu perfum (z firmy FM, nr 300, zapach mmmm
) i zrobiłam kartkę sama. Prezent moim zdaniem bardziej trafiony niż ten łańcuszek ;P
choć bardzo lubię jak przy mnie ma założony ten łańcuszek albo gdy nie ma koszuli i ten łańcuszek jest na jego szyi
Ja kupiłam rok temu mojemu facetowi łańcuszek z Apartu. Prześliczny, bardzo ładny splot, nie za długi, nie za krótki. Ale cóż z tego jak on go nosi tylko na specjalnie okazje?! Dałam za łańcuszek 200zł a on zamiast do pracy go nosić (pracuje w skarbówce więc spokojnie mógłby go nosić dziennie) to mówi że go szkoda..
także w tym roku zapytałam go co by chciał. Prócz tego co chciał to dokupiłam mu perfum (z firmy FM, nr 300, zapach mmmm
choć bardzo lubię jak przy mnie ma założony ten łańcuszek albo gdy nie ma koszuli i ten łańcuszek jest na jego szyi
Właśnie idą święta Wielkanocne i w związku z tym myślę nad prezentem dla pracowników - myślicie, że karty żywieniowe będą dobrym pomysłem?
fotograf ślubny warszawa
jak dla mnie, jeżeli znamy drugą osobę i chcemy kupić coś spersonalizowanego, co zostanie na lata zawsze dobrym wyborem jest książka. "Ksiegarniawarszawa" jest niezła, tanio i duży wybór.
tylko niech to nie będą używane książki! chyba, że jakieś starocie z antykwariatu, bo ktoś jest fanem ;]
tylko niech to nie będą używane książki! chyba, że jakieś starocie z antykwariatu, bo ktoś jest fanem ;]
Ostatnio zmieniony śr paź 02, 2013 11:58 am przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: spam
Powód: spam