Ale tylko ten McGyveraSieria pisze:imloco pisze:paula93: mój sobie ostatnio kupił Philipsa 5w1 za jakieś ~100zł i jest zadowolony z niej.
No to może szwajcarski scyzoryk?Adidasowa pisze:imloco no tak do 150 złnie przesadzajmy ;d
scyzoryk to naprawdę doby pomysł, sprawdzony i pewny
PREZENTY na Święta, Uroczystości itd.
-
ence
Re: PREZENTY na świeta, urodziny itp
-
grazynka12
ja mojemu kupiłam ostatnio na urodziny kurs wakeboardingu ( na grouponie wychodzi mega tanio
) i do tego taki fikuśny zegarek na 4cases, do iphone. jakieś bajerki ma, że pokazuje nie tylko godzinę, ale i powiadomienia, że telefonu wyciągać z kieszeni nie trzeba ;O
-
Asia44
Re: Prezent dla 8-latki
Ja także mam problem z zakupem prezentu dla ośmiolatki. Myślę albo o którejś z gier edukacyjnych SPAM- albo lalce z serii Winx SPAM - . Pomoże ktoś? 
Ostatnio zmieniony pt wrz 06, 2013 3:46 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: proszę wklejać zdjęcia a nie SPAMować linkami
Powód: proszę wklejać zdjęcia a nie SPAMować linkami
victorinox w zupelnosci wystarczy, tylko dobierz odpowiedni model do preferencjience pisze:Ale tylko ten McGyveraSieria pisze:
scyzoryk to naprawdę doby pomysł, sprawdzony i pewny
Ostatnio zmieniony czw wrz 19, 2013 11:12 am przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę nie spamować
Powód: Proszę nie spamować
-
chewleciara
- Fajna Kobietka
szwajcarski scyzoryk to klasa sama w sobie, więc pewnie każdy model się nadarudowlosa pisze: victorinox w zupelnosci wystarczy, tylko dobierz odpowiedni model do preferencji
z tego co wyczytalam pod produktami, to tylko 1 konkretny model victorinox jest w wyposazeniu zolniezy szwajcarskich
Gry edukacyjne to doskonały pomysł na prezent. Mój mały dostał od cioci książeczki z zadaniami SPAM i wyjątkowo długo mu się nie nudzą. Książeczki są kolorowe oraz zawierają klocki układające się w rozwiązania.
Ostatnio zmieniony pt wrz 20, 2013 12:49 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
-
chewleciara
- Fajna Kobietka
Ale to tej Gwardii z Watykanu czy prawdziwej armii?rudowlosa pisze:z tego co wyczytalam pod produktami, to tylko 1 konkretny model victorinox jest w wyposazeniu zolniezy szwajcarskich
-
chewleciara
- Fajna Kobietka
chyba żadnegoence pisze:Tego nie doczytałam, czy to ma jakieś znaczenie?
Podejrzewam, że prawdziwej armii w końcu to "swiss army"
Ło matko, ale szczegóły opracowujecie przy tych prezentach 
A pomysł na jakiś fajny drobiazg dla faceta na Dzień Chłopaka?
Nic dużego, ot, taki miły podarunek planuję?
A pomysł na jakiś fajny drobiazg dla faceta na Dzień Chłopaka?
No własnie ja mojemu planuję kupić piersiówkę....
zobaczymy czy zasłuży
no i myślę jeszcze o jakimś fajnym ładnie zapakowanym cygarze...
zobaczymy czy zasłuży
no i myślę jeszcze o jakimś fajnym ładnie zapakowanym cygarze...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Kubańskie zwijane na udzie?
Piersiówka też fajny pomysł. Na zime będzie, albo nawet na jesień, bo coś nieprzyjemnie się zaczyna.

Polecam The body shop zawsze ładnie pachnące dobrze nawilżają, często mają promocję typu dwa za jeden, albo za 50% ceny:P
-
chewleciara
- Fajna Kobietka
chyba wszystkim zależy by prezent był dobry i odpowiednio dobrany więc nawet to "swiss" ma znaczenieYola pisze:Ło matko, ale szczegóły opracowujecie przy tych prezentach
A pomysł na jakiś fajny drobiazg dla faceta na Dzień Chłopaka?Nic dużego, ot, taki miły podarunek planuję?
-
Glayds1939
- Jestem tu nowa :)
Patrząc na dzisiejsze czasy i mocno rozwiniętą elektronikę to kup jej tableta jakiś lepszy telefon.Wszystko zależy jaką cenę masz do przeznaczenia na prezent.
raczej prawdziwej armii,chewleciara pisze:chyba żadnegoence pisze:Tego nie doczytałam, czy to ma jakieś znaczenie?
Podejrzewam, że prawdziwej armii w końcu to "swiss army"
gwardia szwajcarska, ta z watykanu, to w tych smiesznych strojach raczej nie ma miejsca na scyzoryk
Ostatnio fajne upominki kupiłam w takim sklepie ze śmiesznymi rzeczami. Podam Ci link do ich strony, może coś Ci się spodoba:
SPAM
SPAM
Ostatnio zmieniony śr paź 23, 2013 11:50 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: prosimy nie śmiecić forum
Powód: prosimy nie śmiecić forum
-
chewleciara
- Fajna Kobietka
w każdym razie czy chodzi o zegarki czy scyzoryki albo sery to napis swiss made jest niezwykle istotny.rudowlosa pisze: raczej prawdziwej armii,
gwardia szwajcarska, ta z watykanu, to w tych smiesznych strojach raczej nie ma miejsca na scyzoryk
Ja zawsze mam problem z prezentami.
Niedługo święta i nie wiem co kupic. Jeszcze wcześniej mamy z Połówkiem rocznice i tez nie wiem co na ten dzien wymyślić. Generalnie zawsze to dla mnie męka kupowanie prezentów...
Niedługo święta i nie wiem co kupic. Jeszcze wcześniej mamy z Połówkiem rocznice i tez nie wiem co na ten dzien wymyślić. Generalnie zawsze to dla mnie męka kupowanie prezentów...
Szczęście to radość z nowego dnia,
bezchmurne niebo w południe i słowo "kocham" na dobranoc...
bezchmurne niebo w południe i słowo "kocham" na dobranoc...
-
pantofelek
- Jestem tu nowa :)
W tym roku chciałabym kupić coś naprawdę fajnego i orginalnego... zawsze dostaje się jakieś perfumy czy ciuchy. Szperałam trochę w internecie i natknęłam się na super strone z upominkami! SPAM Wszytskie są ręcznie robione można wpisywac dedykację itd. Na stronie udało mi się wybrać prezent dla mamy, siostry i babci. Dla mamy wzięłam podkłądki korkowe pod naczynia - świetne wzory, dla siostry plakat, który idalnie pasuje do jej nowego mieszkania a dla babci coś specjalnego bo sporo w tym roku przeszła... ręcznie malowaną filiżankę z dedykacją na podstawce!
Mam tylko problem jak zawsze z moim chłopakiem:D Pomożcie co mogę mu kupić?
Mam tylko problem jak zawsze z moim chłopakiem:D Pomożcie co mogę mu kupić?
Ostatnio zmieniony pn lis 04, 2013 12:06 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: ale za SPAM podziekujemy
Powód: ale za SPAM podziekujemy
Ja zazwyczaj kupuję na prezent mało praktycze, ładne drobiazgi. Takie rzeczy, któe chce się mieć, ale rzako kupuje się samemu.