PREZENTY na Święta, Uroczystości itd.
-
anetabudzinska
- Jestem tu nowa :)
Re: PREZENTY na świeta, urodziny itp
Jeżeli wciąż poszukujecie świątecznego prezentu dla swojego dziecka, to musicie wiedzieć, że dziś Toys”R”Us wypuściło nową gazetkę z promocjami! Obniżki trwają od 5 do 11 grudnia. Jest jeszcze więcej ciekawych ofert. Tym razem można znaleźć m.in. pojazdy zdalnie sterowane tańsze o 150 zł, wszystkie zabawki z serii Monsuno tańsze o 40% a przy zakupie kultowych kloców LEGO cena drugiego, tańszego, zestawu obniżona jest o 30%. Jeżeli jeszcze nie odwiedziliście najbliższego sklepu Toys”R”Us to nie zwlekajcie za długo!
ja facetowi swojemu kupuję pod choinkę komplet upominkowy w zestawie są perfumy i żel pod prysznic. i to by było na tyle święta spędzamy tylko we dwójkę...
Bo w życiu ważne są tylko chwile...
U mnie w rodzinie, z roku na rok, tradycja z prezentami zanika. I chyba nawet lepiej, bo święta spędzamy w znacznym gronie, ponieważ po mamy śmierci, Wigilia jest z najbliższą rodziną z Jej strony (siostry mamy ze swoimi rodzinami i babcia). W zeszłym roku, każdemu robiliśmy małe prezenty, umowna kwota do 20zł na osobę, chyba, że robiło się zrzutkę i kupowało się jakiś konkretniejszy droższy prezent. W tym roku, postanowiliśmy, że prezenty dostaną jedynie dzieci, najmłodsi w rodzinie. Mi to jak najbardziej odpowiada, ponieważ, raz że taniej, a dwa, jesteśmy już odrobinę za poważni na jakieś drobnostki. Jeżeli chodzi w ogóle o dawanie prezentów, to nie brakuje nam tego w ciągu roku, wtedy kiedy są imieniny/urodziny czy wszelkiego rodzaju rocznice. Nie wiem czy tylko u nas tak jest, jednak te całe święta i ich otoczka już od jakiegoś czasu są wypalone.
Aii... widzę że temat jednak jest istotny... Zakładam temat 
my sami świąt nie obchodzimy
przenty kupowane przy sobie by każdy miał to co chce
my sami świąt nie obchodzimy
przenty kupowane przy sobie by każdy miał to co chce
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Ta szkatułka jak dla mnie super, pomysł.
Hosenka a jaki zestaw, możesz napisać?
aii u nas powoli już też tak właśnie się robi, że głównie to dzieciom coś kupujemy. no chociaż jeszcze ja z facetem robimy sobie prezenty..ale tak po prostu lubimy
ale to już takie właśnie nasze osobiste i reszta rodziny nie musi wiedzieć
bo wigilia u nas to zawsze w bardzo szerokim gronie 
aii u nas powoli już też tak właśnie się robi, że głównie to dzieciom coś kupujemy. no chociaż jeszcze ja z facetem robimy sobie prezenty..ale tak po prostu lubimy
dla zainteresowanych tematem świąt i naszym nastawieniem do nich 
zapraszam tu
babskiesprawy.pl/coraz-blizej-swieta-t10167.html" class="postlink" rel="dofollow">http://www.babskiesprawy.pl/coraz-blize ... 10167.html
zapraszam tu
babskiesprawy.pl/coraz-blizej-swieta-t10167.html" class="postlink" rel="dofollow">http://www.babskiesprawy.pl/coraz-blize ... 10167.html
Dzięki za podpowiedzi.Kayira pisze:Jeżeli lubi, to może być trafiony prezent
bo jest urocza
- taki bałwanek-przytulanek

Sama trochę dziergam, więc może bym radę dała.
- albo zamiast szkatułki, taka oto pozytywka
SPAM
Znając życie to i tak wrócę do pierwszego pomysłu.
--------
Ale żeby nie zanudzać Was moimi dylematami to trochę wtrącę się w temat poruszony przez @aii. Akurat u mnie, tradycja prezentowa jest bardzo mocna. Dajemy sobie prezenty, choćby były bardzo skromne. To w sumie zaleta mojej mamy, która wszystkich nakręca. Już miesiąc przez choinką, zaczyna dziwnie wypytywać nas o ewentualne pomysły na prezent i już każdy w rodzinie wie, że coś od niej dostanie
Ostatnio zmieniony pt gru 06, 2013 10:00 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: [img]link[/img]
Nadzieja jest wtedy, gdy jest ciasto. Ciasto jest zawsze.
---
http://www.dobreszkolenie.com - bezpłatne kursy i szkolenia
---
http://www.dobreszkolenie.com - bezpłatne kursy i szkolenia
Pewniealianka pisze:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Bo w życiu ważne są tylko chwile...
Re: Prezent ;)
Na prezent najlepiej najlepiej nadają się zabawki ekologiczne, drewniane. Ja takie njabrdziej lubię kupować. Dziś z synem idziemy do arkad wrocławskich i tam Mikołaj sam wręczy mu prezeny. swietny sprawa!
Re: Prezent ;)
Uniwersalnym prezentem dla małych dzieci, zarówno dla chłopców, jak i dziewczynek mogą być klocki lub jeździki:) Klocki polubią również starsze dzieci:]
Sanki dla młodszych i dla starszych- moc emocji!
U nas w tym roku każdy podał jakieś 3-5 rzeczy które by chciał i z tego wybieramy. Tym sposobem jakaś niespodzianka będzie, ale już bardziej ukierunkowana. Tak się składa, że większość to coś z odzieży lub książki.
A dla części osób, o których wiem że lubią rzeczy ręcznie robione zastanawiam się nad takimi aniołkami SPAM
A dla części osób, o których wiem że lubią rzeczy ręcznie robione zastanawiam się nad takimi aniołkami SPAM
Ostatnio zmieniony pn gru 09, 2013 10:54 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
A to takie ponadczosowe i w sumie dla każdego: kalendarz makatkowy, który może mieć całkiem sporo zastosowań.
Ostatnio zmieniony pn gru 09, 2013 10:54 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
jolciaaa1234
Hej. Jest tu ktoś jeszcze? Potrzebuję pomocy z prezentem dla mojego faceta. Jesteśmy już ze sobą ponad 7 lat i przez ten czas wyczerpały mi się zupełnie pomysły. Będę wdzięczna za coś nieszablonowego jak pasek czy krawat. Pozdrawiam
Podstawowe pytanie, co lubi ??
Ja mojemu kupuję tablet graficzny, ale dopiero w lutym, na urodziny jednak..
Teraz dostał długopis z bajerami
więc pytanie co lubi Twój luby 
jakieś zainteresowania ??
Np jeżeli pali to papierośnica albo zapalniczka zippo..
Może jakis ładny organizer...
spinki do mankietów ?
Ja mojemu kupuję tablet graficzny, ale dopiero w lutym, na urodziny jednak..
Teraz dostał długopis z bajerami
jakieś zainteresowania ??
Np jeżeli pali to papierośnica albo zapalniczka zippo..
Może jakis ładny organizer...
spinki do mankietów ?
-
Sklep-Jubilerski
- Miła Kobietka
Jasne że wszystko zależy indywidualnie od tego kto czym się interesuje oraz dla kogo kupujemy prezent. Np dla kobiety dobrym pomysłem zawsze jest biżuteria oraz kosmetyki,sprawdza sie.
A ja szukając odpowiedzi na innych forach, dowiedziałam się że jedna z dziewczyn chce kupić ostrzałkę do żyletek
To jest pomysł! Nawet nie wiedziałam że coś takiego istnieje.
Ja chyba będę tradycyjna i kupię swojemu portfel.
podoba mi się ten, co myślicie?
SPAM
To jest pomysł! Nawet nie wiedziałam że coś takiego istnieje.
Ja chyba będę tradycyjna i kupię swojemu portfel.
podoba mi się ten, co myślicie?
SPAM
Ostatnio zmieniony pn gru 09, 2013 2:40 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
ja ukochanemu w tym roku chyba łyżwy ... lubimy jeździć na lodowisko a za wypożyczanie za każdym razem można majątek stracić 
Mamie książkę kucharską a tacie dobry trunek, jeszcze nie wiem co dla brata ma 9 lat może macie jakiś pomysł ? ;>
Mamie książkę kucharską a tacie dobry trunek, jeszcze nie wiem co dla brata ma 9 lat może macie jakiś pomysł ? ;>
„To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.”
J. Carroll
J. Carroll
Mam już prezenty na święta.Mamie kupiłam śliczny kuferek na biżuterię,tacie koszulę a siostrze srebrny łańcuszek z My Way Jewellery z pierwszą literą jej imienia.
Podobno, nie wolno dawać zegarków swojemu chłopakowi, ani dziewczynie, bo jest głupi przesąd, że wróży to rozstanie.
Wy też tak macie, że żmudnie szukając świątecznych prezentów dla innych, znajdujecie mnóstwo fajnych rzeczy dla siebie samych?!
Wy też tak macie, że żmudnie szukając świątecznych prezentów dla innych, znajdujecie mnóstwo fajnych rzeczy dla siebie samych?!
pff gówno prawda z zegarkami
ja mojemu rok temu kupiłam na gwiazdkę zegarek a w tym roku ja od niego dostane też zegarek wiem bo sama wybierałam i jesteśmy bardzo szczęśliwi razem i zegarek nas nie rozdzieli 
J. Carroll
J. Carroll
Na pierwsze święta, mój chłopak dał mi zegarek i jakoś się nie rozstaliśmy
wręcz przeciwnie - zaręczyliśmy sie. 
Co do prezentów świątecznych, to teraz są fajne zestawy rimmela za 19 zł (tusz i kredka, albo lakier i coś tam). Dam taki siostrze, ale najpierw zrobię sobie z nim zdjęcie, bo wtedy w banalnie prosty sposób można wygrać cały zestaw kosmetyków, albo polaroida.
Widziałyście te nowe polaroidy? trochę takie insta..
Co do prezentów świątecznych, to teraz są fajne zestawy rimmela za 19 zł (tusz i kredka, albo lakier i coś tam). Dam taki siostrze, ale najpierw zrobię sobie z nim zdjęcie, bo wtedy w banalnie prosty sposób można wygrać cały zestaw kosmetyków, albo polaroida.
Widziałyście te nowe polaroidy? trochę takie insta..
sama polaroida bym sobie nie kupiła ale jakbym wygrała to bym nie pogardziła fajna zabawka
tak zestawy fajne ja w zeszłym roku taki zestaw sobie kupiłam z tuszem i płynem do demakijażu 
J. Carroll
J. Carroll
Jako miły dodatek i w ramach urozmaicenia można zrobić coś samemu. Zawsze będzie to miły gest i dający satysfakcję przy okazji.
Ostatnio zmieniony czw gru 19, 2013 3:20 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
To kobieta wybiera mężczyznę, który ją wybierze.
- PoradnikKobiety
Jako prezent można kupić dosłownie wszystko. Myślę, że coś stworzonego własnoręcznie będzie bardzo dobrym prezentem. Również uważam, że podarowane prezenty powinny być praktyczne, nie lubię prezentów, które nigdy mi się nie przydają.
http://www.poradnik-kobiety.pl/
a ja właśnie lubie prezenty nie praktyczne jakieś pierdoły bo wiele takich rzeczy mi się podoba zazwyczaj sama sobie nie kupię to dostaję w prezentach 
J. Carroll
J. Carroll