Na rocznicę staram się kupować prezent dla dwóch, albo jak już nie mam pomysłu to pojedyńczo, żeby jedno drugiemu się podobało.
PREZENTY na Święta, Uroczystości itd.
- Kornelka00
- Fajna Kobietka
Re: PREZENTY na świeta, urodziny itp
my na 40-dziestą rocznicę ślubu porwaliśmy się na zakup naszym rodzicom (bo to ich rocznica, nie nassza
) tygodniowego wyjazdu do Karpacza. Wrócili bardzo zadowoleni.
Na rocznicę staram się kupować prezent dla dwóch, albo jak już nie mam pomysłu to pojedyńczo, żeby jedno drugiemu się podobało.

można przekazać facetom 

Dobrym prezentem jest ekspres do kawy np: SPAM
Ostatnio zmieniony sob mar 08, 2014 10:00 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
-
eRozkosz_pl
- Fajna Kobietka
Też ciekawa opcja,myślę że wiele zależy od okazji oraz osoby której kupujemy prezent. ekspres do kawy to przydatny sprzęt agd,dla kobiety równie fajnie sprawdzi się bielizna czy kosmetyki.
Moje drogie, za niecałe 2 tygodnie mój luby obchodzi swoje 30 urodziny i chcę mu kupić coś fajnego. Jest wielkim fanem tych wszystkich nowinek technicznych, a szczególnie sprzętu audio. Wiem, że chciał jakiś czas temu kupić nowe głośniki do TV. Natrafiłam na taką ofertę SPAM Jako, że to 30 urodziny budżet może wynieść te 600 no prawie 700 zł. Jak myślicie to dobry pomysł na prezent? 
Ostatnio zmieniony śr mar 12, 2014 5:11 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam,
Jeżeli lubisz srebrne kolczyki i w ogóle biżuterię polecam zapoznanie się z ofertą SPAM. Maja tam naprwdę konkurencyjne ceny, ogrom niepowtarzalnych wzorów do wyboru, wysyłka jest super szybka:) Jednym słowem SPAM to rewelacja!!!
Jeżeli lubisz srebrne kolczyki i w ogóle biżuterię polecam zapoznanie się z ofertą SPAM. Maja tam naprwdę konkurencyjne ceny, ogrom niepowtarzalnych wzorów do wyboru, wysyłka jest super szybka:) Jednym słowem SPAM to rewelacja!!!
Ostatnio zmieniony czw mar 27, 2014 10:25 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Najbardziej chyba uniwersalnym prezentem są perfumy, albo biżuteria. Pasuje i dla faceta i dla kobiety.
To prawda, chociaż czasami ciężko trafić w gust obdarowanej osoby. Ja lubię kupować na prezent książkę albo film - nie ma to jak trochę kultury 
Moim prezentowym koszmarem jest moja młodsza siostra której nigdy do końca nie wiem co powinnam kupić w prezencie. W tym roku wyjątkowo udało mi się podpatrzeć co siostra przegląda w internecie. Dziewczyna była zachwycona spodniami w sklepie w którym są teraz duże wyprzedaże. Niczym detektyw znalazłam sklep i spodnie. Podejrzewam, że siostra przeżyje spore zaskoczenie. Na całe szczęście rodzice nie są prezentowym wyzwaniem, za każdym razem mój prezent im się podoba. Tym razem dostaną zestaw do parzenia herbaty. A wy już wybrałyście prezenty na święta?
Ostatnio zmieniony śr kwie 16, 2014 2:00 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Chyba był to temat na święta bożego narodzenia
Widzę, że poruszyłyście jednak temat prezentów na urodziny.
Dla faceta, dla mamy, babci , cioci a nawet dziecka- polecam sklep SPAM
Sama kupiłam mojej mamie portfel na urodziny. Skóra dobrej jakości, eleganckie i tanie... Nie jakiś tam bazarkowy kicz. Warto
Sama kupiłam mojej mamie portfel na urodziny. Skóra dobrej jakości, eleganckie i tanie... Nie jakiś tam bazarkowy kicz. Warto
Ostatnio zmieniony czw kwie 17, 2014 11:12 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
- malinka 61
- Kobietka Expert
No u nas jest zwyczaj obdarowywania słodkościami na zajączka
dla dzieci kupiłam w zdrowej żywności różne batony z samych owoców , no i oczywiście w każdej paczce musi być cukrowy baranek 
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

A jak ze zbliżającymi się komuniami?? U mnie w rodzinie zazwyczaj składamy się na prezenty dla dzieciaków - takie jak sobie wymarzą - i można do tego dokupić coś drobnego od siebie. Ja zazwyczaj dokupuje do tego pamiątkową statuetkę z Crystal City
Ostatnio zmieniony pn kwie 21, 2014 11:57 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
WszystkozAmeryki_com
- Extra Kobietka
Nie wiem czy dziecku w ogóle przyda się taka statuetka.. Bardziej ucieszyłoby sie na pewno z gry,konsoli czy roweru z czegoś co faktycznie przyda mu siew tym wieku. Właśnie czegoś takiego bym poszukiwała na prezent z okazji komunii.
www.WszystkozAmeryki.com
-
renataxx
Może jakąś ładną lampę stojącą do salonu lub sypialni
polecam SPAM mają naprawdę ładny asortyment i duży wybór produktów
polecam SPAM mają naprawdę ładny asortyment i duży wybór produktów
Ostatnio zmieniony śr kwie 30, 2014 1:23 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam serdecznie,
Mam pytanie znacie może jakieś urocze pomysły na prezent dla dziewczyny własnej roboty?
Takie coś np jak 100 powodów dlaczego Cie kocham.
Przykład:

Pozdrawiam
Mam pytanie znacie może jakieś urocze pomysły na prezent dla dziewczyny własnej roboty?
Takie coś np jak 100 powodów dlaczego Cie kocham.
Przykład:

Pozdrawiam
-
nemo25
Witam,
ostatnio miałam okazję być chrzestna. Moja przyjaciółka wybrała dla mnie tez zaszczytną funkcję. W związku z tym, ze chrzciny odbywały się , nawiasem mówiąc w bardzo urokliwym miejscu -SPAM w Lublinie a ja jestem z Wrocławia i nie miałam zbyt wiele czasu na szukanie prezentu bo dowiedziałam się w ostatniej chwili kupiłam złoty łańcuszek na pamiątkę i dałam trochę pieniążka do koperty dla zagospodarowania przez rodziców.
ostatnio miałam okazję być chrzestna. Moja przyjaciółka wybrała dla mnie tez zaszczytną funkcję. W związku z tym, ze chrzciny odbywały się , nawiasem mówiąc w bardzo urokliwym miejscu -SPAM w Lublinie a ja jestem z Wrocławia i nie miałam zbyt wiele czasu na szukanie prezentu bo dowiedziałam się w ostatniej chwili kupiłam złoty łańcuszek na pamiątkę i dałam trochę pieniążka do koperty dla zagospodarowania przez rodziców.
Ostatnio zmieniony sob maja 17, 2014 10:54 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja ostatnio kupiłam swojemu bratankowi latawiec: SPAM i jest przeszczęśliwy. Teraz prawie codziennie chodzimy go puszczać.
Ostatnio zmieniony śr maja 21, 2014 10:18 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: zdjęcia, nie linki
Powód: zdjęcia, nie linki
teraz prezenty na Dzień Matki są aktualne, coś polecicie? w rozsądnej cenie oczywiście:D
kupiłam swojej mamie kremy nivea na dzień i na noc za 9 zł w polo markecie. Ona czasem kupuje produkty tej marki więc stwierdziłam że w takiej cenie to świetna okazja i kupiłam od razu 2
dostała prezent od razu po zakupie i była zadowolona, więc prezent uważam za trafiony
to rzeczywiście promocja fajna, bo nivea wcale taka tania nie jest, kremy za około 20 zł mają.
Witajcie!
Zbliżają się urodziny bardzo bliskiej dla mnie osoby. Trzydzieste urodziny, więc w pewnym sensie wyjątkowe. Moim niekompletnym pomysłem na prezent jest "pudełko zatrzymane w czasie" - bardzo Was proszę o pomoc w jego skompletowaniu. Już wyjaśniam o co chodzi...
Chcę w tym pudełku utrwalić ostatni tydzień przed trzydziestymi urodzinami solenizanta. Chcę włożyć do niego rzeczy, które za kolejne trzydzieści lat przypomną jak wyglądało życie trzydzieści lat wcześniej. Będzie to np. bilet autobusowy, kilka zerwanych liści które się zasuszą, gazeta wiadomościami które się przeterminują, kilka nagranych piosenek - z aktualnych szczytów list przebojów, zdjęcia naszego mieszkania i okolicy - takie zwykłe rzeczy codzienne które po prostu się zapomina. Dołączę również płytę z nagranymi życzeniami od bliskich osób, ale nie jakoś szczególnie przygotowaną - ktoś złoży je jedząc śniadanie albo w pracy, robiąc zakupy albo na spacerze z psem - sama codzienność...
I tu pojawia się moja prośba - pomóżcie wymyślić mi jak najwięcej rzeczy które można do pudełka wrzucić - takich zwykłych i codziennych, które za wiele lat będą już wspomnieniem. Coś co się przedawni. Coś co same chciałybyście tam znaleźć po wielu wielu latach
Zbliżają się urodziny bardzo bliskiej dla mnie osoby. Trzydzieste urodziny, więc w pewnym sensie wyjątkowe. Moim niekompletnym pomysłem na prezent jest "pudełko zatrzymane w czasie" - bardzo Was proszę o pomoc w jego skompletowaniu. Już wyjaśniam o co chodzi...
Chcę w tym pudełku utrwalić ostatni tydzień przed trzydziestymi urodzinami solenizanta. Chcę włożyć do niego rzeczy, które za kolejne trzydzieści lat przypomną jak wyglądało życie trzydzieści lat wcześniej. Będzie to np. bilet autobusowy, kilka zerwanych liści które się zasuszą, gazeta wiadomościami które się przeterminują, kilka nagranych piosenek - z aktualnych szczytów list przebojów, zdjęcia naszego mieszkania i okolicy - takie zwykłe rzeczy codzienne które po prostu się zapomina. Dołączę również płytę z nagranymi życzeniami od bliskich osób, ale nie jakoś szczególnie przygotowaną - ktoś złoży je jedząc śniadanie albo w pracy, robiąc zakupy albo na spacerze z psem - sama codzienność...
I tu pojawia się moja prośba - pomóżcie wymyślić mi jak najwięcej rzeczy które można do pudełka wrzucić - takich zwykłych i codziennych, które za wiele lat będą już wspomnieniem. Coś co się przedawni. Coś co same chciałybyście tam znaleźć po wielu wielu latach
Re: Co im kupić, za ile?
ale skoro nie pracujesz to może lepiej jakiś prezent, bo kasę to i tak dostaną od ciotek itp.
Jeśli szukasz czegoś co się nada to mogę polecić Ci tę stronkę gdzie na pewno znajdziesz jakiś ekskluzywny prezent SPAM
Jeśli szukasz czegoś co się nada to mogę polecić Ci tę stronkę gdzie na pewno znajdziesz jakiś ekskluzywny prezent SPAM
Ostatnio zmieniony pn lip 07, 2014 2:27 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Kosz piknikowy z fajną zawartością, albo piękne kosze z winami i jedzeniem kawą itp. robią na zamówienie w almie chyba. Poszukałam też artykuł na papilocie SPAM podobno top piatka 
Ostatnio zmieniony czw lip 10, 2014 3:50 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
powiem ci, że u mnie na ślubie najczęściej w kopercie było 300 zł, 1000 dała najbliższa rodzina
marzą mi się ekskluzywne meble
Re: Prezent dla koleżanki na ślub
moja koleżanka uwielbia biżuterię z kamieni szlachetnych więc nie mogłam nie skorzystać z okazji i kupiłam jej śliczną bransoletkę ze sklepu jubilea a jej chłopakowi dobrą szkocką whisky