Dziewczyny... moja mama od kilku miesięcy przyjmowała jakieś silne leki od ginekologa. Parę dni temu lekarz kazał jej je odstawić i zlecił operację. Dzisiaj lecą z niej całe garści skrzepów krwi, a ona nie chce jechać do szpitala, bo się boi... nie wiem, co robić i jak ją przekonać że MUSI. + może znacie jakieś "sposoby" aby temu zaradzić?
Dodam, że aktualnie jest po miesiączce, nie w trakcie...
Naprawdę się boję i nie wiem, co robić. Pomożecie?
Skrzepy krwi, PILNE
-
sophiavivre
- Miła Kobietka
Re: Skrzepy krwi, PILNE
sophiavivre pisze:Dziewczyny... moja mama od kilku miesięcy przyjmowała jakieś silne leki od ginekologa. Parę dni temu lekarz kazał jej je odstawić i zlecił operację. Dzisiaj lecą z niej całe garści skrzepów krwi, a ona nie chce jechać do szpitala, bo się boi... nie wiem, co robić i jak ją przekonać że MUSI. + może znacie jakieś "sposoby" aby temu zaradzić?
Ile Ty masz lat, że o takie rzeczy pytasz na forum, powinnaś od razu zadzwonić po Pogotowie???? czy Ty zdajesz sobie sprawę z tego, co Twojej Mamie może się stać?To że Mama nie chce iść do Szpitala,nie znaczy, że nie możesz zadzwonić po pomoc,ale na Pogotowie,a nie na forum.
-
sophiavivre
- Miła Kobietka
Re: Skrzepy krwi, PILNE
Nie pomyślałaś, że skoro ona nie chce pomocy to nawet jak przyjechałoby pogotowie, to ona odmówiłaby badania?babeczka pisze:sophiavivre pisze:Dziewczyny... moja mama od kilku miesięcy przyjmowała jakieś silne leki od ginekologa. Parę dni temu lekarz kazał jej je odstawić i zlecił operację. Dzisiaj lecą z niej całe garści skrzepów krwi, a ona nie chce jechać do szpitala, bo się boi... nie wiem, co robić i jak ją przekonać że MUSI. + może znacie jakieś "sposoby" aby temu zaradzić?
Ile Ty masz lat, że o takie rzeczy pytasz na forum, powinnaś od razu zadzwonić po Pogotowie???? czy Ty zdajesz sobie sprawę z tego, co Twojej Mamie może się stać?To że Mama nie chce iść do Szpitala,nie znaczy, że nie możesz zadzwonić po pomoc,ale na Pogotowie,a nie na forum.
- Reklama
Planujesz urlop? Znajdź wakacje z lotem i hotelem
Wpisz, dokąd i kiedy chcesz jechać, a wyszukiwarka porówna gotowe pakiety z przelotem i noclegiem.
Nie masz jeszcze planu? Zostaw „Dowolny kierunek” i sprawdź, gdzie w wybranym terminie jest najtaniej.