Sprawy rozwodowe Opole
Sprawy rozwodowe Opole
Szukam kogoś kto prowadzi dla mnie w Opolu sprawę o władzę rodzicielską i kontakt z dziećmi, Rozwód już mam orzeczony, tylko chcę teraz powalczyć o kontakty z dziećmi, więc jak macie kogoś doświadczonego w takich sprawach to dajcie znać.
-
Arletta Bolesta
- Miła Kobietka
Re: Sprawy rozwodowe Opole
W trakcie rozwodu warto wziąć pod uwagę również ew. kościelny proces o nieważność małżeństwa
dr Arletta Bolesta
adwokat kościelny (zatwierdzony)
(kościelne procesy o nieważność małżeństwa)
mail: [email protected]
dr Arletta Bolesta
adwokat kościelny (zatwierdzony)
(kościelne procesy o nieważność małżeństwa)
mail: [email protected]
Ogólnie tematyka rozwodów zawsze wymaga doświadczenia więc w Opolu może Centrum Rozwodów z Chabrów, gdzie typowo tą tematyką się zajmują, mają doświadczenie w takich sprawach i można liczyć na ich obsługę.
W Opolu działa Centrum Rozwodów – typowo nastawieni na prowadzenie spraw rozwodowych, duże doświadczenie i sporo spraw za nimi. Również kwestie takie jak opieka nad dziećmi, sprawa alimentów i te inne kwestie, które obok rozwodu również mogą się pojawiać. Na spotkanie można umówić się telefonicznie 504 160 253.
Adwokat Anna Maria Rop, która pracuje w kancelarii centrumrozwodow . pl/
przy ul. Luboszyckiej 36 specjalizuje się w rozwodach. Jest w stanie zaoferować kompleksową pomoc prawną, obejmującą zarówno ustalanie kontaktów z dziećmi, jak i podział majątku.
przy ul. Luboszyckiej 36 specjalizuje się w rozwodach. Jest w stanie zaoferować kompleksową pomoc prawną, obejmującą zarówno ustalanie kontaktów z dziećmi, jak i podział majątku.
Dobrym wyborem może okazać się mecenas Anna Maria Rop, z którą skontaktujesz się mailowo [email protected] lub 504 160 253. Obsłużyła już wiele takich spraw i wie, że indywidualne podejście jest najważniejsze, bo każdy proces jest inny.