Sukienki na wesele -wasze opinie

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.

Re: sukienka na wesele

Postprzez apollo » 15 lis 2012, o 09:25

Zobaczcie, może coś w tym stylu:
Obrazek

Zakładając, że pogoda będzie przyzwoita, to suknia będzie idealna ;-)
apollo
 

Re: sukienka na wesele

Postprzez MonikaKosmyk » 16 lis 2012, o 14:56

Ładne te sukienki, ale ja lubię jasne i delikatne kolory.

Szydełkowe prace babci Asi http://tnij.org/5etm
Avatar użytkownika
MonikaKosmyk
Miła Kobietka
 
Posty: 49
Dołączył(a): 13 lis 2012, o 19:20

Re: sukienka na wesele

Postprzez *13ona* » 12 mar 2013, o 16:20

Kochani wiem, że nie na temat ale proszę was jeśli nie sprawi wam problemu to kliknijcie na ten link i polubcie to zdjęcie
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=542877 502401234&set=a.542124355809882.1073741826.472758959413089&t ype=1&theater
Z góry wielkie dzieki :kwiatek
*13ona*
Jestem tu nowa :)
 
Posty: 3
Dołączył(a): 12 mar 2013, o 16:17

Wesele

Postprzez Madziaaaa » 24 mar 2013, o 15:11

Słuchajcie idę na wesele i nie wiem jak się ubrać ;/
Czy taka sukienka i buty pasują do siebie??

Prosze poradźcie! :cry:

Ostatnio edytowano 3 maja 2015, o 23:37 przez BlackWolf, łącznie edytowano 1 raz
Powód: adres url wygasł
Madziaaaa
Jestem tu nowa :)
 
Posty: 1
Dołączył(a): 24 mar 2013, o 15:09

Re: Wesele

Postprzez ShinyMoon » 24 mar 2013, o 18:55

Moim zdaniem bardzo udany zestaw :)
ShinyMoon
Miła Kobietka
 
Posty: 38
Dołączył(a): 30 sty 2013, o 14:35

Re: Wesele

Postprzez Hadassa » 25 mar 2013, o 09:48

Rewelacyjna sukienka ;) i buty pasujące, jak najbardziej ;)

.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Avatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka
 
Posty: 22153
Dołączył(a): 14 mar 2013, o 11:43

Re: Wesele

Postprzez julita » 25 mar 2013, o 11:58

Super zestaw! Baaardzo mi się podoba :)
julita
Jestem tu nowa :)
 
Posty: 13
Dołączył(a): 14 lut 2013, o 17:33

Re: Wesele

Postprzez AnaStazJa » 25 mar 2013, o 13:01

Mnie również :) Bardzo ładne połączenie, a sukienka cud, miód ;)
AnaStazJa
 

Re: Wesele

Postprzez ania909 » 25 mar 2013, o 16:52

połączenie ok, ale ta sukienka...nie jest zbyt ładna :/ kolor jedynie spoko, może bardziej coś w tym stylu bys wolała http://shushu.pl/odziez/elegancka-sukie ... i-koralowa ?
ania909
Jestem tu nowa :)
 
Posty: 11
Dołączył(a): 21 lis 2012, o 17:58

Re: Wesele

Postprzez joasia.b » 26 mar 2013, o 01:19

Połączenie dość ładne, ale sukienkę też wybrałabym inną.
Jeśli miałabym to ja iść na wesele, to szukałabym czegoś w tym stylu:
Obrazek
1. czerwona sukienka z cekinami

Obrazek
2. czerwona sukienka na ramiączkach

Obrazek
3. czerwona sukienka z długim rękawem

Obrazek
4. czerwona sukienka z kwiatkiem

Mnie osobiście najbardziejpodobają się sukienki nr 2 i 3.
Oczywiście czerwony kolor - to mój ulubiony jeśli chodzi o sukienki na takie okazje. :D
A co sądzą pozostałe forumowiczki?

joasia.b
Miła Kobietka
 
Posty: 29
Dołączył(a): 10 mar 2013, o 17:58

Re: Wesele

Postprzez naniulka » 16 kwi 2013, o 10:49

mnie najbardziej podoba się czwarta, pierwsza najmniej ;) ale to tam zależy, kto co lubi :D grunt, żeby czuć się komfortowo i atrakcyjnie i przetańczyć całą noc ;) w każdym razie - udanej zabawy! ;)

You and me together, we can do anything, baby ;)

wysokiej jakości bramy przesuwne - polecam!!
naniulka
Jestem tu nowa :)
 
Posty: 4
Dołączył(a): 16 kwi 2013, o 10:39

Sukienka na wesele - wasze propozycje

Postprzez Kundzia » 3 maja 2015, o 22:50

Hejka dziewczyny! Pilnie poszukuję sukienki na wesele, które będzie 4 czerwca. Niestety mam okropny problem ponieważ absolutnie nie znam się na tym, tym bardziej nie jestem jakoś "na czasie". Zupełnie nie wiem jaką sukienkę na siebie ubrać :(

Noszę rozmiar 42, nie lubię sukienek bez ramiączek ani na cienkich takich jak stanik.
Pokazałybyście wasze propozycje dla mnie? :kiss2

Cały mój świat potrzebuje psychologa.
Avatar użytkownika
Kundzia
Miła Kobietka
 
Posty: 44
Dołączył(a): 25 mar 2015, o 10:23
Lokalizacja: Warszawa

Re: Sukienka na wesele - wasze propozycje

Postprzez BlackWolf » 3 maja 2015, o 23:22

Kundzia a jaka kolorystyka?

Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Obrazek
Avatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka
 
Posty: 2986
Dołączył(a): 13 mar 2015, o 20:52

Re: Sukienka na wesele - wasze propozycje

Postprzez Czarna » 3 maja 2015, o 23:33

Moja Ci się nie spodoba, bo była bez ramiączek, ale może reszta Cię w jakiś sposób zainspiruje (oczywiście suknia, a nie te głupie miny ;)):
Obrazek

I see a red door and I want it painted black
No colours anymore, I want them to turn black
Avatar użytkownika
Czarna
Gadatliwa Kobietka
 
Posty: 518
Dołączył(a): 12 lis 2014, o 00:17

Re: Sukienki na wesele -wasze opinie

Postprzez BlackWolf » 3 maja 2015, o 23:43

Czarna urocze zdjęcie a suknia prześliczna.

Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Obrazek
Avatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka
 
Posty: 2986
Dołączył(a): 13 mar 2015, o 20:52

Re: Sukienki na wesele -wasze opinie

Postprzez Czarna » 3 maja 2015, o 23:57

O kurczę, teraz dopiero doczytałam, że tu chodzi o sukienki, a nie suknie dla panien młodych :oops: Cóż, fota poszła w świat ;)
Dziękuję Wilczku, mnie też się podobała ;) Zwłaszcza jej długaśny ogon.

I see a red door and I want it painted black
No colours anymore, I want them to turn black
Avatar użytkownika
Czarna
Gadatliwa Kobietka
 
Posty: 518
Dołączył(a): 12 lis 2014, o 00:17

Re: Sukienki na wesele -wasze opinie

Postprzez Hadassa » 4 maja 2015, o 07:41

Czarna suuper fotka ;) a suknia piekna ;)
Mozemy wyedytowac fotke jak cos ;)

Kundzia, jakie kolory preferujesz? Jakiegos fasonu unikasz?

.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Avatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka
 
Posty: 22153
Dołączył(a): 14 mar 2013, o 11:43

Re: Sukienki na wesele -wasze opinie

Postprzez Kundzia » 4 maja 2015, o 08:01

Czarna suknia po prostu cudo! Mimo iż bez ramiączek, ale po prostu aż uśmiech sam na twarzy się pojawił z rana. Sama wolałabym wybierać suknię niżeli sukienkę, ale chyba i na to kiedyś przyjdzie czas - bynajmniej mam taką nadzieję.. Póki co marzenia trzeba było odłożyć, ale kto wie.. Może w najmniej spodziewanym momencie się wydarzy to coś, o czym tak bardzo marzę? Dziękuję, za uśmiech z rana! :kiss2

Hadassa kolory dla mnie to możliwość świetnej zabawy! Mam dość jasną karnację, więc na pewno nie ubiorę czegoś z czym totalnie się zleję, ale też nie chciałabym nic w czerni, brązie i zieleni (typowej zieleni). Nie przeszkadzają mi absolutnie pastelowe kolory, ani kolory, którymi można się świetnie pobawić, jeśli chodzi o aspekt duszy artysty.
Co do fasonu, na pewno nie wcisnę na siebie nic obcisłego, bo sama sobie się w takich ubraniach nie podobam. Wolałabym coś raczej w wersji rozkloszowanej, żeby ukryła kilka niedoskonałości hehehe :)

Cały mój świat potrzebuje psychologa.
Avatar użytkownika
Kundzia
Miła Kobietka
 
Posty: 44
Dołączył(a): 25 mar 2015, o 10:23
Lokalizacja: Warszawa

Re: Sukienki na wesele -wasze opinie

Postprzez Hadassa » 4 maja 2015, o 12:33


.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Avatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka
 
Posty: 22153
Dołączył(a): 14 mar 2013, o 11:43

Re: Sukienki na wesele -wasze opinie

Postprzez llaauraa » 5 maja 2015, o 00:19

bardzo ładne te sukienki tylko nie biała, biała już jest zarezerowana dla panny młodej,
Avatar użytkownika
llaauraa
Jestem tu nowa :)
 
Posty: 1
Dołączył(a): 5 maja 2015, o 00:08
Lokalizacja: WARSZAWA

Re: Sukienki na wesele -wasze opinie

Postprzez irwin201 » 5 maja 2015, o 08:19

Ta turkusowa jest ładna i elegancka :)

Zobacz co warto zobaczyć w Sopocie na fajnym portalu :)
irwin201
Jestem tu nowa :)
 
Posty: 4
Dołączył(a): 5 maja 2015, o 08:03

Re: Sukienki na wesele -wasze opinie

Postprzez buziaczek88 » 5 maja 2015, o 13:49

A powiedzcie mi czy to wypada iść w czarnej sukience na wesele? Mi się bardzo podobają takie sukienki ale babcia mówi że nie za bardzo taki kolor na taką uroczystość:/
buziaczek88
Miła Kobietka
 
Posty: 35
Dołączył(a): 16 lut 2015, o 13:23

Re: Sukienki na wesele -wasze opinie

Postprzez Hadassa » 5 maja 2015, o 14:04

Wg mnie jeżeli go przełamiesz jakimiś kolorami, to można ;)

.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Avatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka
 
Posty: 22153
Dołączył(a): 14 mar 2013, o 11:43

Re: Sukienki na wesele -wasze opinie

Postprzez Kundzia » 5 maja 2015, o 16:57

Zdecydowanie ten pierwszy fason!

Co do czarnej sukienki, jeśli lubisz to czemu nie.
Ja nie preferuję ze względu na to, że mam jasną karnację i z czernią wyglądam trochę jak chodząca śmierć. W końcu nie każdy zostaje okrzyknięty "Oho, wyglądasz jakbyś miała wypadek koło młyna." :D

Co do białej sukienki, myślę, że również można ją ubrać. W dzisiejszych czasach nie zawsze panna młoda ubiera się w typową biel, ile ludzi tyle gustów. Przełamanie sukienki innym kolorem, nawet białej nie będzie odbijało oczu od ślubnej, trzeba tylko wiedzieć kiedy nie przesadzić :)

Cały mój świat potrzebuje psychologa.
Avatar użytkownika
Kundzia
Miła Kobietka
 
Posty: 44
Dołączył(a): 25 mar 2015, o 10:23
Lokalizacja: Warszawa

Re: Sukienki na wesele -wasze opinie

Postprzez Hadassa » 6 maja 2015, o 09:30

To powiem Ci że w tym stylu jak ta pierwsza na allegro jest dośc sporo ;)
z resztą masz link do tej ;)

Co do białej sukienki ;) może i można, ale ja sama bym nie ubrała ;)

.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Avatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka
 
Posty: 22153
Dołączył(a): 14 mar 2013, o 11:43

Poprzednia stronaNastępna strona

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]