Sukienki na wesele -wasze opinie

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.

Re: Sukienki na wesele -wasze opinie

Postprzez BlackWolf » 6 maja 2015, o 10:29

Uwielbiam fasony nr 2 z jp stylu.
Kundzia jakoś mi bardziej pasują te z pierwszego do Ciebie. A jesteś drobniutka to tym bardziej by Ci pasowały.

Co do koleżanki od czerni -jeśli w niej czujesz się najlepiej, to nie powinnaś przejmować opiniami innych. Byłam na weselu w czarnej sukience i przyznam szczerze, że w innych kolorach nie widzę się za bardzo. Także co kto lubi. Powinnaś czuć się dobrze.

Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Obrazek
Avatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka
 
Posty: 2986
Dołączył(a): 13 mar 2015, o 20:52

Re: Sukienki na wesele -wasze opinie

Postprzez Kundzia » 6 maja 2015, o 22:39

Dziewczyny, widziałam piękną sukienkę, taką o której myślałam, ale w czerni. Urzekła mnie niemożliwie!
Ale wesele w same upały będzie, więc czarna sukienka spowoduje, że będę topić się jak masełko na patelni - niestety, takie mam ciało, że wystarczy większe słońce + trochę więcej czerni i dochodzę nawet do takich sytuacji, że odlatuję tzn. mdleję od ciepła.
No ale cóż, trzeba być oryginalnym! :D

Pierwszy fason to jest to, czego szukam! Ale niestety, akurat pod tym linkiem rozmiar jest o kilka centymetrów za malutki na mnie :(

Myślałam jeszcze o takiej :)
63004_2.jpg
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

Cały mój świat potrzebuje psychologa.
Avatar użytkownika
Kundzia
Miła Kobietka
 
Posty: 44
Dołączył(a): 25 mar 2015, o 10:23
Lokalizacja: Warszawa

Re: Sukienki na wesele -wasze opinie

Postprzez BlackWolf » 6 maja 2015, o 22:58

Też ciekawa, ale bardziej nadaje się na wyjście niż na wesele. Tak sądzę.

Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Obrazek
Avatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka
 
Posty: 2986
Dołączył(a): 13 mar 2015, o 20:52

Re: Sukienki na wesele -wasze opinie

Postprzez Hadassa » 7 maja 2015, o 10:10

a wg mnie na wesele się nada ;) bardzo fajna, ale do takiej nie poszalejesz z dodatkami

.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Avatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka
 
Posty: 22153
Dołączył(a): 14 mar 2013, o 11:43

Re: Sukienki na wesele -wasze opinie

Postprzez kotek » 7 maja 2015, o 22:53

suekieneczka ładna i skromna a jak lubisz skromnie to będzie super ;)

Odziez z Anglii, Wloch i Francji
http://www.zeltros.co.uk
kotek
Fajna Kobietka
 
Posty: 109
Dołączył(a): 26 kwi 2015, o 13:10

Re: Sukienki na wesele -wasze opinie

Postprzez kotek » 7 maja 2015, o 23:02

Dziewczyny, wybieram się na wesele mojej kumpeli, nie wiem co na siebie założyć, szukałam i znalazłam cos co mi wpadło w oko ale im dłużej na nią patrzę tym bardziej się waham..co myślicie ....?
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

Odziez z Anglii, Wloch i Francji
http://www.zeltros.co.uk
kotek
Fajna Kobietka
 
Posty: 109
Dołączył(a): 26 kwi 2015, o 13:10

Re: Sukienki na wesele -wasze opinie

Postprzez BlackWolf » 7 maja 2015, o 23:08

Wygląda ciekawie tylko odstrasza mnie ten zamek z przodu. Nie miałabyś obaw, że gorset się nie obsunie?
Może złą dobrali do tego modelkę, nie wiem... Ale na jej ciele nie wygląda na ''wygodną'' i mam na myśli górę bez ramiączek.

Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Obrazek
Avatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka
 
Posty: 2986
Dołączył(a): 13 mar 2015, o 20:52

Re: Sukienki na wesele -wasze opinie

Postprzez Hadassa » 8 maja 2015, o 08:59

Fason fajny ;) tylko właśnie czy by się jakieś ramiączka przydały...

.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Avatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka
 
Posty: 22153
Dołączył(a): 14 mar 2013, o 11:43

Re: Sukienki na wesele -wasze opinie

Postprzez bella22 » 8 maja 2015, o 14:40

teraz w modzie jest właściwie wszystko. ale podczas wyboru sukienki trzeba brać pod uwagę, że to panna młoda ma być najważniejsza w tym dniu, więc nie powinnyśmy wybierać np. białej sukienki albo jakiejś nadmiernie wyzywającej kreacji. warto, żeby sukienka była wygodna, bo w końcu mamy w niej wytrzymać całą noc.
bella22
Jestem tu nowa :)
 
Posty: 3
Dołączył(a): 8 maja 2015, o 14:32
Lokalizacja: Otwock

Re: Sukienki na wesele -wasze opinie

Postprzez beciap » 13 maja 2015, o 11:19

Dziewczyny jeżeli wybieracie się na wesele a nie macie co na siebie włożyć to zachęcam do odwiedzenia studia mody Evita w Katowicach, mają naprawdę duży wybór sukienek wieczorowych. Ja kupiłam tam piękną długą suknie na ślub do mojej przyjaciółki :)
beciap
Jestem tu nowa :)
 
Posty: 20
Dołączył(a): 23 mar 2015, o 14:35

Re: Sukienki na wesele -wasze opinie

Postprzez Hadassa » 13 maja 2015, o 11:29

Już lecę do Katowic :P, już się rozpędziłam ;)

.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Avatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka
 
Posty: 22153
Dołączył(a): 14 mar 2013, o 11:43

Re: Sukienki na wesele -wasze opinie

Postprzez Sabat » 14 maja 2015, o 13:24

Ja na wesele polecam rozkloszowaną sukienkę do kolana, najlepiej w jakimś mocnym kolorze ;)

http://www.sabatconsulting.pl/ - wszystko dla Twojej firmy
Sabat
Jestem tu nowa :)
 
Posty: 3
Dołączył(a): 14 maja 2015, o 13:21

Re: Sukienki na wesele -wasze opinie

Postprzez stylowa7 » 16 maja 2015, o 16:30

Wszystko zależy od tego jaką masz figurę i w jakich kolorach ci dobrze. Ja mam figurę gruszki i jestem brunetką. Świetnie wyglądam w czerwonych sukienkach do kolana, z paskiem na biodrach. Góra dopasowana i dół delikatnie puszczony.

Jak to dobrze, że jeżeli bank odmówi nam kredytu, nie jest powiedziane, iż kredyty Warszawa http://dobrekredyty.com.pl nie są dla nas. Przecież jest dzisiaj całkiem sporo interesujących alternatyw, przede wszystkim warto zapoznać się bliżej z ofertą banków.
stylowa7
Jestem tu nowa :)
 
Posty: 5
Dołączył(a): 16 maja 2015, o 16:20

Re: Sukienki na wesele -wasze opinie

Postprzez Mania1991 » 6 sie 2015, o 15:51

Ja mam piękną sukienkę na wesele ze sklepu SPAM. Jest wygodna, wykonana z dobrej jakości materiału. Świetnie układa się na sylwetce.

Ostatnio edytowano 7 sie 2015, o 12:12 przez a_gatka, łącznie edytowano 1 raz
Powód: proszę nie spamować forum, następnym razem dostaniesz warna
Mania1991
Jestem tu nowa :)
 
Posty: 3
Dołączył(a): 3 sie 2015, o 15:16

Re: Sukienki na wesele -wasze opinie

Postprzez Sandra2121 » 6 sie 2015, o 22:06

Ja najbardziej lubię klasyczne dopasowane do ciała. Ostatnio widziałam świetna w kolorze błękitnym z długim rękawem i tak próbuje męża namówić
Sandra2121
Jestem tu nowa :)
 
Posty: 10
Dołączył(a): 26 lip 2015, o 16:32

Re: Sukienki na wesele -wasze opinie

Postprzez sylwkaka » 7 sie 2015, o 16:48

Ja tam pożyczyłam od koleżanki ;)

sylwkaka
Jestem tu nowa :)
 
Posty: 7
Dołączył(a): 7 sie 2015, o 16:34

Re: Sukienki na wesele -wasze opinie

Postprzez WszystkozAmeryki_com » 11 sie 2015, o 11:22

W takim razie wstaw chociaż zdjęcie tej sukienki abyśmy mogły ocenić czy faktycznie jest ładna i fajna na wesel. Ja z reguły sugerują się nie tylko jedną uroczystością,okazją na którą mogę założyć sukienkę,ale również aby posłużyła mi na dłużej i abym mogła ją częściej zakładać.

WszystkozAmeryki_com
Extra Kobietka
 
Posty: 257
Dołączył(a): 5 wrz 2013, o 11:30

Re: Sukienki na wesele -wasze opinie

Postprzez kotek » 18 sie 2015, o 13:41

też jestem zdania, że warto kupować sukienki na wesele, które jeszcze nam kiedyś posłużą, no chyba, że znalazłabym jakąś mega fajną to na pewno bym się skusiła :)

Odziez z Anglii, Wloch i Francji
http://www.zeltros.co.uk
kotek
Fajna Kobietka
 
Posty: 109
Dołączył(a): 26 kwi 2015, o 13:10

Re: Sukienki na wesele -wasze opinie

Postprzez buziaczek88 » 14 wrz 2015, o 12:32

Można też sobie uszyć jakąś taką uniwersalną sukienkę i sprawdzonej krawcowej:)
buziaczek88
Miła Kobietka
 
Posty: 35
Dołączył(a): 16 lut 2015, o 13:23

Re: Sukienki na wesele -wasze opinie

Postprzez anielica » 22 wrz 2015, o 12:15

Najlepiej kupić coś klasycznego i potem zmieniać dodatki. Albo poszukać oryginalnej sukienki na wyprzedaży w sieciówce - ale wtedy tanio, bo więcej niż 2 razy nie założysz.
Mnie się tak kiedyś udało z kreacją za 39,90 że miałam ładniejszą kreację niż świadkowa :)
Avatar użytkownika
anielica
Miła Kobietka
 
Posty: 46
Dołączył(a): 16 wrz 2015, o 14:26

Re: Sukienki na wesele -wasze opinie

Postprzez stylowa » 22 wrz 2015, o 13:25

Ja kiedyś przed weselem siostry połaziłam po lumpeksach i znalazłam 2 sukienki jak nowe jakby ktoś raz założył i oddał do sklepu. Miałam na wesele i poprawiny za cenę niecałych 50 zł. Doszłam do wniosku że jak mam wydawać pieniądze na sukienkę na jeden wieczór to w ciucholandzie kupię i nawet jak coś się stanie to nie szkoda.
stylowa
Jestem tu nowa :)
 
Posty: 7
Dołączył(a): 22 wrz 2015, o 10:46
Lokalizacja: Warszawa

Re: Sukienki na wesele -wasze opinie

Postprzez anielica » 23 wrz 2015, o 11:26

Jak masz takie oko, że potrafisz coś fajnego wyszperać - to tylko pogratulować!
Avatar użytkownika
anielica
Miła Kobietka
 
Posty: 46
Dołączył(a): 16 wrz 2015, o 14:26

Re: Sukienki na wesele -wasze opinie

Postprzez samawdomu » 4 paź 2015, o 21:08

Na wesele jest wiele rodzajów sukienek, mogą być dopasowane ołówkowe albo luźniejsze rozkloszowane, to zależy gdzie jest wesele. Niektóre wybieraja wizytowe. Ale najlepiej dobrac wg gustu . Radzę odwiedzić sklep spam.

Ostatnio edytowano 5 paź 2015, o 13:16 przez BlackWolf, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Proszę zapoznać się z regulaminem forum.
samawdomu
Jestem tu nowa :)
 
Posty: 1
Dołączył(a): 4 paź 2015, o 20:42

Re: Sukienki na wesele -wasze opinie

Postprzez ksiezycowa » 5 paź 2015, o 13:04

Ja ostatnio mam hopla na punkcie długich sukienek, tylko nie wiem czy to wypada iść w takiej na wesele. W sumie Pani Młoda myślę nie miała by nic przeciwko temu ale ...........:/
ksiezycowa
Jestem tu nowa :)
 
Posty: 9
Dołączył(a): 29 wrz 2015, o 20:01

Re: Sukienki na wesele -wasze opinie

Postprzez mariet.paula » 7 paź 2015, o 08:52

ja ide w sobote na wesele i mam prosty krój ale za to bardzo bardzo kolorowy :D

mariet.paula
Jestem tu nowa :)
 
Posty: 2
Dołączył(a): 24 wrz 2015, o 18:48
Lokalizacja: Wrocław

Poprzednia stronaNastępna strona

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot]