Ulubione sklepy internetowe

Nie ma kobiety która nie lubiła by zakupów. Znalazłaś promocję którą chciała by się podzielić?
ODPOWIEDZ
Xemksija
Jestem tu nowa :)

Re: W jakich sklepach robicie zakupy?

Post autor: Xemksija »

ja uwielbiam terranovą oraz bershka i C&A ! :)
Zobacz szlabany parkingowe jaka fajna strona !
majeczka578

Post autor: majeczka578 »

osobiście pokochałam zakupy w sklepie Danvera mają ciekawe modele w niskich cenach ...Polecam :kwiatek ;)
ewelina890
Miła Kobietka

Post autor: ewelina890 »

na targu :) oraz galeria i tam haus i nie tylko :)
Finess_com_pl
Miła Kobietka

Post autor: Finess_com_pl »

Ja osobiście w centrach handlowych, kiedy chodze po wszelakich sklepach to wybieram tylko te sklepy gdzie znajduje cos ciekawego. Czesto kupuje w sportowych sklepach, typu Intersport, Adidas czy też Decathlon.
http://www.finess.com.pl/ - wyjątkowe kosmetyki
Awatar użytkownika
Tania19
Miła Kobietka

Post autor: Tania19 »

P&C albo Royal Collection, wcale nie są takie drogi, zwłaszcza jak się trafi na przeceny a jakość jest o niebo lepsza niż w sieciówkach....
Awatar użytkownika
Tania19
Miła Kobietka

Re: zakupy w sieci

Post autor: Tania19 »

W sieci wiadomo że jest taniej, ale ja jakoś zawsze bałam się ryzykować, jak czegoś nie widziałam to raczej ciężko było mi się zdecydować.
justynkaaa185

Post autor: justynkaaa185 »

uwielbiam zakupy w sieci :) najczęściej kupuję odzież.... na allegro ulubiony sklep z sukienkami do pracy to Danvera :)
justynkaaa185

Re: szybkie zakupy.....?

łażenie po sklepach jest męczące i zajmuje sporo czasu ....dla tego preferuję zakupy przez Internet ....szybko, tanio i wygodnie .....najczęściej zakupy robię na allegro mój ulubiony sklep z odzieżą to danvera
justynkaaa185

ja często robię zakupy w sklepach internetowych. Polecić mogę stronkę http://allegro.pl/listing/listing.php?string=danvera gdzie mają fajne sukienki. i co ciekawe istnieje możliwość wyboru długości całkowitej i rękawa oraz dekoltu . Bardzo dobry sklep.
renatka396

Post autor: renatka396 »

justynkaaa185 aż zerknę na ten sklep gdyż poszukuję nowych sukienek na odświeżenie szafy .....kilka imprez mi szykuję się może akurat coś znajdę :)
ingrid

Post autor: ingrid »

Jeśli chodzi o kupowanie w sieci to na początku byłam sceptyczna, ale znalazłam kilka swoich ulubionych zaufanych sklepów i dzięki temu nie musze już biegac po galerii
Awatar użytkownika
Atunka

Post autor: Atunka »

To zależy od tego jaki mam nastrój oraz ile wolnego czasu. Czasami mogę spędzić kilka godzin w centrum handlowym, a innym razem kupuję najpotrzebniejsze rzeczy i wychodzę.
ingrid

Post autor: ingrid »

Ja też wolę zakupy w sieci... ostatnio oprócz ciuchów kupuję również spożywcze z dostawą do domu
MowisziMasz_com_pl
Miła Kobietka

Re: Ulubione sklepy internetowe

Post autor: MowisziMasz_com_pl »

Tak szczerze mówiąc to nie mam jednego ulubionego sklepu online,zawsze kupuje w kilku lub porównuje ceny i wybieram tą najbardziej korzystną. Przed zakupem sprawdzam też ilość pozytywnych opinii,im dana firma posiada ich więcej tym lepiej.
MowisziMasz_com_pl
Miła Kobietka

Czasem bieganie po sklepach sprawia mi sporo radości,ale głównie w weekendy kiedy jest nieco więcej wolnego czasu. Tak na co dzień także preferuję zakupy w sklepach internetowych,ponieważ raz że jest szybciej,a dwa są zdecydowanie niższe ceny.
MowisziMasz_com_pl
Miła Kobietka

W sumie nie ma się czego bać i obawiać,ponieważ każdy sklep ma wiele zdjęć swoich produktów czy też tego co oferuje i widzimy co kupujemy,to już żadna przeszkoda. ewentualnie zawsze możemy wymienic na inny model czy rozmiar w przypadku kupna odzieży.
Doradca Frisco

Post autor: Doradca Frisco »

A jeśli szukacie sprawdzonego miejsca na zrobienie zakupów spożywczych online, zapraszam do Frisco :) Warto odwiedzić stronę gdzie czeka na Was duży wybór produktów wysokiej jakości. Np promocja na produkty na grilla http://www.frisco.pl/stn,grill?miejsce= ... ecien_2013
Pozdrawiam
Doradca Frisco

Post autor: Doradca Frisco »

Czasami chętnie wybieramy sie na zakupy, przeznaczając na to nawet sporo czasu. Co innego gdy lista zakupów jest rzeczywiście długa, a mamy opcję dostawy do domu.
Dlatego polecam sklep Frisco, gdzie znajdziecie świeże produkty, np szukając produktów na obiad http://www.frisco.pl/c,4182/bc[0],2403/ ... rchResults

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Post autor: Madlen »

nie cierpię biegać po sklepach, dlatego na zakupy chodzę bez Męża, bo On zawsze szybko szybko..
ja każdy regał muszę przejść, popatrzeć sobie i na spokojne wkładać do koszyka potzrebne rzeczy
Dari88

Post autor: Dari88 »

każdy internetowy sklep z odzieżą oszczędza dla mnie tyle czasu) dzięki ze ich wymyślili!
Mój najłepszy przyjaciół - olejek do opalania :)
Olka

Post autor: Olka »

Ja lubię Zarę, Cubus, Marks & Spencer, H&M
a podobno w Bluecity będą otwierać duży dwupiętrowy H&M :D było by fajnie bo miałabym wszystkie ulubione marki w jednym miejscu
a_gatka

Post autor: a_gatka »

A to ja dorzucam skarbczyk z pięknymi przedmiotami do domu i pomysłami na prezent. http://miahome.pl/ - namiar sprawdzony osobiście, więc polecam :)
Karolcia

Post autor: Karolcia »

Ja też znalazłam dwie fajne stronki - Pierwsza to stronka gdzie wybieramy jakie przeceny z których film mają nam wysyłać za darmo na email.http://goo.gl/APR6V

Druga stronka co chwila nowe przeceny :) jak dla mnie raj Od ubrań przez telefony , bilety po zniżki na kolacje :) Także nic tylko brać :fallinlove Link: http://goo.gl/t3Tnqy
madziaraa00

Post autor: madziaraa00 »

najczesciej wybieram sklepy internetowe, jeden z moich ulubionych: modio.pl, tanio i szybko:))
madziaraa00

Post autor: madziaraa00 »

moim ulubionym sklepem jest modio.pl, czesto tam kupuje, duzy wybor, i co najwazniejsze niedrogo, wysylka szybka:)
ODPOWIEDZ