Hejka tu Mateusz dla znajomych Mati. Mam 17 lat i wreszcie postanowiłem dołaczyc do tego forum. Głównie z racji poznania nowych interesujacych ludzi z pasjami takimi jak moje. Interesuje się wieloma rzeczami, cięszko zaznaczyć czym konkretnie. Pozdrawiam i zapraszam do rozmowy.
Tutaj Olaf młody mieszkaniec Warszawy. Chciałem się przywitać, bo właśnie zapisałem się do Waszego forum. Mam 20 lat i studiuje w Jednej z Warszawskich uczelni. Lubie poznawać nowych ludzi i zawierać nowe znajomości. Pozdrawiam.
olafbarad pisze:Tutaj Olaf młody mieszkaniec Warszawy. Chciałem się przywitać, bo właśnie zapisałem się do Waszego forum. Mam 20 lat i studiuje w Jednej z Warszawskich uczelni. Lubie poznawać nowych ludzi i zawierać nowe znajomości. Pozdrawiam.
Szkoda, że zapewne będzie to Twój jedyny post jak w przypadku innych założonych kont.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...
Hadassa pisze:witaj na forum a czymś jeszcze się interesujesz?
Interesuje się jeszcze gotowaniem, lubię próbować nowe przepisy. Uwielbiam spacerować i jeździć rowerem jak pogoda sprzyja .
Lubię jeszcze oglądać dobre filmy jak i głupawe seriale
Mój ulubiony sklep z naturalnymi kosmetykami http://www.naturalne-piekno.pl/
Wpisz, dokąd i kiedy chcesz jechać, a wyszukiwarka porówna gotowe pakiety z przelotem i noclegiem.
Nie masz jeszcze planu? Zostaw „Dowolny kierunek” i sprawdź, gdzie w wybranym terminie jest najtaniej.