żel do mycia skóry trądzikowej

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
Ronumyo
Miła Kobietka

żel do mycia skóry trądzikowej

Post autor: Ronumyo »

Jaki żel do mycia skóry trądzikowej nie podrażnia i zapewnia przyjemne odświeżenie w codziennej pielęgnacji?
Wakowaha
Miła Kobietka

Re: żel do mycia skóry trądzikowej

Post autor: Wakowaha »

Możesz długoterminowo myć twarz i właściwie całe ciało żelem do mycia skóry trądzikowej ze sklepu https://rio-kosmetyki.pl/zdrowiedermoko ... 10385.html. Skład wegański, z udziałem różnych wyciągów naturalnych. Działa łagodząco i stabilizująco na wydzielanie sebum. Kosmetyk od marki 3H, dość uznanej na krajowym rynku.
malinowatrufla
Fajna Kobietka

Post autor: malinowatrufla »

Są fajne dermokosmetyki z tołpy, ja mam od nich dwa żele do mycia twarzy, do cery trądzikowej rewelacja :)
szpilka
Fajna Kobietka

Post autor: szpilka »

A gdzie je można kupić?? I czy one sie nadadzą do cery wrażliwej? Mam problem z kosmetykami, często mnie coś uczula
Betka00
Jestem tu nowa :)

Post autor: Betka00 »

Ja myję żelem Perfect Skin Acne- marka Eveline.
Powiem tak- mam tłustą cerę, dla mnie to świetny kosmetyk. Dobrze oczyszcza, lepiej niż inne
malinowatrufla
Fajna Kobietka

Post autor: malinowatrufla »

Nadadzą się :) ja zamawiam najczesciej na Notino bo tam moim zdaniem są w najlepszych cenach i czesto promocje sie trafiają i darmowa wysylka
asdafa
Jestem tu nowa :)

Post autor: asdafa »

Dla mnie najlepsza jest pianka Perfect Skin Acne z Eveline :)
Obrazek
ODPOWIEDZ