żel do mycia skóry trądzikowej
żel do mycia skóry trądzikowej
Jaki żel do mycia skóry trądzikowej nie podrażnia i zapewnia przyjemne odświeżenie w codziennej pielęgnacji?
Re: żel do mycia skóry trądzikowej
Możesz długoterminowo myć twarz i właściwie całe ciało żelem do mycia skóry trądzikowej ze sklepu https://rio-kosmetyki.pl/zdrowiedermoko ... 10385.html. Skład wegański, z udziałem różnych wyciągów naturalnych. Działa łagodząco i stabilizująco na wydzielanie sebum. Kosmetyk od marki 3H, dość uznanej na krajowym rynku.
-
malinowatrufla
- Fajna Kobietka
Są fajne dermokosmetyki z tołpy, ja mam od nich dwa żele do mycia twarzy, do cery trądzikowej rewelacja 
A gdzie je można kupić?? I czy one sie nadadzą do cery wrażliwej? Mam problem z kosmetykami, często mnie coś uczula
Ja myję żelem Perfect Skin Acne- marka Eveline.
Powiem tak- mam tłustą cerę, dla mnie to świetny kosmetyk. Dobrze oczyszcza, lepiej niż inne
Powiem tak- mam tłustą cerę, dla mnie to świetny kosmetyk. Dobrze oczyszcza, lepiej niż inne
-
malinowatrufla
- Fajna Kobietka
Nadadzą się
ja zamawiam najczesciej na Notino bo tam moim zdaniem są w najlepszych cenach i czesto promocje sie trafiają i darmowa wysylka