BUTY i buciki -wasze opinie

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.

Re: BUTY i buciki -wasze opinie

Postprzez audrey67 » 30 kwi 2016, o 20:44

A co myślicie o butach z Nunu? znalazłam fajne szpilki na wesele koleżanki, ale nic nigdy tam nie zamawiałam. :(
audrey67
Jestem tu nowa :)
 
Posty: 6
Dołączył(a): 30 kwi 2016, o 20:36

Re: BUTY i buciki -wasze opinie

Postprzez polaa655 » 4 maja 2016, o 18:19

bardzo dobre jakościowo buciki, mi się super chodzi. :)
polaa655
Jestem tu nowa :)
 
Posty: 3
Dołączył(a): 4 maja 2016, o 10:13

Re: BUTY i buciki -wasze opinie

Postprzez RoxanaT10 » 16 maja 2016, o 10:59

a jak cenowo?
RoxanaT10
Miła Kobietka
 
Posty: 60
Dołączył(a): 4 lut 2016, o 15:16

Re: BUTY i buciki -wasze opinie

Postprzez sylwucha » 30 maja 2016, o 21:32

Czy któraś z was kupowała dziecięce buciki w Ryłko? Zastanawiam się nad kupnem sandałków dla mojej księżniczki:)
sylwucha
Jestem tu nowa :)
 
Posty: 20
Dołączył(a): 16 kwi 2016, o 13:34

Re: BUTY i buciki -wasze opinie

Postprzez kamilllazet » 1 cze 2016, o 13:16

Hej dziewczyny. Widzę, że z marszu trafiłam na super temat. Bo też potrzebuję podpowiedzi damskiego oka :) Co o nich myslicie?
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
kamilllazet
Jestem tu nowa :)
 
Posty: 2
Dołączył(a): 1 cze 2016, o 13:01

Re: BUTY i buciki -wasze opinie

Postprzez BlackWolf » 1 cze 2016, o 13:23

Z pewnością ładnie prezentują się na zgrabnych nogach. Jeśli nie jesteś przyzwyczajona do tego typu butów, to będziesz miała lekki problem z wygodą. Mam podobne szpile i źle mi się na nich chodziło. Teraz leżą i się kurzą w szafie.

Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Obrazek
Avatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka
 
Posty: 2833
Dołączył(a): 13 mar 2015, o 20:52

Re: BUTY i buciki -wasze opinie

Postprzez Hadassa » 1 cze 2016, o 13:32

A ja bym chciala takie ale bez sznureczkow i z zakrytym palcem

.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Avatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka
 
Posty: 22153
Dołączył(a): 14 mar 2013, o 11:43

Re: BUTY i buciki -wasze opinie

Postprzez kamilllazet » 6 cze 2016, o 11:40

Powiem Wam, że nie powstrzymałam się przed kupieniem tych szpilek (nogi mam całkiem zgrabnę chyba :) ) i jestem w pełni zadowolona!
Właśnie jest dokładnie odwrotnie niż pisała koleżanka z wyżej, ponieważ byłam troche zdziwiona, ale sa one naprawdę na maxa stabilne i nie sprawiają żadnego dyskomfortu w chodzeniu. Więc jak którejś się też spodobały to z czystym sercem mogę polecić :)
Znajdziecie je na stronie SPAM
Z tego co widziałam są tam jeszcze inne kolory tego modelu


ZA REKLAME PODZIEKUJEMY
kamilllazet
Jestem tu nowa :)
 
Posty: 2
Dołączył(a): 1 cze 2016, o 13:01

Re: BUTY i buciki -wasze opinie

Postprzez envelop » 6 cze 2016, o 15:40

Super, bardzo mi sie podobają ;)

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą!
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,
a potem pokona doświadczeniem..."


Obrazek
Obrazek
envelop
Extra Kobietka
 
Posty: 389
Dołączył(a): 20 maja 2015, o 18:32

Re: BUTY i buciki -wasze opinie

Postprzez fajna.babka » 6 cze 2016, o 15:50

kamilllazet napisał(a):Hej dziewczyny. Widzę, że z marszu trafiłam na super temat. Bo też potrzebuję podpowiedzi damskiego oka :) Co o nich myslicie?

Moim zdaniem świetne buty!
fajna.babka
Jestem tu nowa :)
 
Posty: 5
Dołączył(a): 19 maja 2016, o 16:19

Re: BUTY i buciki -wasze opinie

Postprzez piri_piri » 7 cze 2016, o 14:55

też jestem tego samego zdania :)
piri_piri
Miła Kobietka
 
Posty: 37
Dołączył(a): 8 sie 2014, o 13:20

Re: BUTY i buciki -wasze opinie

Postprzez MelonowaAga » 24 cze 2016, o 14:23

A co myslicie o chodzeniu w sandalach? Nigdy nie potrafilam się do nich przekonac, ale teraz jakos modne się zrobily :D Pelno zlotych, srebrnych, pastelowych :) Widzialam w sklepie te i zastanawiam się nad kupnem:
Obrazek
I jak wam się widzą?
Avatar użytkownika
MelonowaAga
Miła Kobietka
 
Posty: 27
Dołączył(a): 13 wrz 2013, o 15:06

Re: BUTY i buciki -wasze opinie

Postprzez Hadassa » 26 cze 2016, o 17:56

Blyszczace bleh...


A na powaznie. Wg mnie za bardzo zabudowane wiec i malo praktyczne szczegolnie w upaly

.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Avatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka
 
Posty: 22153
Dołączył(a): 14 mar 2013, o 11:43

Re: BUTY i buciki -wasze opinie

Postprzez Mała_Kaśka » 30 lip 2016, o 08:24

Sandały tak, ale na co dzień do pracy itp. ale już na poważniejsze wyjścia to muszą być odpowiednie buty. Sznurki sznureczki przy butach uwielbiam! To mój ostatni zakup w SPAM oczywiście bo darmowa dostawa do końca lipca (jeszcze)obowiązuje

DZIEKUJEMY ZA LINK
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Mała_Kaśka
Fajna Kobietka
 
Posty: 126
Dołączył(a): 26 sty 2013, o 19:48

Re: BUTY i buciki -wasze opinie

Postprzez aleksza03 » 1 wrz 2016, o 15:22

A ja jakoś nie mogę się przekonać do innych marek poza new balance, dlatego na jesień też kupie sobie buty tej marki. Chociaż w tym sklepie widziałam sporo fajnych sneakersów LINK


ZA LINK PODZIEKUJEMY
aleksza03
Jestem tu nowa :)
 
Posty: 16
Dołączył(a): 3 gru 2015, o 20:17

Re: BUTY i buciki -wasze opinie

Postprzez Olamap » 9 wrz 2016, o 11:57

Ja ładne botki sneakersy ostatnio kupowałam w sklepie romaboma, teraz taka pora się zbliża, że będą potrzebne takie buty :) Tych wszystkich oryginalnych butów new balance, adidas itd jakoś nie trawię, wydają mi się takie mało kobiecie. Mam tylko adiasy nike do biegania, ale to chodzenia na miasta itd wolę coś bardziej eleganckiego.
Olamap
Jestem tu nowa :)
 
Posty: 13
Dołączył(a): 9 wrz 2016, o 11:53

Re: BUTY i buciki -wasze opinie

Postprzez aleksza03 » 29 wrz 2016, o 16:47

A ja w planach mam teraz te adidasy superstar, tym bardziej, że tutaj sa na przecenie SPAM

ZA LINK PODZIEKUJEMY
aleksza03
Jestem tu nowa :)
 
Posty: 16
Dołączył(a): 3 gru 2015, o 20:17

Re: BUTY i buciki -wasze opinie

Postprzez Anka2211 » 30 wrz 2016, o 11:11

Ja ostatnio chciałam kupić buty firmy adidas, ale takie jakby trampki.
Nigdzie nie mogę ich znaleźć, kiedyś widziałam je w sklepie, a teraz nigdzie ich nie ma.
Anka2211
Miła Kobietka
 
Posty: 28
Dołączył(a): 28 wrz 2016, o 11:46

Re: BUTY i buciki -wasze opinie

Postprzez karetia » 13 paź 2016, o 15:53

Może i nie każdemu pasuje taki klimat, ale jak dla mnie te kozaki Merg są genialne.
Najładniejsze co znalazłam w tej cenie, ale też po prostu to pasuje do mojego stylu.
Co Wy na to?

PROSZE PRAWIDLOWO WKLEIC ZDJECIE
karetia
Fajna Kobietka
 
Posty: 126
Dołączył(a): 4 lis 2015, o 11:37

Re: BUTY i buciki -wasze opinie

Postprzez 1dorota » 17 paź 2016, o 20:36

bardzo fajnie wyglądają te kozaki, kiedyś uielbiałam takie szpilki. Teraz niestety ze wzglądu na małe dzieci wybieram płaskie buty.
1dorota
Jestem tu nowa :)
 
Posty: 2
Dołączył(a): 17 paź 2016, o 20:32

Re: BUTY i buciki -wasze opinie

Postprzez Sloneczko12 » 24 paź 2016, o 14:34

Ja kozaki po prostu uwielbiam:) Mam kilka par i na pewno na zimę kupię jeszcze dwie. W moim zasięgu są te z Wojasa. Macie jakieś fajne modele do polecenia?:)
Avatar użytkownika
Sloneczko12
Miła Kobietka
 
Posty: 32
Dołączył(a): 10 wrz 2013, o 10:44

Re: BUTY i buciki -wasze opinie

Postprzez Adrianne009 » 24 paź 2016, o 17:07

Wojas rzeczywiście fajnie się sprawdza. Jak dla mnie w tej, półce cenowej nie ma niczego lepszego. W weekend się wybiorę, pooglądam, to może mi sie jakiś pomysł w głowie wyklaruje. Mam nadzieję, że tak będzie:)
Avatar użytkownika
Adrianne009
Jestem tu nowa :)
 
Posty: 11
Dołączył(a): 24 wrz 2013, o 15:04

Re: BUTY i buciki -wasze opinie

Postprzez Eliwrkaa90 » 25 paź 2016, o 15:51

Mnie się bardzo podobają brązowe kozaki w takim stylu: SPAM Miałam je na nogach i były bardzo wygodne. Świetnie pasują do mojego stylu. Wszystkie koleżanki będą mi zazdrościć:)

PROSZE PRAWIDLOWO WKLEIC ZDJECIE
Avatar użytkownika
Eliwrkaa90
Jestem tu nowa :)
 
Posty: 7
Dołączył(a): 16 wrz 2013, o 11:04

Re: BUTY i buciki -wasze opinie

Postprzez Sloneczko12 » 26 paź 2016, o 10:09

ow, na pewno wezmę je pod uwagę:) Mam nadzieję, że mi wszystkiego nie wykupią. Może po prostu kupię przez internet, żeby mieć pewność:)
Avatar użytkownika
Sloneczko12
Miła Kobietka
 
Posty: 32
Dołączył(a): 10 wrz 2013, o 10:44

Re: BUTY i buciki -wasze opinie

Postprzez Romka22 » 26 paź 2016, o 15:28

Tylko przez internet mogą wysłać Ci coś innego albo wcale nic Ci nie wyślą i wtedy będzie problem.
Romka22
Miła Kobietka
 
Posty: 33
Dołączył(a): 21 paź 2016, o 23:25
Kliknij aby poznać cenę i kupić online z darmową dostawą!
Pani Reklama

Poprzednia stronaNastępna strona

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]