Czy badanie wzroku boli?
Czy badanie wzroku boli?
Siemka. Nie znoszę chodzić do lekarza. Cierpię na zespół białego fartucha. I wizyta w przychodni jest dla mnie dużym stresem. Muszę sobie jednak porobić parę badań okulistycznych. Moje pytanie brzmi czy są one bolesne i jak się do nich przygotować?
- redorange666
- Samiec
Re: Czy badanie wzroku boli?
Nie nie bolą. Nie trzeba się przygotowywać chociaż warto było by być nie zmęczonym i wyspanym chociaż nie jest to wymagane.
-
daniel4443
- Jestem tu nowa :)
Badanie wzroku nie boli.Sam kilka razy się badałem i nigdy ani sekundę mnie nie bolało.
piecyki na pellet
-
staneverglow
- Jestem tu nowa :)
Powiem ci tak, też cierpię na zespół białego fartucha i wiem, z jakim stresem przychodzi nam się zmierzyć u lekarza
i mogę cię zapewnić, że samo badanie wzroku nie boli i przebiega bardzo szybko. Jedyne, co nie jest przyjemne, to moment, w którym lekarz wkrapla do oczu specjalny preparat, dzięki któremu może on później przeprowadzić badanie. Krople pieką przez kilka sekund. Nie ma się czego obawiać.
- Reklama
Planujesz urlop? Znajdź wakacje z lotem i hotelem
Wpisz, dokąd i kiedy chcesz jechać, a wyszukiwarka porówna gotowe pakiety z przelotem i noclegiem.
Nie masz jeszcze planu? Zostaw „Dowolny kierunek” i sprawdź, gdzie w wybranym terminie jest najtaniej.