Elegancka odzież - gdzie kupujecie?
Elegancka odzież - gdzie kupujecie?
Cześć,
Gdzie kupujecie eleganckie ubrania? Ja najczęściej wybieram ubrania Monnari, Solar i Far Far Fashion, ale może polecicie jakieś inne marki?
Gdzie kupujecie eleganckie ubrania? Ja najczęściej wybieram ubrania Monnari, Solar i Far Far Fashion, ale może polecicie jakieś inne marki?
-
patrykxnowak
- Jestem tu nowa :)
Re: Elegancka odzież - gdzie kupujecie?
Ja zamawiam przez Internet bo tak najszybciej
A moje ulubione marki to Zara, Police czy Diesel.
http://www.allsales.pl/wyprzedaze/obuwie-dla-kobiet
-
witaminka
Ja ostatnio w Bonprix, lubię ichnie marki no i ceny fajne.
Wlasciwie to mam takie dwa miejsca gdzie kupuje super ubrania to Zalando i Molton.
Choc ceny potrafia czasami szokowac , ale jesli kupujemy cos nie za czesto, to jakos mozna przetrawic te ceny.
Choc ceny potrafia czasami szokowac , ale jesli kupujemy cos nie za czesto, to jakos mozna przetrawic te ceny.
- kusicielka
- Extra Kobietka
No z cecami to koniecznie.witaminka pisze:Ja ostatnio w Bonprix, lubię ichnie marki no i ceny fajne.
Ja czasem w zarze,a le raczej naprzecenCH, BO ICH RZECZY NIE SĄ ZWYKLE WARTE TYCH PIEWSZYCH CEN :/ oSTATNIO RESEVED MA sporo TAKICH codziennych, ale jednak BARDZIEJ ELEGANCKICH RZECZY.
-
e-shaman_pl
Teraz w każdej galerii potkamy wyprzedaże i styczniowe przeceny,podobnie zresztą w sklepach internetowych gdzie właśnie poluję na różne okazje,także na te z elegancką odzieżą której nigdy nie jest za wiele:)
Sporo jest eleganckiej odziezy i fantastycznych zestawow.
Chocby ten ktory mnie zaczarowal projektu Ewy Minge.
Choc cena odstrasza ale nieziemsko mi sie spodobal ten komplet, czyli kurteczka krotka i do tego
ta szalowa spodnica.
Sama kurteczka ma tak wymyslny wzor , ze nie moge sie jej oprzec. 
Chocby ten ktory mnie zaczarowal projektu Ewy Minge.
Choc cena odstrasza ale nieziemsko mi sie spodobal ten komplet, czyli kurteczka krotka i do tego
ta szalowa spodnica.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Astra, rewelacyjny
aż mi się oczy zaświeciły
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
A dzisiaj wyniuchalam przesliczna jak dla mnie mala czarna,
Tania i naprawde super.
Tania i naprawde super.
Śliczna... tylko niestety nie na moją figure :/ Ja sie zastanawiam ostatnio nad kupieniem małej czarnej bo potrzebuję na rocznice ślubu rodziców coś wystrzałowego
Trafiłam na ubrania Bialcon i Rabarbar i w szoku byłam ze to polska firma i wszystko w Polsce szyte , a to ostatnio rzadkość
Wybrałam na razie 2 nad którymi się zastanawiam
Trafiłam na ubrania Bialcon i Rabarbar i w szoku byłam ze to polska firma i wszystko w Polsce szyte , a to ostatnio rzadkość
Wybrałam na razie 2 nad którymi się zastanawiam
Tez ciekawe wzory i naprawde fajne. 
Ja lubię kupować na tej stronce SPAM
Mają świetne sukienki. Ja na co dzień muszę być elegancko ubrana w pracy więc odwiedzam ich sklep regularnie. No i można się wyróżnić na tle dziewczyn ubierających się w sieciówkach.
Mają świetne sukienki. Ja na co dzień muszę być elegancko ubrana w pracy więc odwiedzam ich sklep regularnie. No i można się wyróżnić na tle dziewczyn ubierających się w sieciówkach.
Ostatnio zmieniony czw mar 05, 2015 9:06 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
-
Adrianna30
Ostatnio szukałam żakietu na imprezę i znalazłam super skrojony i nie taki sztywny jak na imieniny do znajomych. Super się nosi - jest bardzo wygodny
Oczywiście w moim ulubionym sklepie
Quiosque Polecam dziewczyny 
quiosque - Uwielbiam ten sklep 
Ja często kupuje po przez internet. Jest tam bardzo duży wybór.
Sklep internetowy dla kobiet
-
Marzenka155
Ja najczęściej korzystam z sieciówek, np. Zara. A jak okazja jest wyjątkowa to się pokuszę o uszycie czegoś specjalnego na tę okazję
Ja często przez internet.
W sieciówkach to zwykle w Pretty One, czasem Quiosque. Jednak wolę sklepy nie sieciówkowe- tam często można znaleźć fajne ubrania, dobrej jakości, szyte w Polsce i z naturalnych materiałów. Od 3 lat kupuję też przez internet - często w Annopolis Boutique. Jeśli się dobrze zmierzy i sprawdzi opisy to z zakupami przez internet nie ma problemu. Nawet buty mi się zdarza kupić - choć tylko skórzane. Zawsze liczę sięz tym, że może być wymiana lub zwrot ale jest ok.
Ja wybieram najczęściej małe butiki, co prawda ceny wyższe, ale przyjemniej niepowtarzalne ubrania, a nie z sieciówki, które nosi co druga pani :p
https://www.new-nails.com/ serdecznie zapraszam - wszystko o paznokciach
ja od lat ubieram się w jednym miejscu - Cotton Club. ostatnio otworzyli sklep internetowy SPAM
Ja ubieram się głównie w sieciówkach
Bezpłatne zajęcia dla dzieci tutaj
-
victoria_933
Sama bym chciała wiedzieć gdzie takie znaleźć
Chyba nie mam oka do żadnych eleganckich ubrań, moja szafa moglaby byc duzo bardziej kobieca i hmmm, formalna. zazdroszczę zawsze dziewczynom w ladnych, eleganckich ciuchach, np w marynarkach itd, na mnie to chyba glupio wyglada
Jakies pojedyncze koszule itd mam z sieciowek.
Ja osobiscie bardzo lubie ubrania z zary, sa zwykle dosc eleganckie i ladne
poza tym mala czarna znajdzie sie w kazdym sklepie a to dla mnie jabardziej eleganckie ubranie na kazda okazje 
-
Lagenko_pl
- Fajna Kobietka
Jeżeli chodzi o odzież jak i obuwie czy kosmetyki,to kupuję w dobrych sklepach internetowych gdzie jest znacznie taniej,a wybór bardzo szeroki,wiec warto.
victoria_933 pisze:Sama bym chciała wiedzieć gdzie takie znaleźćChyba nie mam oka do żadnych eleganckich ubrań, moja szafa moglaby byc duzo bardziej kobieca i hmmm, formalna. zazdroszczę zawsze dziewczynom w ladnych, eleganckich ciuchach, np w marynarkach itd, na mnie to chyba glupio wyglada
Jakies pojedyncze koszule itd mam z sieciowek.
Też miałam ten problem. Niestety w sieciówkowych, a często i eleganckich sklepach trudno jest trafić na coś dobrze skrojonego. Ja mam taką figurę że, że jak coś nie ma odpowiednich zaszewek itp. to wyglądam jak "ciotka-klotka". Ale już wiek, jakie fasony do mnie pasują, jakie materiały wybierać i teraz kupuję głównie przez internet w sprawdzonych sklepach. Choć na obecnej wyprzedaży w Monnari kupiłam fajną sukienkę wizytową i spódnicę
A ja bardzo lubię sklep Bialcon z polską odzieżą. Świetna marka, ubrania szyte przez polską, moim zdaniem bardzo uzdolnioną projektantkę.
- Reklama
Planujesz urlop? Znajdź wakacje z lotem i hotelem
Wpisz, dokąd i kiedy chcesz jechać, a wyszukiwarka porówna gotowe pakiety z przelotem i noclegiem.
Nie masz jeszcze planu? Zostaw „Dowolny kierunek” i sprawdź, gdzie w wybranym terminie jest najtaniej.