Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających. Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
Hejka, ostatnio szukając jakiegoś ciekawego salonu kosmetycznego w Warszawie natknęłam się na fanpage loveSkin Clinic. Zaciekawił mnie post promujący urodziny tego salonu znajdującego się na Wilanowie i przekierowujący na stronę tego wydarzenia. W opisie tego postu była mowa o tym, że na stronie trzeba potwierdzić swoją obecność. Niestety nie widzę tam takiej możliwości.... Może jestem ślepa.. Ale czy ktoś może mi pomóc?
Hej! Też widziałam ten post. Bardzo łatwo jest się tam zapisać. Musisz kliknąć w ten link urodziny. SPAMi na dole strony (na telefonie trzeba się troszkę nascrollować) masz formularz zgłoszeniowy. Mnie zapisało bez problemów. Mam sporo pytań do ekspertów, więc na pewno się tam wybiorę, zresztą byłam tam też na kilku zabiegach i super babeczki tamują
Ostatnio zmieniony ndz mar 24, 2019 8:03 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:SPAM