z góry dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam
Jakie miałyście objawy ciąży?
-
karola20288
- Jestem tu nowa :)
Jakie miałyście objawy ciąży?
Zacznę od początku
mam nieregularny okres ale różnica wynosiła mniej więcej 5 dni więc nie jest tak źle:P i właśnie dzisiaj jest już 27 a według kalendarzyka okres powinnam dostać około 14 lutego... w kilku dniach myślałam że dostanę bo brzuch bolał mnie tak jak na okres tzn bolało mnie podbrzusze i jajnik dzisiaj było to samo aż no-spe wzięłam ale nie dostałam co jest dziwne (dodam że przy lewym jajniku mam torbielke która od około roku jest takiej samej wielkości wcześniej miałam 2 zabiegi ale gdy torbielka się ''odnowiła'' pani ginekolog powiedziała że więcej tych zabiegów robić nie będziemy-w szpitalu- i jeśli się powiększy to osuwana będzie operacyjnie) i teraz mam pytanie czy może to być ciąża dodam że jest taka możliwość chociaż mój chłopak uważa. I jakie były wasze objawy ciąży?

- moniczka123
- Jestem tu nowa :)
Re: Jakie miałyście objawy ciąży?
Moja przyjaciólka była w ciązy i opiekowałam się nią przez pierwsze 4 miesiące, pamiętam, że bardzo często chodziła siusiu. Czasami nawet co 10 min! Dosłownie
Narzekała na bóle piersi i faktycznie dosyć sporo jej urosły. Nie miała nudności i nie wymiotowała, za to bolał ją wlaśnie brzuch, przytyła w udach i cierpiała na rwę kulszową. Czasem nie mogła nawet wstać z kanapy, bo tak ją bolały pośladki. Oczywiście jest więcej pierwszych objaw, ale to już musisz na necie sobie poczytać. Ale jeśli masz nieregularnych okres to możliwe, że nie masz sie o co martwić
Może zmieniłaś swoją dietę i dlatego Ci się tak spóźnia. Póki co, to radzę zrobić test, będziesz miała wtedy pewność czy wszystko jest ok
"To kobieta wybiera mężczyznę, który ją wybierze."
- Reklama
Planujesz urlop? Znajdź wakacje z lotem i hotelem
Wpisz, dokąd i kiedy chcesz jechać, a wyszukiwarka porówna gotowe pakiety z przelotem i noclegiem.
Nie masz jeszcze planu? Zostaw „Dowolny kierunek” i sprawdź, gdzie w wybranym terminie jest najtaniej.