Kraków szukam firmy do przeprowadzki

Nie wiesz jak urządzić mieszkanie? Jak uporać się z remontem? Jakie kwiaty kupić do ogrodu? Czyli tematy związane z naszym domowym zaciszem.
ODPOWIEDZ
Odelie
Miła Kobietka

Kraków szukam firmy do przeprowadzki

Post autor: Odelie »

Jak w temacie. Czy ktoś moze jest z Krakowa?

Czy polecicie ekipę do przeprowadzki? I czy macie jakieś porady od siebie dotyczące łatwej przeprowadzki?
Allie
Fajna Kobietka

Re: Kraków szukam firmy do przeprowadzki

Post autor: Allie »

Najlepiej jest skorzystać z pomocy firmy. Nosili, ubezpieczycieli, zabezpieczyli rzeczy, wszystko poszło ekspresowo. W 2 dni wszystko miałam w nowym miejscu. A tak sama musiałabym znaleźć ludzi, auto, załatwić formalności. Nie miałam tego i uważam, że to była dobrze wydana kasa

W Krakowie polecam kontakt z nimi: https://tran-rem.pl/przeprowadzki/ Będa mieli ze sobą kartony i pomogą Ci się przeprowadzić.
moderni
Jestem tu nowa :)

Post autor: moderni »

Warto odezwać się do firmy Japa&Co. Chłopaki bardzo szybko ze wszystkim sobie poradzą i to od początku do końca przeprowadzki, także kompletnie niczym nie trzeba się przejmować. Jest to bardzo wygodne rozwiązanie.
moderni
Jestem tu nowa :)

Post autor: moderni »

A muszę jeszcze powiedzieć, że Japa&Co ma na swojej stronie przydatny poradnik, gdzie znajdzie się sporo przydatnych informacji, odnośnie tego jak w ogóle się zabrać do całej przeprowadzki i co zrobić, żeby to wszystko przeżyć ;)
Awatar użytkownika
freya
Miła Kobietka

Post autor: freya »

Jeśli szukacie firmy do przeprowadzki, możecie skontaktować się z Przeprowadzki Warszawskie. Pod numerem (+48) 509 191 217 można uzyskać informacje i poprosić o bezpłatną wycenę, dzięki czemu wiadomo wcześniej, z jakim wydatkiem trzeba się liczyć.
TynkaSch
Miła Kobietka

Post autor: TynkaSch »

Jakiej folii stretch używacie do zabezpieczania rzeczy przy przeprowadzce albo remoncie? Przeglądałam ostatnio folię stretch w Kraften https://kraften.pl/folia-stretch-26 i mają tam różne materiały do pakowania, więc można dobrać też inne rzeczy przy okazji. Zastanawiam się tylko, czy lepiej brać zwykłą folię ręczną, czy mocniejszą do większych rzeczy.
Reklama

Planujesz urlop? Znajdź wakacje z lotem i hotelem

Wpisz, dokąd i kiedy chcesz jechać, a wyszukiwarka porówna gotowe pakiety z przelotem i noclegiem. Nie masz jeszcze planu? Zostaw „Dowolny kierunek” i sprawdź, gdzie w wybranym terminie jest najtaniej.
ODPOWIEDZ