Moim hobby jest muzyka! A mianowicie nagrywam kawałeczki.
Chciałam wam pokazać czym się zajmuję i zapraszam do słuchania.
Piosenka pt. ,, W sidłach S '' jest piosenką nagraną wczoraj i opowiada o moich przejściach i uczuciach podczas walki z Schizofrenią.
Zapraszam!
Nie jest gatunek muzyczny, który lubię ale hm... dosyć ciekawy kawałek. Przesłuchałam inną Twoją twórczość. Jeżeli lubisz to co robisz, to idź w tym kierunku.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Teksty masz ciekawe i na pewno warte uwagi. Jeśli jest to to co lubisz robić, czerpiesz z tego radość to mogę Ci tylko pozazdrościć.
Powodzenia w pisaniu dalszych tekstów
Ja zdecydowanie jeśli chodzi o hobby to uwielbiam gotowanie. Osobiście uważam, że świetnie gotuje, brałam udział w wielu konkursach i mam nagrody an swoim koncie. Chyba jestem stworzona do gotowania
Jeśli któraś też ma podobne odczucia to chciałabym się dowiedzieć czy również bierzecie udziały w różnych konkursach ? Jeśli tak to jakich? Ja znalazłam ostatnio fajny konkurs na sprinet.pl kulinarny właśnie, polega on na podawaniu propozycji potrwa do menu restauracji. Mi się podoba fajnie wiedzieć, że nasze danie jest podawane innym w restauracji
Zaś moim od jakichś 10 lat taniec. Przez większość z nich tańczyłam dla siebie i tak, jak większość osób - przy muzyce podczas spotkań ze znajomymi. Od roku chodzę do SPAM i zastanawiam się już nad zmianą szkoły.
Ostatnio zmieniony wt lip 29, 2014 8:39 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:SPAM
Wpisz, dokąd i kiedy chcesz jechać, a wyszukiwarka porówna gotowe pakiety z przelotem i noclegiem.
Nie masz jeszcze planu? Zostaw „Dowolny kierunek” i sprawdź, gdzie w wybranym terminie jest najtaniej.