moje piersi
moje piersi
Witam was drogie panie nie wiem jak mam zacząć ten temat bo do tej pory myślałam że mnie on nie dotyczy ( jeszcze) Mam 34 lata niedawno podczas brania prysznica dostrzegłam że moja lewa pierś jest większa mniej więcej o pół centymetra do centymetra i o wiele cięższa niż prawa myślałam ze to wina tego iż mam dostać miesiączkę ale to się nie zmieniło nawet po skończonym okresie w dodatku dzisiaj wyczulam że ta pierś jest o wiele bardziej ciepła jest to wyczuwalne rekom .Boję się iść z tym do lekarza i sama nie wiem co mam myśleć proszę o jakom kolwiek rade poza tymi objawami innych zmian nie ma.pozdrawiam
-
Lilianka 15
- Miła Kobietka
Re: moje piersi
Niczego odkrywczego nie napiszę,ale idż jak najpredzej do lekarzą to że się boisz nie załatwia problemu on nadal jest a Ty tkwisz w niepewności po co sie katować przypuszczeniami trzeba działać jak najszybcież .Trzymam kciuki.
Popieram! To jest forum a nie przychodnia... Możemy pomóc emocjonalnie ale fizycznie nie poczujeszsię lepiej...
kurde masz 34 lata, a piszesz o takim problemie jakbyś była nastolatka, jako dorosła kobieta chyba wiesz, że z takimi sprawami trzeba niezwłocznie iść do lekarza...bo w razie czegoś poważnego (oczywiścnie nie życzę) im wcześniej się wykryje tym lepiej
zgadzam się z bettti
trzeba iść do lekarza; jeżeli coś jest nie tak, lepiej wykryć to wcześniej!
trzeba iść do lekarza; jeżeli coś jest nie tak, lepiej wykryć to wcześniej!
Wiesz co, skorzystaj z możliwości jakie dają tabletki na powiększenie biustu SPAM, jeżeli posiadasz problem z ich wielkością. Natomiast jeżeli obawiasz się choroby, to koniecznie idź do lekarza. Przecież kobieto nie możesz czekać na cokolwiek i oczekiwać, iż ktoś za Ciebie coś postanowi 
Ostatnio zmieniony sob wrz 21, 2013 1:40 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
Kobieta ma problem z piersiami a ktoś tutaj wyskakuje z tabletkami na powiększenie biustu... takie wypowiedzi powinny być usuwane!!!
Pozdrawiam, Adam Mokrysz - http://pl.linkedin.com/in/amokrysz
Nie ma co czekać. Moja przyjaciółka miała ostatnio podobnie. Nagle pierś spuchła i zrobiła się ciepła. Nie czekając pojechała na pogotowie, gdzie od razu skierowali ją na operację. Na torbieli zrobił się stan zapalny i musieli to wyciąć. Jeśli by nie pojechała nie wiadomo jak by się to skończyło... Nigdy nie można bagatelizować takich problemów!
Idz do lekarza. My Ci tutaj nic nie poradzimy, możemy tylko porównywać że "też takie coś miałam" ale pamiętaj, każdy organizm jest inny.
lampy sufitowe
- Reklama
Planujesz urlop? Znajdź wakacje z lotem i hotelem
Wpisz, dokąd i kiedy chcesz jechać, a wyszukiwarka porówna gotowe pakiety z przelotem i noclegiem.
Nie masz jeszcze planu? Zostaw „Dowolny kierunek” i sprawdź, gdzie w wybranym terminie jest najtaniej.