Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających. Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
Mnie się ombre nie podoba. No chyba, ze ktoś ma dłuuuugie włosy i jakoś fajnie to wszytko zrobione, ale na krótkich czy półdługich, to blleeee:/// jakby mieć takie mega odrosty...
Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki...
Miałam, nie polecam. Ta część włosów, którą rozjaśnisz jest potem do ścięcia i nie ma uproś. Zresztą, wydaje mi się, że było to modne w zeszłym sezonie
Ombre jest bardzo na tak, o ile jest dobrze zrobione. Sama miałam jakiś czas temu i wyglądało to całkiem bajerancko, zwłaszcza jak sobie zakręciłam delikatnie końcówki. A co do ścinania części, która była rozjaśniana - byłam u fryzjerki na farbie i po wysuszeniu wszystko wyglądało bardzo w porządku.
my nawet nie mieliśmy siebie w planach, a
teraz budzę się i zasypiam z Twoim imieniem
na ustach
Henna, wydaje mi się że wszystko zależy od Twojego pomysłu i tego na ile jestes w stanie zmienić kolor
może być brąz z odcieniem rudego, lub jasniejszy...
Wish.. no właśnie wydaje mi się że wszystko zależy od tego jak jest to zrobione... i jakie kto ma włosy
Wpisz, dokąd i kiedy chcesz jechać, a wyszukiwarka porówna gotowe pakiety z przelotem i noclegiem.
Nie masz jeszcze planu? Zostaw „Dowolny kierunek” i sprawdź, gdzie w wybranym terminie jest najtaniej.