Pomóżcie mi Kochane :(
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Re: Pomóżcie mi Kochane :(
tak , i niema sie na nic ochoty
-
oOosylwiaoOo
Wyjechał do NiemiecAdix257 pisze:To jakoś długo go niema. Co on pojechał na koniec świata czy co?
-
oOosylwiaoOo
Powróciłam kochani
przepraszam, ale przed świętami było małe zamieszanie, te przygotowania itp. Przynajmniej to sprawiło, że się czymś zajęłam i nie musiałam myśleć o problemach.
Zbliża się kolejna moja sprawa i teraz mam trochę stresu.
Boję się, bo nie chce czuć się winna i być winną.
Nie wiem jak sobie z tym wszystkim poradzę. Czasami nawet chciałabym chociaż w ciągu jednej godziny się pośmiać, bo dawno na mojej twarzy nie gościł uśmiech.
Zbliża się kolejna moja sprawa i teraz mam trochę stresu.
Boję się, bo nie chce czuć się winna i być winną.
Nie wiem jak sobie z tym wszystkim poradzę. Czasami nawet chciałabym chociaż w ciągu jednej godziny się pośmiać, bo dawno na mojej twarzy nie gościł uśmiech.
-
oOosylwiaoOo
nie zapomniałam o WasAdix257 pisze:a bo chyba zapomniała przez te problemy o was i o mnie
Po prostu nie zawsze mam dostęp do komputera, bo ostatnio mój odmówił mi posłuszeństwa. Spalił mi się dysk twardy.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
witaj sylwia ...
tez myslałam , ze zapomniałas o nas . Ciesz sie wypij szampana za to , ze wyjechal
tez myslałam , ze zapomniałas o nas . Ciesz sie wypij szampana za to , ze wyjechal
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
mało zagladacie tu Adrian tez gdzies myknoł 
Sylwia, zobaczysz że po tym całym stresie znowu będziesz się uśmiechać. Głowa do góry, co będzie to będzie, ważne żeby się nie dać zjeść tym problemom. Trzymamy kciuki żeby sprawa wyszła na Twoją korzyść. 
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
nowy dzien lepszy dzien
Jeśli będziesz sobie to wmawiać to się będziesz tak czuć.oOosylwiaoOo pisze:Boję się, bo nie chce czuć się winna i być winną.
Jeszcze się uśmiechniesz już moja w tym głowaoOosylwiaoOo pisze:Czasami nawet chciałabym chociaż w ciągu jednej godziny się pośmiać, bo dawno na mojej twarzy nie gościł uśmiec
Poradzisz sobie bo jesteś bardzo mądrą i silną dziewczyną. Jak sobie wcześniej dałaś radę to i teraz sobie dasz radę. Wieżę w Ciebie i trzymam kciukioOosylwiaoOo pisze:Nie wiem jak sobie z tym wszystkim poradzę.
Adrian

-
elzbieta45
- Kobietka Expert
trzymamy za was kciuki Adrian
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
witajcie 
Dobry dzień kochani. 
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
witajcie ....
Sylwia cos nas opusciła , nie zaglada tu .

Sylwia cos nas opusciła , nie zaglada tu .
Długo już jej nie ma.
Mówiła coś że ma dysk twardy spalony i ma ograniczony dostęp do internetu
Adrian

-
elzbieta45
- Kobietka Expert
no to jest usprawiedliwiona ....
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
witaj sylwia
Sylwia, wróciłaś? Ty lepiej opowiadaj co u Ciebie.
U nas raz na wozie raz pod wozem.
U nas raz na wozie raz pod wozem.
-
oOosylwiaoOo
U mnie bez zmian. Jutro mam tą sprawę. Boje się, ale mam nadzieję, że wszystko dobrze się ułoży i wreszcie odsapnę od tego wszystkiego.
Będziemy trzymać kciuki żeby wyszło dobrze. Pewnie nerwów troszkę się najesz ale jutro będzie po wszystkim. Odzyskałaś komputer? Adrian tutaj tęskni i tęskni i doczekać się na Ciebie nie może. My z resztą też tęskniłyśmy. 
-
oOosylwiaoOo
Sama sobie kupiłam dysk i go wymieniłam:) Tylko czekałam na wypłatę. Tamtego nie udało mi się odratować. raz już go naprawiłam, ale kolejnej takiej akcji nie przeżył 
Dziękuje kochana za wsparcie
Ja też za Wami tęskniłam
Dziękuje kochana za wsparcie
Ja też za Wami tęskniłam
No problem.
Cieszę się, że wróciłaś.
Ach te palące się dyski... Sama jakiś czas temu "pozbyłam się" dysku. Wszystkie ważne rzeczy poszły z dymem. Łącznie z muzyką.
Ach te palące się dyski... Sama jakiś czas temu "pozbyłam się" dysku. Wszystkie ważne rzeczy poszły z dymem. Łącznie z muzyką.