A jak tam u Ciebie Kochana ?
Pomóżcie mi Kochane :(
Re: Pomóżcie mi Kochane :(
A jakoś tak humorzasto. Raz jest ok, raz jestem wściekła na wszystko.
Przynajmniej udało nam się z połówkiem załatwić sprawę z czynszem. To chyba jedyny dzisiaj plus całego dnia. Na nieszczęście spotkałam kogoś, kogo nie chciałam spotkać.
Przynajmniej udało nam się z połówkiem załatwić sprawę z czynszem. To chyba jedyny dzisiaj plus całego dnia. Na nieszczęście spotkałam kogoś, kogo nie chciałam spotkać.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
oOosylwiaoOo
I dlatego masz gorszy humorek, tak? bo spotkałaś kogoś kogo nie chciałaś...
głowa do góry 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
witajcie ..
trzymamy kciuki
trzymamy kciuki
Sylwia daj znać jak poszło.
Miałam, już przeszło. Nie wolno myśleć o "pierdołach" trzeba skupić się na tym co jest.oOosylwiaoOo pisze:I dlatego masz gorszy humorek, tak? bo spotkałaś kogoś kogo nie chciałaś...![]()
głowa do góry
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
isc do przodu
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
witaj sylwia ..
Co tam u ciebie słychac ?
Co tam u ciebie słychac ?
Sylwii już długo, długo z nami nie ma... Komputer naprawiony... Mam nadzieję, że wszystko u niej w porządku, że po prostu nie ma czasu...
Tataa..., czy Sylwia odzywała się do Ciebie przez ten czas?
Tataa..., czy Sylwia odzywała się do Ciebie przez ten czas?
Oby było wszystko dobrze 
Odezwie się na pewo, jak znajdzie chwile
Odezwie się na pewo, jak znajdzie chwile
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Cześć córki tak Sylwia się odzywa co jakiś czas, sprawę w sądzie wygrała i jeszcze walczy z lekarzami i z ręką.
Adrian

-
elzbieta45
- Kobietka Expert
witajcie ..
gratulacje dla sylwi długo jej tunie było
gratulacje dla sylwi długo jej tunie było
O to super, że tak się sprawa zakończyła. Oby jeszcze z resztą się dobrze ułożyło...
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Witajcie dziewczyny i córeczko
Z resztą spraw to już niestety nic mi nie wiadomo, bo Sylwia nie odzywa się zbyt często. Za miesiąc może będę coś wiedział Jak się odezwie
Z resztą spraw to już niestety nic mi nie wiadomo, bo Sylwia nie odzywa się zbyt często. Za miesiąc może będę coś wiedział Jak się odezwie
Adrian

-
dzo
dawno mnie tu nie było ale czy dobrze rozumiem, że oOosylwiaoOo to Twoja córka ????
czy o co tu chodzi
czy o co tu chodzi
Mam młodszego od siebie tatę...
Miejmy nadzieję, że Sylwia wróci do nas.
Miejmy nadzieję, że Sylwia wróci do nas.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tak mamy taka nadzieje , ze wroci do nas tu na forum
-
oOosylwiaoOo
Kochani powróciłam do Was
Wiem, że mnie długo nie było i przepraszam za to. U mnie już praktycznie wszystko powróciło do normy. Sprawę wygrałam, ale mimo wszystko sąsiadka daje mi znać o sobie... ten koszmar raczej nigdy się nie skończy, a nie chce mi się na co dzień wzywać policji. Postanowiłam nie reagować i widzę, że to jest skuteczniejsze 
Martwię się teraz o pracę, bo kończy mi się staż, a u mnie w województwie wprowadzili teraz staże dla samotnie wychowujących matek... eh...
Jeżeli chodzi o sprawy zdrowotne, to jest bez żadnych zmian. Ręka coraz bardziej granatowa się robi... A większość lekarzy mówi mi, że jest wszystko ok... tylko nadal jej nie podnoszę i nie mam czucia. Eh......... Prędzej będę leczyć się na coś innego
heh zanim dadzą mi diagnozę 
A jak tam u Was? Jak zdrówko?
Widzę, że Adrian zrobił postępy, bo ma córki, a kto jest żoną ?
Martwię się teraz o pracę, bo kończy mi się staż, a u mnie w województwie wprowadzili teraz staże dla samotnie wychowujących matek... eh...
Jeżeli chodzi o sprawy zdrowotne, to jest bez żadnych zmian. Ręka coraz bardziej granatowa się robi... A większość lekarzy mówi mi, że jest wszystko ok... tylko nadal jej nie podnoszę i nie mam czucia. Eh......... Prędzej będę leczyć się na coś innego
A jak tam u Was? Jak zdrówko?
Widzę, że Adrian zrobił postępy, bo ma córki, a kto jest żoną ?
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
witaj Sylwia ..
Tak długo cie tu nie było i tęskno nam za toba było .
super , ze poczesci się poukładało . No ty jesteś żona , niewidac jak corki cie swataja
Tak długo cie tu nie było i tęskno nam za toba było .
super , ze poczesci się poukładało . No ty jesteś żona , niewidac jak corki cie swataja
-
oOosylwiaoOo
Heh
nie przypominam sobie, żebym była mężatką
Owszem byłam na weselu, ale nie złapałam bukietu:D
O o... Cieszę się, że wróciłaś.
W reszcie jakiś odzew. 
Mam nadzieję, że z pracą też wszystko się ułoży. Trzymam za to kciuki.
Co do zdrowia to... Nie rozumiem tych "lekarzy"... Próbowałaś wizyt w innym mieście? Nie mogą tak odsyłać pacjentów, bo coś się z tą ręką przecież dzieje... Cholera jasna. :/
U mnie w porządku. Są wzloty i upadki jak to w życiu bywa. Po staremu...
Oj Adrian zrobił postępy tylko Bóg jeden wie z kim nas ma?! Ważne że kandydatką na żonę jesteś Ty.
Mam nadzieję, że z pracą też wszystko się ułoży. Trzymam za to kciuki.
Co do zdrowia to... Nie rozumiem tych "lekarzy"... Próbowałaś wizyt w innym mieście? Nie mogą tak odsyłać pacjentów, bo coś się z tą ręką przecież dzieje... Cholera jasna. :/
U mnie w porządku. Są wzloty i upadki jak to w życiu bywa. Po staremu...
Oj Adrian zrobił postępy tylko Bóg jeden wie z kim nas ma?! Ważne że kandydatką na żonę jesteś Ty.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tak myśmy wybrały ciebie na mamusie
-
oOosylwiaoOo
Bardzo mi miło 
Jeżeli chodzi o tych lekarzy, to byłam w dwóch miejscach gdzie leczą sportowców (Kubice itp.)
Tam niestety nie dostałam się. Mam dopiero wizytę na koniec sierpnia... Tylko to mi się bardziej pogarsza.
Teraz planuje iść prywatnie i znajomy mi załatwia dobrego lekarza, który specjalizuje się w barkach i przyjmuje w tej klinice do której miałam trafić..
Jeżeli chodzi o tych lekarzy, to byłam w dwóch miejscach gdzie leczą sportowców (Kubice itp.)
Tam niestety nie dostałam się. Mam dopiero wizytę na koniec sierpnia... Tylko to mi się bardziej pogarsza.
Teraz planuje iść prywatnie i znajomy mi załatwia dobrego lekarza, który specjalizuje się w barkach i przyjmuje w tej klinice do której miałam trafić..