Pomóżcie mi Kochane :(
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Re: Pomóżcie mi Kochane :(
Tak kazda osoba zasluguje na szczescie . i byc szczesliwym 
-
oOosylwiaoOo
Oczywiście, że tak
Wiesz czego się tylko obawiam? Żeby nie popełnić błędu, którego mogę żałować do końca życia.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tego do konca nigdy nie bedziesz pewna , i zawsze nad tym bedziesz sie zastanawiac. A czy sobie odpowiesz tez zapewne nie bo to trudne pytanie
-
oOosylwiaoOo
Bardzo trudne pytanie. Ja jedynie marze o szczęściu... i spokoju.... Nic więcej mi do życia nie potrzeba.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tak trudne pytanie
ja po latach stwierdziłam ze pewnych decyzji podjetych , załuje do dzisiaj bo gdybym podjeła te druga obcje to zapewne zycie tez inaczej by sie potoczyło . No ale to stwierdzam poponad 20 latach . ale tez nie poznałabym kochanej osoby wiec niema co gdybac
ja po latach stwierdziłam ze pewnych decyzji podjetych , załuje do dzisiaj bo gdybym podjeła te druga obcje to zapewne zycie tez inaczej by sie potoczyło . No ale to stwierdzam poponad 20 latach . ale tez nie poznałabym kochanej osoby wiec niema co gdybac
-
oOosylwiaoOo
Najważniejsze by być szczęśliwą. Jak ja żyje w szczęściu to nie myślę o przeszłości, zawszę ją zamykam. Wiadomo, że wspomnienia czasem mogą powrócić, ale to jest chwilowe, bo nigdy nie chce stracić tego co mam teraz... 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Ja tez nie patrze w przeszłosc . poprostu zyje tym co jest dzisiaj mam dwoch urwisow i kochanego faceta
-
oOosylwiaoOo
No i super:) Bardzo się cieszę:) Mam nadzieję, że kiedyś też napiszę taką wiadomość:)
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
znajdziesz swoje szczescie i tez bedziesz szczesliwa . tego ci zycze
-
oOosylwiaoOo
Dziękuje Kochana
Teraz czas wszystko pokaże
Muszę jakoś pozbyć się tych wyrzutów, bo normalnie nie mogę funkcjonować. Może to przez to, że jestem zasypywana wiadomościami typu, że nie mogę żyć bez Ciebie. Tylko z Tobą wiąże przyszłość itd.
Teraz czas wszystko pokaże
Muszę jakoś pozbyć się tych wyrzutów, bo normalnie nie mogę funkcjonować. Może to przez to, że jestem zasypywana wiadomościami typu, że nie mogę żyć bez Ciebie. Tylko z Tobą wiąże przyszłość itd.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
zapewne tak jest gdy sie ma takie wiadomosci , byłoby inaczej gdyby tel milczał . to łatwiej by sie uporało z tym
Sylwiu taka kochana dziewczyna jak ty o bardzo dobrym serduszku i zapewne bardzo ładna, znajdzie sobie kogoś wartościowego zanim się obejrzy za siebie
Adrian

-
elzbieta45
- Kobietka Expert
znajdzie , znajdzie przyjdzie czas i pora to ten mezczyzna sie zjawi
-
oOosylwiaoOo
Szczerze?Adix257 pisze:Sylwiu taka kochana dziewczyna jak ty o bardzo dobrym serduszku i zapewne bardzo ładna, znajdzie sobie kogoś wartościowego zanim się obejrzy za siebie
Obecnie nigdzie mi się nie spieszy
-
oOosylwiaoOo
Coś Ty, ja zawsze mam pecha w szukaniu. Myślałam, że ten będzie jedyny... i tak było na samym początku. Ale teraz eh... sama nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć.
-
G****
Sylwuś a może dajcie sobie narazie czas, zróbcie sobie przerwę i wtedy zobaczycie czy naprawdę Wam na sobie zależy i nie przejmuj się kochana
tego kwiatu to pół świata 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
znajdziesz kochaniutka tego swego rycerza . To znaczy ze to nie ten . Zawsze jak sie z kims wiazemy to myslimy ze to ten jesdyny
-
oOosylwiaoOo
Właśnie mówiłam mu, że potrzebuje czasuzanna456 pisze:Sylwuś a może dajcie sobie narazie czas, zróbcie sobie przerwę i wtedy zobaczycie czy naprawdę Wam na sobie zależy i nie przejmuj się kochanatego kwiatu to pół świata
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
ciezko jest tak kiedy jest sie tak nekanym , ale musisz dac rade
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Tu Adrian bym była za po przeciez niemozna byc bez tel to jest kontakt ze swiatem
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Jak tam kochana dzisiaj samopoczucie .