Przy kawie ...

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Armigor
Gadatliwa Kobietka

Re: Przy kawie ...

Post autor: Armigor »

Humorki,ymmmm
Nic juz na to nie poradzimy
I nieliczyła bym że to że to ich wina ma dla nich znaczenie,
elzbieta45
Kobietka Expert

Post autor: elzbieta45 »

ja juz biszkopt mam w piekarniku i piecz sie , potym wstawie zapiekanke to juz syn ze szkoły wroci .
Awatar użytkownika
slodziusiaSdz
Extra Kobietka

Post autor: slodziusiaSdz »

Wlasnie senk w tym ze to bedzie juz drugi tydzien i do tego jeszcze 3 wiec wychodzi ze miesiac bez auta ja tez nie mam prawka ale na taka pogode musze chodzic do pracy i to prawie 5 kilometrow wiec wesolo nie jest :( gdyby nie to ze musze tak daleko do pracy chodzic to auto moglaby sobie stac.A nie mozna bylo odebrac dowodu bo sie okazalo,ze zaprzeproszeniem ci idioci zle wpisali do dowodu rejestracyjnego numer vin.matko za co oni im placa to ja nie wiem.
Bez wzgledu na to ile razy sie zalamie i upadne zawsze jest jakas czastka mnie,ktora mowi mi,ze to nie koniec,ze trzeba wstac i poprostu pojsc dalej.
elzbieta45
Kobietka Expert

to tak w taka pogode to jest nieprzyjemnie chodzic . Wiem bo tez dojezdzałam w takie pogody rowerkiem do pracy az 7 km w jedna strone
Armigor
Gadatliwa Kobietka

Dzisiaj też widzę ruchu tu nie ma ,ja już mam posprzątane ,obiad ugotowany i czekam na powrót męża do domu ,na wieczór jestem umówiona na wypad z mężem we dwoje.
Więc moje Smerfiki zostaną pierwszy raz z opiekunką,ale będą już spali, a opiekunkę znają.
Denerwuje się bo nigdy ich z nikim nie zostawiam chyba że z moją mamą albo jedna koleżanką ale ta kobieta się sama odrazu zaoferowała że mi ich popilnuje bo lubi z nimi spędzać czas. Mimo to zjada mnie stres.
elzbieta45
Kobietka Expert

no to super to miło spedzicie wieczorek
Armigor
Gadatliwa Kobietka

Mam nadzieję,o ile jak zwykle nie zacznę panikowac ,ze dzieci same w domu,ale musze troszeczkę sobie odpuścić z tą nad opiekuńczością.
elzbieta45
Kobietka Expert

Tak bo zrobisz z nich mamisynkow
Armigor
Gadatliwa Kobietka

Hhihihihihii
Nie dadzą się
elzbieta45
Kobietka Expert

bedziesz chuchac dmuchac to wiesz wtedy gdy dorosna sie okaze , ze tylko mama.
Wiesz jak poszłam 4 lata temu do pracy i musialam ich samych zostawic to były najgorsze dni w moim zyciu
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

Armigor nie stresuj się kochana, wszystko będzie ok, poradzą sobie. ;) Też bym chciała gdzieś wyjść we dwoje na jakiś fajny wieczór tylko sam na sam. Dawno nie byliśmy nigdzie sami bo w co drugi weekend znajomi się pchają drzwiami i oknami. A jaka męka się ich pozbyć, bo później wielka obraza...

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
elzbieta45
Kobietka Expert

tak to prawda
Armigor
Gadatliwa Kobietka

Maluchy napewno sobie poradzą bo powinny juz spać. Święta prawda Blackfox a jak jeszcze przyjdą i nie wiedzą kiedy wyjść czasami jestem już zmęczona takimi odwiedzinami ale nauczyłam się już mówić Sory ale muszę wyjść bo jestem umówiona,albo maluchy śpią i najchètniej poszła bym w ich ślady. Kiedys było mi głupio ale teraz się nie szczpię nauczyłam się w ciąży z małym bo schodzili mi się o 20 i siedzieli do 1 ,2 a ja zmęczona sama w domu bo maz w pracy rano wstawalam z synkiem a potem wszystko mnie bolało a wieczorem znowu pełna chata myślałam ze zwarjuje wysoka ciąża i niemowlaczek w domu a tu dzień w dzień goście. I powiedziałam dosyć ja muszę odpocząć. Teraz też przychodzą ale nie codziennie. Mąż stwierdził że potrzebujemy trochę czasu tylko dla siebie,a że w piątki to różnie bywa zaplanował czwartki.
elzbieta45
Kobietka Expert

Wam tez sie cos nalezy dla was dwojga
Awatar użytkownika
slodziusiaSdz
Extra Kobietka

oo widze,ze prawie wszyscy sa :) ja tylko na chwile,powiefziec milego wieczoru:) a dla armigor stosunkowo udanego.a o dzieci sie nie martw w tez cos od xycia musicie brac,a nie tylko praca,dom,dzieci i to wszystko.milo tak spefzic czas tylko z polowkiem we dwoje :)
Bez wzgledu na to ile razy sie zalamie i upadne zawsze jest jakas czastka mnie,ktora mowi mi,ze to nie koniec,ze trzeba wstac i poprostu pojsc dalej.
elzbieta45
Kobietka Expert

On i Ty tez potrzebujecie czasu dla siebie tylko Armigor . A o dzieci nie martw sie nic sie nie stane beda całe i zdrowe
Awatar użytkownika
slodziusiaSdz
Extra Kobietka

a tobie jak elu mija wieczor?
elzbieta45
Kobietka Expert

a ja siedze z rolka papieru i wiecie co przed kompem bo z nosa leci jak z kranu :happy
elzbieta45
Kobietka Expert

Witajcie dziewczyny ....
jak tam dzionek sie zapowiada . No u mnie pracowity w domku . Mam zaplanowane . Ale pomaludku sie da .
Awatar użytkownika
slodziusiaSdz
Extra Kobietka

Witajcie kochane i rodzynku.Widze,ze nie mam za duzo do nadrobienia.I jak Armigor udal sie wieczor??Elu lecz katar.Zycze milego dzionka :)
elzbieta45
Kobietka Expert

lecze lecze a teraz przy porannej kawie sprawdzam co tu slychac . A tu sa pustki DZiekuje nawzajem
456
Kobietka Expert

Cześć dziewczyny. :)
Będę wdzięczna jeśli ktoś zrobi mi kawę... Mam takiego lenia, że ho ho...

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
elzbieta45
Kobietka Expert

Zebys była blizej to zaprosiłabym cie na kawe .
456
Kobietka Expert

Z miłą chęcią bym przyszła a już na pewno wprosiłabym się na kopytka. :happy myślę o nich od dawna

elzbieta45
Kobietka Expert

a ja dzisiaj nie wiem co na obiad narazie z ciastem walcze
Zablokowany