Kay, no ale Ty cały czas na obrotach, jak nie w jednej, to w drugiej pracy i dłuższy urlop by Ci się przydał, ale nie wierze, żebyś nie zatęskniła za pracą.. Bo w końcu ileż można w tym domu siedzieć..
Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
No to masz szczęście
Nie dość, że w zawodzie to jeszcze zadowolony. Hehe to się nazywa chyba spełnienie zawodowe 
Kay, no ale Ty cały czas na obrotach, jak nie w jednej, to w drugiej pracy i dłuższy urlop by Ci się przydał, ale nie wierze, żebyś nie zatęskniła za pracą.. Bo w końcu ileż można w tym domu siedzieć..
HEheh z tym spełnieniem zawodowym to bym tak do końca nie przesadzał. Owszem ciekawa praca i w miare dobrze płacą ale przecież zawsze może być lepiej 
Masz racje ja bym chyba nie dał rady cały czas w domu siedzieć. Prędzej czy później poszedłbym do pracy
Masz racje ja bym chyba nie dał rady cały czas w domu siedzieć. Prędzej czy później poszedłbym do pracy
Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają,
a daje tym, co go nie mają.
No właśnie jakiś czas ok, zgadzam się, ale nie ma w tym domu co robić, żeby tak siedzieć. cały dzień w łóżku też jest męczący, no bo ile znów można się wylegiwać i spać.. Co innego jeszcze latem, jak dni są długie, można wymyślić jakieś zajęcie, ale tak jak teraz to ześwirować można, mówię Wam
Cześć laski i hej płci brzydka 
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Hej
i nie taka brzydka 
Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają,
-
paula
jak ja bym się chętnie zamieniła z którąś z was i poleżała sobie w łóżeczku, z kubkiem gorącej herbatki... 
Dobry wieczór, dobry wieczór
Grudzień ..... jeszcze nie tak dawno [ rano
] byłam wściekła i nastawiona na nie na ten miesiąc, na Święta na wszystko .....
Potem mi przeszło.
Jutro może sobie zacznę dekorować mieszkanko, żeby poczuć ten klimat ....
Grudzień ..... jeszcze nie tak dawno [ rano
Potem mi przeszło.
Jutro może sobie zacznę dekorować mieszkanko, żeby poczuć ten klimat ....
Cześć Gonia :* Paula:* Adidasowa:*
Gonia nie mów, że już zaczynasz
przecież jeszcze tyle czasu do świąt 
Chociaż powiem Ci, że my ostatnio byliśmy wypatrzeć choinkę i znalazła się tylko, że nie w naszym lesie.. No i trzeba będzie coś wymyślić
I bombki też kupiliśmy, tylko, że ja tych świąt i wszystkich zresztą to tak nie cierpię.. Wolałabym wyjechać gdzieś gdzie ich nie obchodzą...
Paula, tak tylko Ci się wydaje.. Mówię Ci
Gonia nie mów, że już zaczynasz
Chociaż powiem Ci, że my ostatnio byliśmy wypatrzeć choinkę i znalazła się tylko, że nie w naszym lesie.. No i trzeba będzie coś wymyślić
I bombki też kupiliśmy, tylko, że ja tych świąt i wszystkich zresztą to tak nie cierpię.. Wolałabym wyjechać gdzieś gdzie ich nie obchodzą...
Paula, tak tylko Ci się wydaje.. Mówię Ci
Dziewczyny spotkałyście się z pędzlami do makijażu z naturalnego włosia z Sephory na allegro?
Hej Adaś:*
Ja nie, bo nigdy jakoś szczególnie nie szukałam
Ja nie, bo nigdy jakoś szczególnie nie szukałam
hej Wam
MAdi, oj masz rację, ja nie mogę za dużo być bez pracy bo mnie trafia
muszę czuć że cos się dzieje 
Paula... na kilka dni ok, ale na dłużej już nie....
Gonia... w sumie.. to już 3 tygodnie..
ja się jednak cieszę, że z moim X nie obchodzimy a w tym roku mamy luz....
Adi, nie... ale na allegro masz masę tego i to lepsze i gorsze..
MAdi, oj masz rację, ja nie mogę za dużo być bez pracy bo mnie trafia
Paula... na kilka dni ok, ale na dłużej już nie....
Gonia... w sumie.. to już 3 tygodnie..
ja się jednak cieszę, że z moim X nie obchodzimy a w tym roku mamy luz....
Adi, nie... ale na allegro masz masę tego i to lepsze i gorsze..
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Kay w ogólw świąt nie obchodzicie?? Nie spożywacie wigilijnej kolacji itp.??
-
G****
Hej
Adi ja też nie bo ja to stosuje makijaż tylko na większe imprezy
Dziewczyny musicie mi coś jutro doradzić bo dziś jestem na tel i nie mam Wam jak pokazać.
Madi a co z meblami to Ci powiem jutro dokładnie bo teraz już uciekam
Trzymajcie sie
dobrej nocki 
Adi ja też nie bo ja to stosuje makijaż tylko na większe imprezy
Dziewczyny musicie mi coś jutro doradzić bo dziś jestem na tel i nie mam Wam jak pokazać.
Madi a co z meblami to Ci powiem jutro dokładnie bo teraz już uciekam
Trzymajcie sie
Hej Zanna :* Szkoda że już uciekasz
W takim razie do jutra i też się wyśpij :*
W takim razie do jutra i też się wyśpij :*
Przeklęty kraj, kraj w którym bogaci się jeszcze bardziej bogacą a biedni biednieją i próbóją związać koniec z końcem. Wszystko zamykać, likwidować i sprzedać za grosze. Bezgobocie wszędzie jak w górach tak i na pomorzu. Ten ich zielony budapeszt.
Ja też bym nie miał tej pracy co mam też bym szukał zatrudnienia u wyzyskujących prywaciaży za 5 zł gdyby moja szkoła nie podpisała kontraktu na zatrudnienie.
Ja też bym nie miał tej pracy co mam też bym szukał zatrudnienia u wyzyskujących prywaciaży za 5 zł gdyby moja szkoła nie podpisała kontraktu na zatrudnienie.
Ostatnio zmieniony pn gru 02, 2013 10:25 pm przez Adix257, łącznie zmieniany 4 razy.
Adrian

MAdi... o ile nie jedziemy do X do rodziny to nie 
u mnie się nigdy nie obchodziło.. X też nie...
więc nie ma po co.. prezent
ok kolejna okazja do prezentu i tyle 
ale taka sama jak kazda inna
Adix co się stało ?? tylko nie mów że Cię zwolnili...
u mnie się nigdy nie obchodziło.. X też nie...
więc nie ma po co.. prezent
ale taka sama jak kazda inna
Adix co się stało ?? tylko nie mów że Cię zwolnili...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Jeszcze nie zwolnili ale w całej kompani mają zwolnić 1000 osób od następnego roku, ale na pierwszy odstrzał pójdą emeryci
Adrian

Aha, a w ogóle to jesteście katolikami?? Tak pytam tylko z ciekawości, nie chcę Cię urazić czy coś.. Ja sama jestem chyba wierząca, ale świąt bym nie obchodziła..
To choinki też nie macie??
No i co robicie tak w Wigilię??
Adix nic nie poradzisz chyba, że zgłosisz kandydaturę na prezydenta i my będziemy na Ciebie głosować i wprowadzisz jakieś zmiany
Czyli teoretycznie nie masz się czym martwić.
To choinki też nie macie??
No i co robicie tak w Wigilię??
Adix nic nie poradzisz chyba, że zgłosisz kandydaturę na prezydenta i my będziemy na Ciebie głosować i wprowadzisz jakieś zmiany
Czyli teoretycznie nie masz się czym martwić.
Hej Madi, jak się czujesz? co słychać? jak Twoje badania?
A to szkoda, widziałam u jednej mojej znajomej, ale jakoś głupio mi zapytać...
A to szkoda, widziałam u jednej mojej znajomej, ale jakoś głupio mi zapytać...
Hej Adidasku :*
No coś mnie głowa zaczyna boleć. Badania ciągle złe, bo ciągle wysokie prl mam, ale to zaczęłam leczenie, a na dalsze muszę czekać bo co z tego że prywatnie do neurologa pójdę jak i tak mi skierowania nie wypisze.. beznadzieja..
Wiesz co walnięta jesteś, to nie jakiś gadżet erotyczny żebyś się wstydziła zapytać
a jak A.??
No coś mnie głowa zaczyna boleć. Badania ciągle złe, bo ciągle wysokie prl mam, ale to zaczęłam leczenie, a na dalsze muszę czekać bo co z tego że prywatnie do neurologa pójdę jak i tak mi skierowania nie wypisze.. beznadzieja..
Wiesz co walnięta jesteś, to nie jakiś gadżet erotyczny żebyś się wstydziła zapytać
a jak A.??
Ja cały czas trzymam kciuki żeby CI się prl obniżyło i czekam na wieścii o ciąży kochana :*
Po prostu ona strasznie dziana jest, głupio mi, patrzę na prostownicę, którą u niej używałam Babyliss - była świetna, po prostu w ogóle nie czuć spalenizny, masakra! Cudowna - ale 300 zł na allegro
ale no idealna jest, a też głupio mi trochę kupować, bo A. mi kupił nie tak dawno prostownicę za 270 zł no i mógłby się czuć urażony, prawda?
A. póki co dobrze, ale nie chwalmy dnia przed zachodem słońca, ja cierpliwie czekam, mam nadzieję, że wreszcie coś do niego dotarło.
Po prostu ona strasznie dziana jest, głupio mi, patrzę na prostownicę, którą u niej używałam Babyliss - była świetna, po prostu w ogóle nie czuć spalenizny, masakra! Cudowna - ale 300 zł na allegro
A. póki co dobrze, ale nie chwalmy dnia przed zachodem słońca, ja cierpliwie czekam, mam nadzieję, że wreszcie coś do niego dotarło.
Babyliss to świetna firma, mają boskie produkty, ale ja bym takiej kasy nie dała, no chyba, że byłabym kasiasta i nie musiałabym się liczyć z tym ile mogę na co wydać.. No i jak mówisz dostałaś od A., więc masz i drugie to rzeczywiście mógłby się obrazić. Wstrzymaj się na razie, jak tą przyniszczysz to sobie wtedy kup, bo teraz to szkoda, a może będą lepsze później jeszcze bo cały czas coś nowego wprowadzają 
Niby tak, ale na pewno mniej włosy niszczy:) ale faktycznie, nie chcę żeby sobie pomyślał, że prostownica od niego mi się nie podoba, podoba, ale no ciągnie ta babyliss :/
Konkretnie taką ma moja znajoma:
http://allegro.pl/babyliss-pro-prostown ... 37326.html
Chciałabym mieć tyle kasy na zbyciu co ona
ona za mieszkanie płąci 2 tys i mieszka sama 
a ja zaraz biorę się znów za ćwiczenia
Konkretnie taką ma moja znajoma:
http://allegro.pl/babyliss-pro-prostown ... 37326.html
Chciałabym mieć tyle kasy na zbyciu co ona
a ja zaraz biorę się znów za ćwiczenia
-
a_gatka
Dobry wieczór słoneczka moje kochane! Jak się macie? W końcu zamknęłam miesiąc! Zamierzam nic nie robić. Legnę w ramach tego nic-nie-robienia z książką i tak po prostu sobie będziemy z kotem... Cudowna perspektywa prawda? 
agatka witaj:) faktycznie ciekawie
ja zamierzam wziąć się za ćwiczenia, mam teraz niesamowite parcie na szkło z tym odchudzaniem