Przy kawie ...
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Re: Przy kawie ...
tez tak mysle , ze to pogoda . no tak cisza cisza coraz to zadziej nas tu zagladamy i ucicha to forum
Nie mogę zaglądać na forum, bo naprawdę mam mało czasu. Myślałam, że będzie do nadrobienia z 20 postów a tu nic... Co jest?
Kochane umiera to forum bez was...
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
witajcie dziewczyny ....
Tak umiera bo juz coraz to mniej nas jest ....
Znikaja wszyscy powoli peor znikneła armigor gdzies tez ty mało blackfox a słodziusiasdz tez .
ale tak jest ze wszystkim .
miłego dzionka wam dziewczyny zycze
Tak umiera bo juz coraz to mniej nas jest ....
Znikaja wszyscy powoli peor znikneła armigor gdzies tez ty mało blackfox a słodziusiasdz tez .
ale tak jest ze wszystkim .
miłego dzionka wam dziewczyny zycze
- slodziusiaSdz
- Extra Kobietka
Witajcie kobietki
Troche tu do was nie zagladalam,ale mam teraz troche na glowie.Praca,dom,dom,praca pilnowanie terrorystki i do tego jeszce 2 wujow chlopaka bylo w szpitalu i nie mialam nawet glowy do wejscia na forum,bo caly czas bylam na gg i skypie i pod telefonem czekajac na informacjie od mamy chlopaka.I musialam troche wesprzec polowka bo jeden wujo mial rozlegly zawal i operacje,ale juz wyszedl a ten drugi to jego chrzesny i z nim jest gorzej mial drgawki i go zabrali do szpitala i nie wiem czy go lecza czy nie ale jest na morfinie i chyba sie nie skonczy to tak dobrze jak w przypadku 1 wuja.A ten chrzesny choruje na raka wiec chyba mu sie juz duzo nie zostalo bo coraz czesciej jest w szpitalu.No ale takie jest zycie ktos umiera,a ktos sie rodzi.A co u was slychac? Myslalm,ze bede miala bardzo duzo do nadrobienia postow a tu tak malo ze az niedowierzam.Cos sie dziewczynki wykrusza nam forum.Zle sie dzieje .POzdrawiam i buziaczki 
Bez wzgledu na to ile razy sie zalamie i upadne zawsze jest jakas czastka mnie,ktora mowi mi,ze to nie koniec,ze trzeba wstac i poprostu pojsc dalej.
Współczuję slodziusiaSdz... Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze mimo złych przeczuć...
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Cześć dziewczyny ja ostatnio mam mału czasu wiec na forum nawet nie zaglądałam,muszę uporządkować sprawy i spowrotem będę .
Slodziusia też widze masz nie ciekawie.
Forum żyje dopuki na nim ludzie, bo pi co pisać jak nikt nie dopisuje ?
Miłego wieczoru dziewczyny
Slodziusia też widze masz nie ciekawie.
Forum żyje dopuki na nim ludzie, bo pi co pisać jak nikt nie dopisuje ?
Miłego wieczoru dziewczyny
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Witajcie dziewczyny ...
No ja dzisiaj juz sie lepiej czuje , i zaczynam zyc .
Tak malo sie udziela na forum , sporo dziewczyn myklo . Miłej niedzieli
No ja dzisiaj juz sie lepiej czuje , i zaczynam zyc .
Tak malo sie udziela na forum , sporo dziewczyn myklo . Miłej niedzieli
Hej kochane
Wpadłam na chwilkę zobaczyć co słychać. Też powrócę gdy wszystko pozałatwiam. Życzę wam udanego dnia.
Wpadłam na chwilkę zobaczyć co słychać. Też powrócę gdy wszystko pozałatwiam. Życzę wam udanego dnia.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tak zagladamy tu na chwile
- slodziusiaSdz
- Extra Kobietka
W moim przypadku to przeczucia ,przeczuciami,ale stwierdzam fakty z tego co wiem nie jest za ciekawie,a reszta rodzenstwa tego wuja tez zmarla na raka,wiec nie ma co liczyc na zbyd dobre rozwiaznie.Armigor i Blackfox a co sie u was dzieje?Elu bardzo sie ciesze,ze juz ci lepiej 
Bez wzgledu na to ile razy sie zalamie i upadne zawsze jest jakas czastka mnie,ktora mowi mi,ze to nie koniec,ze trzeba wstac i poprostu pojsc dalej.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
dzisiaj juz moge posiedziec i jest ok
- slodziusiaSdz
- Extra Kobietka
Widze,ze troche nas dzisiaj jest,ale i tak malo postow:(
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
mało mało sie te nasze kolezanki i koledzy udzielaja 
Cześć slodziusiaSdz.
U mnie po nowemu. Szykuję się do kilku dniowego wyjazdu żeby załatwić parę spraw urzędowych i mam nadzieję, że załatwi się po myśli. Nie znoszę rozstania z połówkiem. A tak to cisza i spokój.
Jak czytam niektóre posty z innych działów to zastanawiam się czy ludzie są nienormalni czy to ze mną jest coś nie tak.
U mnie po nowemu. Szykuję się do kilku dniowego wyjazdu żeby załatwić parę spraw urzędowych i mam nadzieję, że załatwi się po myśli. Nie znoszę rozstania z połówkiem. A tak to cisza i spokój.
Jak czytam niektóre posty z innych działów to zastanawiam się czy ludzie są nienormalni czy to ze mną jest coś nie tak.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
a czemu myslisz Blackfox , że z Toba jest cos nietak ?
Zycze załatwienia wszystkich spraw pomyslnie
Zycze załatwienia wszystkich spraw pomyslnie
Dziękuję Elu, przyda się. 
Zadziwiają mnie ludzie, którzy nie mogą się pogodzić z czyimś zdaniem i bezsensownie się burzą. Każdy ma różne poglądy, myśli i przede wszystkim zasady więc nie wszystko każdy ma akceptować a niektórzy tego pojąc i zrozumieć nie potrafią. No bo "jak to tak można".
Zadziwiają mnie ludzie, którzy nie mogą się pogodzić z czyimś zdaniem i bezsensownie się burzą. Każdy ma różne poglądy, myśli i przede wszystkim zasady więc nie wszystko każdy ma akceptować a niektórzy tego pojąc i zrozumieć nie potrafią. No bo "jak to tak można".
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Tak jak ty mysle . Kazdy człowiek jest inny , kady ma inny poglad , kazdy ma inne zdanie . i kazdy tez inaczej mysli . Ale tez kazdy powinien uszanowac zdanie czyjes , czy tez czyjs poglad . Bo nikt nie jest taki sam
- slodziusiaSdz
- Extra Kobietka
Jak dla mnie to z nimi jest cos nie tak,ale moze sie nie znam na tym
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
wiesz jak to jest jak maja na uwadze tylko swoj punkt widzenia a nie zawsze jest zgodny z punktem siedzenia . i nie potrafia sie przyznac do błedow dlatego tak jest
I przyszła mi na myśl pewna piosenka
wszyscy mamy źle w głowach że żyjemy hej hej la la la la hej hej hej hej
wszyscy mamy źle w głowach że żyjemy hej hej la la la la hej hej hej hej
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
wiesz trzeba nieraz komus racje przyznac i spojzec z innej strony
- slodziusiaSdz
- Extra Kobietka
Blackfox dokladnie tak
Albo czasem przemilczeć. Szkoda tylko, że ludzie się pieklą jak coś różni się z ich życiową zasadą. Cóż. Nie dogodzisz... 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
wiesz uczucia powinny isc w parze z rozumem . ale ne tak zawsze idzie . bo mysla ze miłosc zmieni człowieka a to nieprawda . to my musimy zdac sobie sprawe czy z taka osoba chcemy spedzic zycie , a nie zastanawiac sie nad tym czy damy rade zmienic cos w nim . jesli nam przeszkadzaja wady i nie jestsmy w stanie ich zaakceptowac to nie da sie ich nigdy zaakceptowac , dwie połowki idealnie musza pasowac z samym poczatkiem wszystko musi wspołgrac wtedy z tego bedzie cos
- slodziusiaSdz
- Extra Kobietka
Dobra dziewczynki mykam bo mi cos internet szwankuje.Zycze milego wieczoru