Przy kawie ...
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Re: Przy kawie ...
miłej podrózy Blackfox .....
No wiosna za pasem , błoto owszem ja wychodzac z podworka to kajak musze miec bo tyle wody przy roztopach . Wiec wole jak jest naprzemian w dzien ciepło a w nocy przymrozek bo wtedy idzie wyjsc .
No wiosna za pasem , błoto owszem ja wychodzac z podworka to kajak musze miec bo tyle wody przy roztopach . Wiec wole jak jest naprzemian w dzien ciepło a w nocy przymrozek bo wtedy idzie wyjsc .
Dziekuje Elu jednak do milych nie nalezy...
Okazalo sie, ze podstawiaja busy zastepcze zamiast pociagu. Na Przemysl nie dostanie sie inaczej. Co to ma byc? :/ Oszukalam sie Dworca Andrzeja jak glupia, bo zadna mila pani w informacji nie raczyla wytlumaczyc gdzie jest postoj. Ale tak to jest jak sie przeoczy napis na bilecie PR. Mimo wszystko tragedia z tymi pkp i juz nie chodzi o brak bezpostednich...
Okazalo sie, ze podstawiaja busy zastepcze zamiast pociagu. Na Przemysl nie dostanie sie inaczej. Co to ma byc? :/ Oszukalam sie Dworca Andrzeja jak glupia, bo zadna mila pani w informacji nie raczyla wytlumaczyc gdzie jest postoj. Ale tak to jest jak sie przeoczy napis na bilecie PR. Mimo wszystko tragedia z tymi pkp i juz nie chodzi o brak bezpostednich...
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tak moze byci tylko w polsace
Tam maja bardziej poukladane wszystko.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
to tylko u nas w kraju tak jest we wszystkich dziedzinach zycia
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Witajcie dziewczyny ....
Miłego dnia ...
Miłego dnia ...
Czesc dziewczyny. Witaj Elu.
Co slychac?
Rowniez wam zycze milego dnia.
Co slychac?
Rowniez wam zycze milego dnia.
Cześć dziewczynki. No miłego dnia wszystkim. Tylko odwilż taka straszna, u nas tyle błota, ze możecie do mnie mówić Jozin z bazin. Istnieje poważna obawa, że wyrosną mi płetwy i skrzela. Zalewa nas to błoto, a psy wnoszą wszystko do domu. Zdechnę od pracy na szmacie i mopie
. Słońca, wiatru, wiosny bezdeszczowej potrzebuję pilnie
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
to my wszyscy chcemy słonca kikimora bo ja tez u nas na podworku pływam jeszcze troche to kajak bedzie potrzebny
Kajaki to ja akurat bardzo lubię i już się nie mogę doczekać otwarcia sezonu.
Za długo już nas ta zima męczy.
Za długo już nas ta zima męczy.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tak mnie tez meczy czekam na wiosne
Trzeba przyznac, ze w niektorych rejonach wiosna wiekszym krokiem zawitala.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
u nas błoto straszne
Elu, to juz jakis postep. Moze to w reszcie koniec sniegow?;)
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
te dni sa juz dłuzsze wiec jakas radosc jest i tez czekam na wiosne z utesknieniem
Witajcie
u mnie już wiosnę czuć śniegu już nie ma... ale coś jeszcze wspominają o mrozach :/ ja zapracowana . dziś pierwszy raz grałam w squasha ! rewelacja . Polecam
póki co ledwo żyję ale warto było. kondycyjnie dałam radę gorzej z mięśniami , jutro pewnie zakwasy mnie czekają
ja ostatnio głównie sport tylko . mam to co lubię 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Witajcie dziewczyny .....
Armigor tez zadko tu zaglada .
Peor znikła całkowicie .
Wiele z nas tez juz zadko tu zaglada
Armigor tez zadko tu zaglada .
Peor znikła całkowicie .
Wiele z nas tez juz zadko tu zaglada
Witajcie dziewczynki! Krokusy zaczęły nieśmiało wyłazić.Teraz tylko czekanie, aż zakwitną. Pięknie jest. Przyjdzie w końcu ta wiosna.
-
AnaStazJa
Oby przyszła jak najszybciej, bo tej zimy to już serdecznie dość mam
Ale za to jak dzisiaj ślicznie słoneczko świeci. Wstając jeszcze nie otworzyłam oczu, a już czułam te ciepłe promyczki na twarzy. Energii od rana mam mnóstwo i za chwilkę wybieram się z futrzakiem pobiegać, bo i on się już niecierpliwi i chce choć troszkę pooddychać wiosną.
Zapowiada mi się dzisiaj przyjemny dzień
Ale za to jak dzisiaj ślicznie słoneczko świeci. Wstając jeszcze nie otworzyłam oczu, a już czułam te ciepłe promyczki na twarzy. Energii od rana mam mnóstwo i za chwilkę wybieram się z futrzakiem pobiegać, bo i on się już niecierpliwi i chce choć troszkę pooddychać wiosną.
Zapowiada mi się dzisiaj przyjemny dzień
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
dzisiaj jest piekny dzien
CHYBA PIEKIELNY A NIE PIĘKNY DZIEŃ 
PONURO BURO I WSZĘDZIE BŁOTA PO KOLANA
PONURO BURO I WSZĘDZIE BŁOTA PO KOLANA
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
U nas juz od rana pieknie słonko swieci i az radosc sie budzi do zycia
Radosci kurcze koniec, zapowiadaja sniegi.
- slodziusiaSdz
- Extra Kobietka
Blackfox no a nie pisalam,ze przyjscie wiosny jest swietm ruchomym
Ja wlasnie wzielam sie za odnawianie szafek w kuchni,oklejam je okleina bo byly juz tak paskudne,ze nie moglam na nie patrzec,ale ciezko mi do dzisiaj poszlo bo armagedon(ciocia) do mnie przyszedl i na tabletkach jestem.A jeszcze co do wiosny to juz chyba tuz,tuz jest bo u mnie temperatury 5 na plusie,w nocy spada do 2,3 na plusie takze tragedii nie ma.Moze w koncu raczy zawitac.
Bez wzgledu na to ile razy sie zalamie i upadne zawsze jest jakas czastka mnie,ktora mowi mi,ze to nie koniec,ze trzeba wstac i poprostu pojsc dalej.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
witajcie dziewczyny ....