Przy kawie ...

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

Re: Przy kawie ...

Post autor: Aniaaaaa »

Tak lubię swoją pracę ale wiesz jak to jest się człowiek na weekendzie rozleniwi tak koniec jeszcze bez męża do czwartku jestem :( Tak już całkiem koniec leń mi się włączył na całego
Awatar użytkownika
Catherine
Extra Kobietka

Post autor: Catherine »

rozumiem ,ja też lubię spędzać czas tylko ze swoim chłopakiem :) nikogo więcej mi nie trzeba :)
„Prawdziwa miłość oznacza,że zależy ci na szczęściu drugiego człowieka bardziej niż na własnym, bez względu na to, przed jak bolesnymi wyborami stajesz.”
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

no to sama widzisz najlepsze są chwile spedzone z ukochanym we dwoje :) Nic więcej nie trzeba do szczęścia :)
Awatar użytkownika
Catherine
Extra Kobietka

tak masz racje tylko czasem mnie denerwuje ten mój ukochany jest za bardzo uparty i upierdliwy;p
„Prawdziwa miłość oznacza,że zależy ci na szczęściu drugiego człowieka bardziej niż na własnym, bez względu na to, przed jak bolesnymi wyborami stajesz.”
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

No słuchaj kochana jak to w końcu faceci nie zawsze jest różowo :) Trzeba przetrzymać te gorsze dni żeby się pojawiły te lepsze :)
Awatar użytkownika
Catherine
Extra Kobietka

no tak ,ale czasem jest tak że on się obraża na mnie wiem z jakiego powodu ale nie mogę nic na to poradzić..
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

przejdzie mu :) wszystko z biegiem czas w końcu wszystko jeszcze przed wami :) Dacie sobie świetnie radę z tymi wszystkimi trudnościami i wyjdziecie wreszcie na tą upragnioną prostą :)
Awatar użytkownika
Catherine
Extra Kobietka

nie wiem czy będzie aż tak pięknie prosto i kolorowo , gdyż wszystko rozchodzi się o jedno praktycznie o jedno ale główny temat to seks! Seks którego nie ma , a raczej jest raz na ruski rok , gdyż ja nie chce w wieku 20 lat zostać matką , a tyle moich koleżanek ma dzieci są młodsze nawet ale ja nie chce bo studia chcę skończyć pracę znaleźć , wiem że nie muszę zajść w ciąże ale ja się boję mam taki paniczny strach...
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

Idz do lekarza po tabletki antykoncepcyjne i po problemie :) Grunt to sie zabezpieczać w twoim wieku podczas seksu :) Weźmiesz tabletki i sie nie będziesz musiała o nic bać :) Bedziecie się kochac do woli i będziesz mogła spokojnie skończyc studia :)
Awatar użytkownika
Catherine
Extra Kobietka

to jest problem nie chce zażywać tabletek , nie mam za co ich kupić , mój chłopak jest przeciw bo nie chce żebym się truła , więc tylko zostają prezerwatywy które jak to mi mówiła przyjaciółka często pękają , nawet się rozluźnić nie mogę
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

Ja za swojego zycia jeszcze nie miałam przypadku żeby mi pękła prezerwatywa :) Nie myśl o tym rozluźnij się i ciesz się chwilą :) Twoja psychika odgrywa teraz główną rolę w tym wszystkim :) Jak bysmy miały słuchać każdego co nam coś mówi to żadna z nas by się nie cieszyła seksem :)
Awatar użytkownika
Catherine
Extra Kobietka

a no widzisz ja nie potrafię mój chłopak ponad rok już wytrzymuje ale jak kolejny raz odmawiam to się na mnie obraża , może masz racje że trzeba się rozluźnić muszę się w końcu odstresować bo ja za bardzo strachliwa jestem..
vaniliiia
Kobietka Expert

Post autor: vaniliiia »

Catherine ja cie rozumiem ;)
Ja sama z moim wgl(poki co) seksu nie uprawiam jak juz to zwykly petting i tyle.. Nie chce byc teraz w ciazy, tabletek nie moge brac a gumkom nie ufam.. Mimo ze stosunek przerywany z GUMKĄ, to i tak jestem na nie, mimo ze to potencjalnie niemozliwe zeby zajsc, mam w mozgu blokade, boje sie i koniec..
Z reszta teraz i tak nie mam ochoty na takie zabawy, wiec nie mam z tym problemu.
A ty sie do niczego nie zmuszaj :)

Cula, wierz mi nie przetluszcza sama sie zdziwilam :) Ja go uzywam na wieczor, wiec wiadomo z racji ze olej to sie ma tluste wlosy, ale rano normalnie myjesz wlosy i masz ladnie uniesione u nasady i ci sie mniej tluszcza :) Mi juz po 2 uzyciu zaczal dzialac wiec aktualnie wlosy myje raz na 3 dni, i mam spokoj z myciem.. Co do zageszczania to tez zageszcza, mi uroslo wiele wloskow nowych, wiec jak one mi wyrosna na dlugie to kurde, bede miala busz an glowie..
Zakola mi juz prawie poznikaly bo tam wyrosly mi nowe wloski.. Takze mam ich wiecej..
I kazdy mi to mowi ze mi sie zagescily. :)
Obrazek

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦
Vice Miss Babskich Spraw 2013
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Vanilka, to normalnie brzmi jak jakiś cud :)
Ach, żebym miala kasę to bym sobie kupiła.... może jak pójdę do pracy to po wypłacie zgłoszę się do Ciebie i dasz mi linka do tego co kupiłaś.
vaniliiia
Kobietka Expert

Post autor: vaniliiia »

Oki nie ma sprawy :)
Obrazek

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦
Vice Miss Babskich Spraw 2013
elzbieta45
Kobietka Expert

Post autor: elzbieta45 »

witajcie na początku tygodnia
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Post autor: Jamelia »

Witaj Elu :) Ja nie wiem co się z tymi ludzmi porobiło, takie tu pustki ostatnio... na urlopach czy co :P
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
elzbieta45
Kobietka Expert

Post autor: elzbieta45 »

pewnie ich zawiało i zima wrociła :happy
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

może i tak :) co u Ciebie? Jesteś z tym panem co to sie ostatnio pokłóciliście? ;)
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Witajcie ;) no już będę częściej, nie krzyczcie ;)
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Hej Kay. No nareszcie :happy
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

PRzynajmniej ktoś tęsknił :*
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

a żebyś wiedziała że tęskniłam :*
Co tam, jak tam? Upojnie było w weekend? :D
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

haha :D ano upojnie :D
z resztą pisałam ze popiliśmy w piatek :D
i dawno nie miałam tak poważnych rozmów z chłopakami ;D
aż się kumpel śmiał ze odzyskał wiarę w ludzi...
za to rano sobie odbiliśmy :D
można było spokojnie odespać i wyleżeć się ;)

potem ogarneliśmy, mama wróciła z siostrą, posiedzieliśmy...
niedziela też leniwa, ale był i spacer i lody ;)
dziś już neistety powrót do pracy .. ale ;)
dam chyba radę :D

a co u Ciebie ??
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

A ja wczoraj piwkowałam w samotności i dziś mi tak kulawo jakoś :) Wieczorem pokłóciłam się z p przez telefon no i przez ta kłótnie chyba mi zaszkodziło. Dziś idę do gin, stresa mam lekkiego :)
Zablokowany