Hej Kay
Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
Hi hi.. tak może być Madi...
wlasnie miałam pisac że "może lepiej że Kay nie ma bo znowu by się zgorszyła bidulka" 
Hej Kay
Hej Kay
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Red zgadzam się 
Kay , mogli by od razy wszystkie badania robić jak już człowiek jest a nie tak odwlekać. Ja też serie badań mam tak na prawdę a póki co tylko na prolaktyne mi zlecił...
Kay , mogli by od razy wszystkie badania robić jak już człowiek jest a nie tak odwlekać. Ja też serie badań mam tak na prawdę a póki co tylko na prolaktyne mi zlecił...
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Nie no, do neurologa pójde w przyszłym tygodniu, i tak mam to prywatne ubezpieczenie...
a rezonans i tak odpłatnie...
a rezonans i tak odpłatnie...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
no co Ty?? Ja za rezonans tysiaka nie wybule..
A nie wiem jak u Ciebie...
Masakra teraz z tymi szpitalami, przychodniami etc.
A nie wiem jak u Ciebie...
Masakra teraz z tymi szpitalami, przychodniami etc.
-
a_gatka
Kay, ale nie waż mi się chorować kochana! Nie dostałam buziaka, bo się źle czujesz, czy dlatego, że mnie już nie koffasz?
Red, ależ z Ciebie rozgadana kobitka
Red, ależ z Ciebie rozgadana kobitka
O Ty Pieronico tylko od Kay buziaki?? A my to co?? 
Wiesz nie dość że rozgadany to jeszcze ma branie duże, zrobił chłopakom konkurencję
Wiesz nie dość że rozgadany to jeszcze ma branie duże, zrobił chłopakom konkurencję
Ojej, ja też chcę masaż.... dziś jestem wykończona więc o masażu marzę....
Cula mój mąż mi miesiąc temu obiecał i tak czekam i czekam na ten masaż, ale obiecanki cacanki....
to pewnie to..
to pewnie to..
-
a_gatka
Pragnę całowań i uścisków od Was wszystkich. Taka dzisiaj ze mnie nimfomanka, o!! ![]:-) ]:-)](./images/smilies/elvis.gif)
Madlen, mój to yyyyyy, chyba nigdy masażu nie robił.... no kiedyś pleców ale takiego jak Red pisał to nigdy...
Co do stóp to nie wiem czy bym nie kopała bo mam straszne łaskotki... no ale reszta.... ach.... przydałby się....
Agatka

Co do stóp to nie wiem czy bym nie kopała bo mam straszne łaskotki... no ale reszta.... ach.... przydałby się....
Agatka
Cula, nie przelmuj się masaż erotyczny to jest tak znikomy wyczyn, że masakra..
A o zwykłym też sobie marzyć mogę...
Ale jakbym ja obiecała a nie zrobiła to by była obraza...
Ja też mam łaskotki na stopach ale delikatnie jakoś byśmy może przeżyly.. tylko jeszcze mobilizacja naszym mężczyznom by się przydała
Agatka :*****************************
A o zwykłym też sobie marzyć mogę...
Ale jakbym ja obiecała a nie zrobiła to by była obraza...
Ja też mam łaskotki na stopach ale delikatnie jakoś byśmy może przeżyly.. tylko jeszcze mobilizacja naszym mężczyznom by się przydała
Agatka :*****************************
Następnym razem jak będzie chciał seksu to mu powiem: najpierw masaż. A jak nie to seksu też nie będzie. Ot i to 
Hahaha
ciekawe, wpadnie w szał i co????? 
P ze mną zerwał właśnie... bo dla niego lekarz facet to to samo co zdrada.. 
Brak mi słów, Agatka nawet nie wiem co o tym mysleć 
Jam gdzie Ty Go znalazłaś?? To tak jakby On nie mógł iść do rodzinnego bo tam jest pani doktor i ona będzie go dotykać.. bez jaj normalnie.. a jakie ma argumenty??
Zę jemu żadna inna kobieta oprócz mnie w rozporku nie grzebie...
No ale lekarz Ci nie grzebal tylko Cię badał i nie sprawiało Ci to przyjemności bo to przecież konieczność..
Ja nie wiem normalnie co ten facet ma w głowie...
Ja nie wiem normalnie co ten facet ma w głowie...
Jam, no toż on już chyba nie wie co ma wymyśleć...
Mój to nawet kiedyś powiedział że no to co że facet, lekarz to lekarz. A jakby on musiał iść do urologa i byłaby kobieta to też byłaby zdrada? Nie dalby się zbadać? No ja myślałam że mój jest dziwny ale przy Twoim wymięka.
Mój to nawet kiedyś powiedział że no to co że facet, lekarz to lekarz. A jakby on musiał iść do urologa i byłaby kobieta to też byłaby zdrada? Nie dalby się zbadać? No ja myślałam że mój jest dziwny ale przy Twoim wymięka.
Jam.. sorry daj sobie z nim spokój...
po prostu daj spokkoj...
jak dla mnie to już szukał powodu....
wygarnij mu co o nim myślisz i daj spokój....
Agatko... Słonko moje.... ja się kiepsko czuję
ale łapaj :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
po prostu daj spokkoj...
jak dla mnie to już szukał powodu....
wygarnij mu co o nim myślisz i daj spokój....
Agatko... Słonko moje.... ja się kiepsko czuję
ale łapaj :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Kay tak tez zrobiłam, rozmawialismy przez tel. To on zerwał, stwierdził że juz się nie dał by rady do mnie dotknąć... Co mam powiedzieć... brak mi słów. Jestem w jakimś oszołomieniu.a jeszcze jak rozmawialismy to kolega do niego, no polewaj. On zaraz, a tamten cos tam powiedział, nie zrozumiałam co, ale p odpowiedział mu to idz z dziewczynami. więc życzyłam miłej zabawy i się rozłączylam...Potem dzwonił ale nie odebrałam już. Widzę że dobrze sie tam bawi... 
Jam... może i dobrze na tym wyjdziesz..
mimo iz póki co cierpisz...
głupi jest i tyle...
mimo iz póki co cierpisz...
głupi jest i tyle...
Wiesz już chuk z tym lekarzem ale te dziewczyny... Do mnie ma pretensje a sam sie z dziewczynami bawi, ja bym miała afere jak bym w męskim towarzystwie przebywała. Nie wierzę w to co się dziś dzieje