Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
może liczyli na łatwy łup..
a zostało Ci tylko sprzątanie
a zostało Ci tylko sprzątanie
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tak więcej tacy nieraz jak nieznajda zadowalajaych ich rzeczy to tylko bałaganu narobią i zniszcza
- redorange666
- Samiec
nowe drzwi, zamki wiadomo i kupa sprzątania.
na szczęście wiosenne porządki mam już z głowy.
Dziękuje koleżance za pomoc (wprawdzie nawet jak by to przeczytała to i tak nie zrozumie ale jej pomoc była nieoceniona).
na szczęście wiosenne porządki mam już z głowy.
Dziękuje koleżance za pomoc (wprawdzie nawet jak by to przeczytała to i tak nie zrozumie ale jej pomoc była nieoceniona).
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
szacunek dla kolezanki
- redorange666
- Samiec
że się jej chciało a i foch jej męża nie był miły ale i tak została ze mną 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
jak cie lubi to została . A foch mija
- redorange666
- Samiec
Mąż zazdrosny bo to moja ex... więc wpadał co chwila niby to z czymś do picia a to czy nie jest głodna itp.. turlaliśmy się ze smiechu po każdym jego przyjściu. 
Haha Madi jak któejś mąż przyjedzie to najwyżej możemy iśc na piwko 
Red żadna sztacheta itp nie są potrzebne dam sobie rade:)
A poza tym Ci co używają takich wynalazków jeżeli już dochodzi do kontaktu to są dla mnie tylko i wyłącznie tchurzami . Widać bez tych narzedzi nadają się tylko to obierania kartofli
Hmm mówisz że foch jej męża nie był miły a dziwisz mu się bo ja nie
Ale nie znam ich i nie mnie to oceniać. Ja bym nie pozwolił zostać mojej kobiecie z byłym.
Widocznie jacyś amatorzy się włamali skoro taki kipisz Ci zrobili w domu. A że jak sa zauważyłeś nie znali się na robocie to chociaż mieli satysfakcje że przerwócili Ci wszystko do góry nogami
A poza tym Ci co używają takich wynalazków jeżeli już dochodzi do kontaktu to są dla mnie tylko i wyłącznie tchurzami . Widać bez tych narzedzi nadają się tylko to obierania kartofli
Widocznie jacyś amatorzy się włamali skoro taki kipisz Ci zrobili w domu. A że jak sa zauważyłeś nie znali się na robocie to chociaż mieli satysfakcje że przerwócili Ci wszystko do góry nogami
Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają,
a daje tym, co go nie mają.
- redorange666
- Samiec
[quote="Kris"
Ale nie znam ich i nie mnie to oceniać. Ja bym nie pozwolił zostać mojej kobiecie z byłym.
Widocznie jacyś amatorzy się włamali skoro taki kipisz Ci zrobili w domu. A że jak sa zauważyłeś nie znali się na robocie to chociaż mieli satysfakcje że przerwócili Ci wszystko do góry nogami[/quote]
Ja tam nie bywam zazdrosny więc nie miał bym nic przeciwko. Albo się ufa albo nie.
Co do sztachet ja tam wole mieć dodatkowy argument w takim konflikcie.
Złodzieje to patafiany nic poza tym.
Widocznie jacyś amatorzy się włamali skoro taki kipisz Ci zrobili w domu. A że jak sa zauważyłeś nie znali się na robocie to chociaż mieli satysfakcje że przerwócili Ci wszystko do góry nogami[/quote]
Ja tam nie bywam zazdrosny więc nie miał bym nic przeciwko. Albo się ufa albo nie.
Co do sztachet ja tam wole mieć dodatkowy argument w takim konflikcie.
Złodzieje to patafiany nic poza tym.
Ja na szczescie mam w znosnych ilosciach tego helikoptera 
ale mam troche zejsc na dietke ;( i tu jest bol bo i tak juz nie jem pieczonego i unikam jakis dziwactw typu ff. wiec na co mam zejsc? na zielenine ;p
Mi tez sie podoba taka henna.i juz wiem ze na stopki na pewno sb zrobie.Ale zastanatiam sie tez nad boczkiem od bioderek po piers do ramienia
a ze to trzyma sie nawet mc to troche pochodze w tym ;J
Hej Cytrusku
Kris
mysle ze mezowie troche przejrza na oczy i w koncu bd zony doceniac haha a nie tam zaraz wyobrazac sb nie wiadomo co.No chyba ze sie myle :p
Kay bd dobrze.Bd trzymala kciuki yeby konkrety podal lekarz.Bo najgorzej jak tak odsylaja i probuja trafic z leczeniem ;/
ale mam troche zejsc na dietke ;( i tu jest bol bo i tak juz nie jem pieczonego i unikam jakis dziwactw typu ff. wiec na co mam zejsc? na zielenine ;p
Mi tez sie podoba taka henna.i juz wiem ze na stopki na pewno sb zrobie.Ale zastanatiam sie tez nad boczkiem od bioderek po piers do ramienia
a ze to trzyma sie nawet mc to troche pochodze w tym ;J
Hej Cytrusku
Kris
Kay bd dobrze.Bd trzymala kciuki yeby konkrety podal lekarz.Bo najgorzej jak tak odsylaja i probuja trafic z leczeniem ;/
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
Red, dobrze ze pomogła
a mąż się pewnie martwił...
ale i jak jestem zdania że się ufa lub nie...
lub się szuka problemów...
ale i jak jestem zdania że się ufa lub nie...
lub się szuka problemów...
Ale nie uwazacie ze zaufanie zaufaniem ale troche podejrzliwnsci to jednak dobra rzecz.?:)
Ja jestem zdania ze 100% zaufania nigdy nie mozna miec.Bo wszystkiego przewidziec sie nie da.
Ja jestem zdania ze 100% zaufania nigdy nie mozna miec.Bo wszystkiego przewidziec sie nie da.
wiesz zaufanie swoją drogą a życie swoją drogą. Lepiej nie prowokować możliwości.
Wież mi że jak trafisz na konkretnego zawodnika to i sztacheta Ci ie pomoże
Ale tak skutecznie pozwoli odstraszyć pod warunkiem że przeciwnik nie wyciągnie zza pazuchy większego argumentu :p
Tak tylko te patafiany dzielą się na amatorów i profesjonalistów. Wiesz że u mnie jakiś rok temu włamali się rodzinie do domku. Wszyscy spali na piętrze więc oni do domu wpóścili gaz usypiający i gdy wszyscy spali sobie w najlepsze to oni buszowali na parterze i dogłebnie ich wyczyścili ze wszystkiego co było wartościowe. Rano jak wstali to zauważyli że czegoś im brakuje. Dodam że to nie był zwykły domek bo i alarm mieli dobry no ale to ich nie ustrzegło.
Ty niestety trafiłeś na tych najgorszych. Kurcze jak ja bym chciał takich nakryć na gorącym uczynku- sami zadzwonili by po policje żeby po nich przyjechali
Wież mi że jak trafisz na konkretnego zawodnika to i sztacheta Ci ie pomoże
Tak tylko te patafiany dzielą się na amatorów i profesjonalistów. Wiesz że u mnie jakiś rok temu włamali się rodzinie do domku. Wszyscy spali na piętrze więc oni do domu wpóścili gaz usypiający i gdy wszyscy spali sobie w najlepsze to oni buszowali na parterze i dogłebnie ich wyczyścili ze wszystkiego co było wartościowe. Rano jak wstali to zauważyli że czegoś im brakuje. Dodam że to nie był zwykły domek bo i alarm mieli dobry no ale to ich nie ustrzegło.
Ty niestety trafiłeś na tych najgorszych. Kurcze jak ja bym chciał takich nakryć na gorącym uczynku- sami zadzwonili by po policje żeby po nich przyjechali
- redorange666
- Samiec
Hej Carinko
Byliśmy arcy grzeczni.
On szukał problemów których nie ma.
Byliśmy arcy grzeczni.
On szukał problemów których nie ma.
A to co innego.Chorobliwo nadpobudliwe szukanie dziury w calym to juz nic dobrego 
Redsik nie wiem czemu ale ty mi na grzecznego nie pasujesz ;p ale to juz tak poza ta sytuacja ;D
Redsik nie wiem czemu ale ty mi na grzecznego nie pasujesz ;p ale to juz tak poza ta sytuacja ;D
Ale chyba jednak skoro nie są razem, to coś między nimi było nie tak...
więc z jakiś powodów razem nie są...
więc z jakiś powodów razem nie są...
- redorange666
- Samiec
Ja i niegrzeczny no wiesz co... czasami jak mogę i wiem z kim to bywam arcy niegrzeczny.
w zależności z kim kiedy i w jakich okolicznościach.
w zależności z kim kiedy i w jakich okolicznościach.
Haha a ile razy słyszałaś że dziewczyna wróciła do swojego byłego :p
No ale juz miejsza o większość
No ale juz miejsza o większość
Kris, mało kiedy ktoś wraca do byłego..
ja może słyszałam o 2 takich przypadkach....
ja może słyszałam o 2 takich przypadkach....
Ja tez moglabym na palcach u jednej lapki zliczyc takie parki...
Większość osób chyba i tak jest zdania, że nie wchodzi się dwa razy do tej samej wody
Może tak a może nie 
Bo tak jest ale wiecie jak to jest co innego mówi rozum i co innego myśli
Ale popatrz tak z drugiej strony czy nie miałabyś nic przeciwko jakby Twój facet pomagał w czymś swojej byłej miłości
Bo mimo wszytko nawet jak masz do niego pełne zaufanie to różne głupie myśli przeszły by przez główke...
Bo tak jest ale wiecie jak to jest co innego mówi rozum i co innego myśli
Ale popatrz tak z drugiej strony czy nie miałabyś nic przeciwko jakby Twój facet pomagał w czymś swojej byłej miłości
obiekcje może i bym jakieś miała... i może by i chciała sprawdzić co robią..
ale nie robiła bym tego co chwila..
a dwa.. czemu mam nie ufać mojemu ??
to co mam go śledzić ??
ale nie robiła bym tego co chwila..
a dwa.. czemu mam nie ufać mojemu ??
to co mam go śledzić ??
- redorange666
- Samiec
Kris ja jakoś nie mam takich myśli jak się moja laska spotyka z eks... bo ma jakąs tam sprawę czy coś.
I nic mi głupiego nie chodzi po głowie.
Yyyy nie znam nikogo kto wraca do swojej eks.. ale radosny seksik czasami się zdarzał po rozstaniu
I nic mi głupiego nie chodzi po głowie.
Yyyy nie znam nikogo kto wraca do swojej eks.. ale radosny seksik czasami się zdarzał po rozstaniu
Buhahaha Redsik nie masz takich mysli ale sam piszesz ze radosny sexik ...czemu nie...;o
Jakos mi sie to gryzie jednak.;D
Jakos mi sie to gryzie jednak.;D