Przy kawie ...

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Re: Przy kawie ...

Post autor: Madlen »

Van, hej:)
Ból ustąpił??
A co z Twoim króliczkiem, bo kiedyś pisałaś że masz dostać od siostry, jak mysior zdechnie..

Miaamy Red kocha wszystkie kobiety...yyy.. z dużym cycem :D
haha =D

Adix Ty opowiadaj co u Ciebie, bo tak rzadko bywasz, że śmiem twierdzić, że albo się obraziłeś na nas albo aż taki natłok obowiązków :)
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

Post autor: Adix257 »

Hej Madi A nie piszę ostatnio bo nie mam weny do pisania a po za tym jest tutaj nas troszkę za dużo i po przeczytaniu tego wszystkiego to kompletnie nie mam pojęcia co komu odpisać i kończy się tylko na przeczytaniu.
Co u mnie no stara śpiewka. Samotność pożera mnie z dnia nadzień coraz bardziej a najlepsze jest to że znowu jestem w punkcie wyjścia. Brakuje mi kobiety, oj brakuje :( przytuliłbym się teraz do którejkolwiek z was, nie zważając czy mężatka czy zaręczona czy zajęta :kwiatek
Adrian
:P
vaniliiia
Kobietka Expert

Post autor: vaniliiia »

Adrian, taaak wisienką na torcie... dobre.. ale miłe.. :P

Hej Madi :) Aaa, tak na urodzinki miałam dostać ale szczerze tak przeżyłam śmierć moich dwoch myszakow, i te usypianie.. ze po prostu dobrze mi jest tak jak jest... czasu w maju bym i tak nie miala bo ide do pracy a krolika trzeba z poczatku duzo wychowac i wiele czasu mu poswiecic.. a obawiam sie ze tego czasu bedzie mi wlasnie brakowac...
Nie chce znow przezywac jakby sie krolisiowi cos stalo, jestem zbyt uczuciowa i mam zbyt slabe serce... dzisiaj 3x plakalam.. w ogole w ciagu ostatniego tygodnia ciagle placze.. nie wiem, brak chumoru.. wszystko jakos tak.. beznadziejnie.. boli mnie wszystko..
Teraz mam problem z przelykaniem i językiem.. nogi swoja droga, choc bola juz mniej, ale na jezyku mi cos wyskoczylo, wyglada jak plesniawki, ale mam to juz od 3dni, jest coraz gorzej, boli strasznie... i przy przelykaniu czuje i nie wiem czy mysle dobrze, ale chyba mi sie to przenioslo jeszcze na tyl jezyka.. :(
smaruje Dezaftanem 4x dziennie i nic... chyba bede musiala isc do lekarza :(
Obrazek

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦
Vice Miss Babskich Spraw 2013
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Adrian no co Ty, nie smutaj się nam :)
Ale jak nie wiesz co komu odpisać to dlaczego po prostu się nie przywitasz i nie powiesz co u Ciebie??
Czyli Dziewczyna odpuściła na dobre??
Ciężka sprawa...

Van, czyli jednak nie chcesz... króliki chyba śmierdzą, co nie??
Może przesilenie się we znaki daje i tak to źle znosisz??
vaniliiia
Kobietka Expert

Niby bym chciala ale bede miaal na niego zbyt malo czasu, a dziki krolik mi nie potrzebny... a zeby byl milutki musialabym go wychowac, a to by troche zajelo..
Nie smierdza, ludzie tak gadaja a prawda jest taka ze jak ktos nie dba to zwierzak smierdzi, proste..
Ja mialam myszoskoczki, kazdy gadal na forach, w internecie itp ze myszoskoczki smiedza, gryza, drapia i nie da sie ich oswoic.. a moje nie dosc ze madre to nic od nich nie smierdzialo, byly potulne jak baranki i przychodzily do czlowieka zeby go poglaskal...

Przesilenie moze z tymi nogami, ale co do jezyka to watpie..
Obrazek

Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Ale mi chodziło o pogorszenie nastroju nie o nogi :)
Nie chodziłaś boso po betonie albo płytkach?? Od tego może Cię bolą..
a to w ustach może zniknie..

Zmykam pod prysznic, będę potem :)
Pa pa:****
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

Post autor: Adix257 »

Jak chcesz żebym się nie smuciłł to chodź się przytulić do dużego misia :)
Jak to się nie przywitam przywitałem się, co prawda nie w tym temacie ale się przywitałem, a pisać o sobie nie lubię jeśli ktoś nie zapyta
Z tą dziewczyną to jedna wielka niewiadoma, Piszemy ze sobą ale oficjalnie nie chce się spotkać ani nic więcej.

Vanilka idźdo lekarza bo obsypie Cię całą i tyle będziesz miała
Adrian
:P
vaniliiia
Kobietka Expert

aaa, dobrze dobrze.
No to moze fakt, przesilenie..
Nie chodzilam boso, nawet nie byloby gdzie..

Leć leć, miłego :))

Adi, no bede chyba musiala jesli mi nie przejdzie :(
Obrazek

Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

To Ty tak daleko :)
ale patrz jak Cię ściskam :fallinlove

Vanilka Ty to masz, ciągle coś Cię łapie
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Cześć wszystkim,
ja Was też czytam na bieżąco, mam zawsze jakieś 10 stron do przeczytania i jak skończę to nie wiem co komu odpisać...
Musialabym chyba na bieżąco pisać ale jak się zmieni stronę to wtedy post zniknie :(
Jeśli mogę Was prosić to trzymajcie za mnie kciuki w sobotę z rana....W poniedziałek napiszę czy poskutkowały.
vaniliiia
Kobietka Expert

no wiem, jeszcze dzisiaj mnie ząb zaczął boleć i mam chyba dziure... a tak sie boje dentysty ze chyba sie nie przełamie.. sam dźwięk wiertła to dla mnie koszmar, mam dreszcze i sie boje po prostu...

A ogolnie sie coraz slabiej czuje wczoraj wieczorem mierzylam sobie cisnienie i miałam: 83/56..
i 61 uderzen serca na minute.
W sumie to mnie nie dziwi bo ja zawsze mam bardzo niskie cisnienie, dlatego nie moge stac w autobusach bo po 1. cisnienie a po 2. serce.. i moge stracic przytomnosc w kazdej chwili.. a jak jest tlum w autobusie to juz w ogole, tragedia...
najbardziej wkurzaja mnie starsze babki, ktore nic nie wiedza a z gębą za przeproszeniem na mnie wyjeżdzają, ze ja niewychowana bo miejsca starszej nie ustapie itp...
Obrazek

Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Vanilka takie ciśnienie? Matko, a byłaś z tym u lekarza? nawet nie wiem czy są leki na podwyższenie bo niby niskie jest mniej niebezpieczne niż wysokie ale jednak... takie niskie.... to pewnie masz często zawroty głowy?
vaniliiia
Kobietka Expert

taak zawroty mam czesto... i czasem mam tak ze nagle robie sie blada jak papier..

lezalam w szpitalu i mowili ze po prostu musze na siebie uwazac, nie cwiczyc, nie stac dlugo.. itp..
Obrazek

Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Hej Cula :*
Co masz w sobotę, jeśli to nie tajemnica??
Kciuki trzymam mocno :)
co u Ciebie??

Van, ja mam takie niskie ciśnienie podczas migreny, fatalnie się wtedy czuję więc Ci współczuję..

Ciekawe jak tak Kay po wizycie ...
vaniliiia
Kobietka Expert

idzie przywyknac... :)
Obrazek

Awatar użytkownika
miaamy
Super Gaduła

Post autor: miaamy »

vanilka ja też mam niskie ciśnienie tak normalnie.... są tabletki na podwyższenie ale jak organizm funkcjonuje poprawnie na niższym to nie warto bo będziesz się gorzej czuła z wyższym ciśnieniem niż tak jak teraz jest ...
a zwierzaki naprawde jak się o nie dba to nie smierdzą i mogą być super wyuczone :) miałam kilka gryzoni uwielbiam szczury są mega inteligentne :)

Życzę wszystkim dobrej nocy i uciekam :) jutro do szkoły wracam w sobotę trzymcie się ciepło :papa:
„To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.”
J. Carroll
Awatar użytkownika
Kris
Samiec

Post autor: Kris »

Cześć wszystkim
Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają,
a daje tym, co go nie mają.
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Post autor: Jamelia »

Hejka :*
Kris czy nie czas na zmianę avka? :D
Kay przykro mi z powodu pieska :( A Ty jak się czujesz? Kiedy idziesz do tego lekarza?
Miaamy co tam u Ciebie, jak na uczelni?
Zanna wyjaśniliście sobie wszystko z połówkiem? Już jest okey?
Vanilka ty już nie bądz taka skromna... :D
Red jak to Cie okradli? Nic nie wiem :( Duże straty??
Madi a u Ciebie jak tam? Powiedz mi czy po tych lekach które zażywasz zmniejsza Ci się ten gruczolak?

A ja nie mam jeszcze żadnych innych badań bo idę do lekarza dopiero we wtorek więc wtedy się dowiem co i jak. a w ogóle to właśnie zauważyłam że 10 go miałam iść do PUP się odhaczyć, ale porażka będę musiała dzis zasuwać
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Witajcie Cukiereczki :**

Jam no nie byłam na badaniu przysadki więc nie wiadomo jakiej wielkości.. Lekarz twierdził że to pewnie malutki guzek bo wyniki nie są bardzo tragiczne.. tylko nie wiedzą dlaczego jest coraz gorzej...
i muszę zadzwonić do neurologa w końcu..
Dziwne, że więcej Ci nie dali skierowań.. no ale może we wtorek się Ci wszystko powie...
A co tam słychać??
Wiesz, że moja siostra jak nie poszła to ją wypisali?? Leć do nich czym prędzej :)

No właśnie Kris coś nas w konia robisz z tym avkiem :P
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Jadę po dziesiątej, no właśnie tego sie obawiam że będę dwie godziny znowu czekać do rejestracji. 13dziś, pech od rana, aj tam.
Wiesz ja mu mówiłam żeby mi od razu więcej badań zlecił, ale on ze najpierw prolaktyne musi zobaczyć, no i weź się kłóć. Tylko się nalatam niepotrzebnie.
No to zadzwoń do tego neurologa i też rób badania żeby się wyjaśniło. Kurczę, tyle dobrego że te guzy nie są złośliwe ale jak urosną i leki nie działają to trzeba usunąć operacyjnie... :( Z jednej strony obawiam się że to może być to ale z drugiej chociaż będę wreszcie wiedzieć od czego mam te wszystkie problemy ehh.
Madi a do endokrynologa prywatnie chodzisz? Ile u Ciebie biorą za wizytę?
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Jeszcze nie byłam, ale też prywatnie pójdę bo kolejki takie, że prawie rok trzeba czekać... Także nie wiem, ale podobno pierwsza najdroższa bo masa badań jest do zrobienia..

No właśnie ja też się boję że mi rośnie...
A póki co u mnie do tej pory leki nic nie dawały.. zobaczymy co po tych nowych będzie, bo za tydzień jadę zrobić prl...
Ja mam jeszcze inne badania zlecone ale póki @ nie ma to i badań nie zrobię..
i znów tyle kasy pójdzie...

Przekichane właśnie z tym chodzeniem, może się uda, że Cię nie wykreślili, ale będziesz się musiała ostro tłumaczyć :)
Te babki z urzędu są okropne.. Z jaką łaską wszystko robią... :evil:
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

A no właśnie, takie dziwne że ktoś zapomniał...od razu myślą że człowiek gdzieś pracuje. No ale nie będę się nakręcać pójdę to się nasłucham pewnie oby tylko mnie nie wykreślili.
to jest najgorsze , nie dość że człowiek chory to jeszcze płacić musi tyle kasy. Porażka. Madi a jakie Ty miałaś objawy w ogóle że zaczął podejrzewać że to właśnie to?
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Daj spokój, najgorsze to jest właśnie to, a tym bardzie jak człowiek choruje na przewlekła chorobę to powinien się jakoś szybciej dostać..

Ja miałam problemy z okresem i tak się zaczęło..
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Ja oprócz okresu mam jeszcze inne objawy. Wiesz żeby zapłacić za wizytę i mieć badania za free, ale jak się idzie prywatnie to i za badania się płaci to mnie wkurza najbardziej :/
Szykuje sie powoli do tego pup, żesz kurna , jeszcze na skleroze powinnam coś zażywać wrrr
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

No ja też mam, ale to była taka główna przyczyna że mnie skierował na badania..

A Ty nie płacisz za hormony jak idziesz na NFZ??
Bo u mnie koleżanka chodząc do poradni tak czy tak za badania musiała zapłacić.
Zablokowany