Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
Podobał mi się, jak na polski film...
Ciekawie zrobiony...
Ciekawie zrobiony...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Może go zassam i namówię połówka do oglądnięcia. I tak nic nie będzie konkretnego robił (kaca ma) 
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tez nie ogladalam
Ten film to nawet mi się podobał ale mimo wszystko wole filmy fantastyczne takie jak Eragon, Hobbit, łowcy smoków no i oczywiście że nasz polski Wiedzmin 
Adrian

Uwielbiam Pianistę....Blackfox pisze:Pianista ładny film. Poruszył mnie.
A oglądałyście "Listę Schindlera"? Też meeega piękny film.
-
AnaStazJa
Wszystko co wymieniłeś jest spoko. Klimat fantsy to jest coś, sama swoich czasów nie uznawałam innych książek czy filmów. Jedynie o tego Wiedźmina bym się kłóciłaAdix257 pisze:Ten film to nawet mi się podobał ale mimo wszystko wole filmy fantastyczne takie jak Eragon, Hobbit, łowcy smoków no i oczywiście że nasz polski Wiedzmin
-
AnaStazJa
Adix257 nie mój gust po prostu. Zrażona jestem do twórczości Sapkowskiego, potem jeszcze oliwy do ognia dolały gry, więc i film niezbyt przypadł mi do gustu. Choć i tak w porównaniu do reszty wypadł bardzo łagodnie 
Kayira smacznego
Kayira smacznego
dzięki 
a co do Sapkowskiego, jakoś nie umiem go czytać.. nie potrafiłam przebrnąc przez pierwze kartki... a w końcu nawet filmu nie oglądałam, może kiedyś
za to Tolkiena połknęłam
a co do Sapkowskiego, jakoś nie umiem go czytać.. nie potrafiłam przebrnąc przez pierwze kartki... a w końcu nawet filmu nie oglądałam, może kiedyś
za to Tolkiena połknęłam
-
AnaStazJa
Ja niestety byłam dawniej okropnym molem książkowym i łykałam każdą książkę obojętnie o czym by ona nie była. Codziennie siedziałam po bibliotekach (w okolicy były 3) i czytałam. W plecaku nosiłam więcej powieści niż podręczników, a i w domu jak usiadłam przy takim Władcy Pierścienia czy Harrym Potterze to dopóki nie skończyłam czytać całej książki nie można mnie było od niej oderwać 
Za to teraz nie czytam już prawie wcale.
Sapkowski ma strasznie ciężki styl z tego co pamiętam. Do tego ta ilość wulgaryzmów i przemocy jakoś mnie odrzuciła. Klimat może i jest, może i ma coś w sobie, ale na pewno nie jest to seria dla każdego.
Za to teraz nie czytam już prawie wcale.
Sapkowski ma strasznie ciężki styl z tego co pamiętam. Do tego ta ilość wulgaryzmów i przemocy jakoś mnie odrzuciła. Klimat może i jest, może i ma coś w sobie, ale na pewno nie jest to seria dla każdego.
Może aż tak dużo książek w moim życiu nie było
ale czytam nadal 
w sumie nawet w pracy na początku było zdziwienie potem się przyzwyczaili...
Bo skoro czytają gazety to czemu ja nie mogę książek
Czytam nadal i stale
w sumie musze się wybrać do biblioteki po coś
bokończę kolejną...
Jednak nie pochłaniam jednej za drugą.... bywają ksiązki których po prostu nie przełknę...
Zacznę czytac i zostawiam, bo to nie jest to....
w sumie nawet w pracy na początku było zdziwienie potem się przyzwyczaili...
Bo skoro czytają gazety to czemu ja nie mogę książek
Czytam nadal i stale
Jednak nie pochłaniam jednej za drugą.... bywają ksiązki których po prostu nie przełknę...
Zacznę czytac i zostawiam, bo to nie jest to....
-
AnaStazJa
Zgadzam się. Jak inni czytają gazety to ty możesz sobie poczytać książkę. Na 100% ciekawsze i sensowniejsze rzeczy z niej wyczytasz niż oni w tych artykułach 
A co ciekawego kończysz czytać?
A co ciekawego kończysz czytać?
Camila Lackberg "księżniczka z lodu" szwedzka autorka....
Lekka kontynuacja po fascynacją trylogii Milenium
Lekka kontynuacja po fascynacją trylogii Milenium
-
AnaStazJa
To może i ja się skuszę i poczytam. I tak dziś dzień mam leniwy to lekturka będzie w sam raz 
Cześć rodzynku
Cześć dziewczyny.
Lubię książki i filmy fantasy. Gry z resztą też niektóre. Nie przeraża mnie wulgaryzm czy schizowe opisy, sceny. Ale mi zrobiłyście "smaka" na książkę.
Pomijając tematykę fantastyczną. Jakiś czas temu oglądnęłam I serię "Spartakus -krew i piach". Tam to jest rzeź, wulgaryzmy i... orgie, mimo tego wciągnęłam się od pierwszego odcinka i nie żałuję. Kolejnych serii nie zamierzam oglądać. Nie znoszę zamiany aktorów szczególnie jak przyzwyczajam się do głównego bohatera.
Nie udało mi się wczoraj zobaczyć "Obławy" i będę musiała z tym poczekać do poniedziałku. Weekend spędzam praktycznie sama, ponieważ połówek od rana do późnego wieczora uziemiony jest w pracy.
Zapowiada się dziwny dzień. Życzę udanego weekendu.
Lubię książki i filmy fantasy. Gry z resztą też niektóre. Nie przeraża mnie wulgaryzm czy schizowe opisy, sceny. Ale mi zrobiłyście "smaka" na książkę.
Pomijając tematykę fantastyczną. Jakiś czas temu oglądnęłam I serię "Spartakus -krew i piach". Tam to jest rzeź, wulgaryzmy i... orgie, mimo tego wciągnęłam się od pierwszego odcinka i nie żałuję. Kolejnych serii nie zamierzam oglądać. Nie znoszę zamiany aktorów szczególnie jak przyzwyczajam się do głównego bohatera.
Nie udało mi się wczoraj zobaczyć "Obławy" i będę musiała z tym poczekać do poniedziałku. Weekend spędzam praktycznie sama, ponieważ połówek od rana do późnego wieczora uziemiony jest w pracy.
Zapowiada się dziwny dzień. Życzę udanego weekendu.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
AnaStazJa
Również nie lubię kiedy zmieniają aktorów w serialach, a już zwłaszcza tych głównych
Co do samego serialu to już widzę po twoim opisie, że nie dla mnie. Ciężko byłoby mi to przełknąć.
Sama już od tygodnia zamierzam się zabrać za The Walking Dead, ale najpierw chcę przejść grę. Z tym, że nie mogę się za cholerę dobić do komputera, a na tablecie raczej sobie nie pogram
Sama już od tygodnia zamierzam się zabrać za The Walking Dead, ale najpierw chcę przejść grę. Z tym, że nie mogę się za cholerę dobić do komputera, a na tablecie raczej sobie nie pogram
A ja jakoś nie przepadam za serialami 
Zaczęłam gre o tron, za walking dead, też planuję się kiedyś zabrac, choć zobaczyć...
Ogólnie wulgarność nie przeszkadza mi w ksiązkach... nie pasował mi sam sposób pisania Sapkowskiego....
Oki, lece do łózka z książka... wietrze mieszkanie i trochu ciągnie
Położe się koło mojego odsypiającego nockę
Zaczęłam gre o tron, za walking dead, też planuję się kiedyś zabrac, choć zobaczyć...
Ogólnie wulgarność nie przeszkadza mi w ksiązkach... nie pasował mi sam sposób pisania Sapkowskiego....
Oki, lece do łózka z książka... wietrze mieszkanie i trochu ciągnie
Położe się koło mojego odsypiającego nockę
-
AnaStazJa
Ja tam lubię sobie od czasu do czasu jakiś serial obejrzeć. Czy to Smallville czy House'a 
Co do wulgarności to różnie. Jak jest jej za dużo to jednak mnie ona razi i odrzuca.
Tak czy siak miłej lektury
Sama też coś poczytam 
Co do wulgarności to różnie. Jak jest jej za dużo to jednak mnie ona razi i odrzuca.
Tak czy siak miłej lektury
Koniec wylegiwania, trza się ogarnąć i zaraz mojego budzić 
Szybko.Kayira pisze:Koniec wylegiwania, trza się ogarnąć i zaraz mojego budzić
Chciałabym tak z moim powylegiwać się a tu nie da rady. Cały weekend pracuje. Grr...
Coś Eli z nami nie ma.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
witajcie wszyscy ....
Tak wczoraj nie włanczałam kompa , bo niestety dzieci miały kare i zakaz siadania do kompa . Wiec i ja tez nie usiadlam . Ale tez zabardzo niemialam czasu ,
Tak wczoraj nie włanczałam kompa , bo niestety dzieci miały kare i zakaz siadania do kompa . Wiec i ja tez nie usiadlam . Ale tez zabardzo niemialam czasu ,
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
ale ja was nie opuszcze bo zagladac tu bede chociaz wiem ze nie zawsze bede miała czas .